- 31 juli -

vaknade som vanligt av att sommarlovsmorgon började.. efter att det var slut så kommer Frida in med ett brev från VV (vägverket) som säger att jag har fått mitt körttillstånd ! JIIIPPII ! sen ringde jag till Lovisa och vi bestämde att vi skulle dra och bada i Hellas.. när vi kom dit var de två sjukt snygga killar där.. hahaha (a) men sen blev det fett kallt så vi skulle åka hem igen.. men då lyckas Lovisa tappa sin mobil i vattnet.. så den är borta nu ! :/ när vi kom hem så käkade vi lite och sen drog vi oss hem till Lovisas mamma och tog ut Zorro och gick till Flaten där han skulle få bada (bilder längre ner) sen gick vi hem med honom och pappa och jag åkte ut med bilen ! hahaha jag körde ända till Ica Kvantum ! haha *STOLT.. när vi kom hem såå chillade jag typ.. sen ringde Lovisa och var jäätteledsen och kom förbi mig innan hennes pappa kom och hämtade henne.. nu ringde hon precis och sa att hon inte kunde göra nått i morgon ! INGEN HEMMA ! VAFAN E DET HÄR ! jaja..

    

ADIOS <33

-29 & 30 juli ! -

vaknar väldigt sent vid 12 på söndagen.. av att Lovisa ringer och säger att vi ska åka in till stan ! såå visst.. jag går upp och vi bestämmer oss för att åka vid 1. Lovisa är tvungen att köpa födelsedags present till Jimmy som fyllde år för mer än en månad sen.. hahaha.. vi går runt i typ alla killaffärer och tillslut hittar vi en långärmad men ganska tunn svart Emilio tröja.. och en enkel t-shirt.. hur fiina som helst ! Sen är vi så hungriga att vi åker hem till Österskär.. när vi kommer hem snackar vi lite med Alex (Lovisas bror, hur SNYGG som helst) och käkar.. sen kommer Lovisa på att hon ska göra en sak till, till Jimmy (ett collage "Par genom tiden") så vi börjar leta på bilder på par genom tiden till collaget.. sen bestämmer vi oss för att jag det hemma hos mig eftersom jag har stora papper ! hahaha.. sen kommer Thomas och Christina hem och vi käkar middag.. när vi käkat upp vår tacos så går vi och tittar på huset.. det kommer att bli sååå himla fint när det är klart (bilder längre ner).. när vi ska gå därifrån så börjar det ÖSREGNA och Lovisa som tjatat om att bada i regnet hela sommaren får äntligen bada.. haha fast det var faktiskt varmt i vattnet.. ascoolt med regnbåge och allt ! haha men folk som vi mötte trodde nog inte vi var kloka.. hahhaa när vi kom in kollade vi på "Beck- Ensligen" med familjen och sedan låg vi o snacka ett tag sen somnade vi...

jag vaknar på morgonen av att mitt alarm går.. "Faan sommarlovsmorgon" hahaha jag rusar upp och sätter på tv:n hahaha
"Blue Water high" (bilder längre ner) eller hur Lovisa !? haha du blev helt inne i det ! sen gör vi oss i ordning och åker hem till mig. där vi fixar Jimmys collage.. sen går Lovisa till Jimmy och jag chillar lite hemma.. tar en springtur och sen käkar vi.. nu ska jag väll sova snart eller nått..

   


ADIOS, <333

dag med Lovisa & Eliiise..



vaknade typ vid nio och slog på tv:n.. kollade på sommarlovsmorgon och typ halvsov till 11.. sen ringde Lovisa och sa att jag och Elise skulle möta henne vid busshållsplatsen vid halv 2.. så då var jag tvungnen att gå upp och fixa.. sen kom Elise hit och vi gick för att möta Lovisa..

KÄRT ÅTERSEENDE ! <33

vi gick sen hem till mig och lämnade lite saker... sen blev det en promenad ner till IP.. där Elise och Lovisa höll på att kasta i mig i vattnet.. :O hahah men lyckades inte ;P vi tittade också på någon herrmatch tills vi blev ashungiga och kantade hem till mig ! sen skulle Elise hem o käka såå jag och Lovisa slappade lite och kollade på kort från när hon var på Kreta (el jag kollade på hennes URSNYGGA brorsor ! förlåt gumman men asså jag kan inte låta bli) sen skulle Lovisa hem till sin mamma och jag skulle käka.. Elise kom sen förbi och vi knatade runt lite sen träffade vi Lucas och Johannes vid Konsum.. inne på konsum finns en sjukt söt kille (hur gullig som helst, eller vad tkr du Elise?! haha) Elise<3.......=gränslös kärlek eller hur var det ?! hahhahah sen gick vi hem till henne och kollade på "En sång för Martin" väldigt bra film asså.. så nu e jag hemma igen.. imorgon ska jag och Lovisa in till staden för att köpa en MYCKET försenad födelsedagspresent till Jimmy.. som fyllde år den 24/6.. hahaha

ADOIS EVERYBODY ! <333


Jenniiee

nu sitter jag hära och väntar på maten.. tänkte skriva lite.. hahhahaha (A)

image99

1: vem ringde dej senast?
pappsen
2:vem ringde du senast?
Caoline
3: vad står det på ditt 6:e motagna sms?
Tjaaa älskling :D <3
4:vem var det ifrån?
Caoline (i bilen)
5:vad skrev du på det 4:e skickade sms:et?
neej, vi är hemma om ca 1 timme. ha de så roligt ikväll och drick lite för mig också.. <33
6:har du några utkast?
neej..
7:vad står det på ditt 10:e sms?
Tss, :) Eyy asså om du vill, skulle va jälvligt kul iaf :) att träffa dig på the voice ? :) <33
8:och de var ifrån
Eksjö Rasmus
9:vilka kontakter har du som börjar på H?
Hem, hunddagis
10:vilken är den första låt som du har i musikspelaren?
SexbyBack- Justin Timberlake


ADIOS <333

Göteborg 07

omg vilka roliga 5 dagar vi har haft, Caoline, Felicia och Frida. haha "lasse på heden", snyggingarna på Liseberg, Filmstaden (eller hur carro ?!) "Kom då Bajen!" hahhaha..

Måndag- jag vaknar typ ganska tidigt.. gör mig i ordning och väntar på att Carro ska komma.. när hon kommer så dra vi mot Göteborg.. i bilen tittar vi typ på film "John Tucker must die".. hhahah typ Ipoden o lite sånt.. sen när vi kommer fram till längeheten går Carro o jag och letar reda på ett rum (ett eget) och börjar packa upp.. sen kommer Frida och Felicia och vi alla dra ut o käkar pizza.. sen blir det en snabb koll inne i stan, jag blir moddad av alla för att jag råkade typ säga "nu e vi jue här".. faaan va ni skulle garva. sen gick vi o la oss vi var hur trötta som helst.
Tisdag-vi vaknar typ vid kvart i nio, Carro går och duschar och jag kollar på tv (Fresh prince i Bel Air) hahha sen blir det sommarlovs morgon med Tintin och Blue water high.. alla gör sig sen iordning för att gå till Liseberg.. vi hade hur kul som helst eller hur tjejer?! hahha vi och våra (hm) snygga regnkappor... Alla höll med om att Balder var roligast ! <33 Frida och Felicia stod typ o snackade med stenarna ! hmm ? sen gick vi hem och typ flummade i hissen.. ni vet vad jag menar ! kollade lite på tv sen o somnade helt utmattade.
Onsdag- vaknar av Carros mobil.. sen käkar frukost och tittar på sommarlovsmorgon, hhaha bääst asså ! Sen åkte vi till Smögen (Västkusten) och var där hela dagen och soolade, badade (halft) sen typ kollade på alla snygga killar.. vi bestämmer att också att vi ska köpa ett hus där eller Carros låtsas pappa ska köpa ett hus, Felicias pappa ska köpa en yatch och att pappa ska fixa med lite andra grejer och att de tar hand om våra räkningar ! Tänk om det skulle gå ! underbart..när vi kommer hem dra Carro o jag till "Lasse på Heden" och käkar.. sen går vi till fotbollsplan och typ kollar lite på ett par killar som spelar fotboll men de va typ gamla så vi börjar gå hem.. helt plötsligt stannar Carro o ba: "JENNIE ?! e inte det där ADAM ??" så visade det sig tillslut att det var han.. men han skulle på bio såå hela den kvällen sitter Carro i vårt fönster (7:de våningen) och spanar.. sen snackar vi lite med Rasmus(som jag typ inte pratat med på 2 månader) och Carro smsar med Elias.. FLASHBACKS eller vad ?! somnar sedan efter att ha spelat kort typ fram till 2-3...
Torsdag- idag var vi på universeum.. sen en heldag på stan ! Carro o jag träffar våra "nya" kompisar (söötnosar) typ 3 gånger (lite pinsamt.. haha) vi går i alla affärer och kollar.. jag hittar en klänning på vero Moda. asniiice ! sen gick vi o käkade igen på "Lasse på Heden" och går till de ställe där alla göteborgare hänger "Filmstaden" där Carro hittar en snygging.. haha  Carro PIX PAX ! sen pratar vi lite med rasmus och spelar kort till sent ! somnar direkt !
Fredag-som vanligt blev det även sommarlovsmorgon imorse.. sen började vi packa typ städa m.m.. Carro och jag gick till Pressbyrån och fixade lite sen sa vi hej då till Göteborg ! i bilen blev det "john Tucker must die" fast jag typ somnade och sen sooov vi båda tvåå.. jag har haft hur kul som helst med dig Caroline S. <333
imorgon ska jag träffa Elise och Lovisa.. men ikväll blir det slappt, bara chilllaaa gaaalet !


haa de bäääst <33

mormor & mofar ! <33

nu är jag ÄNTLIGEN hemma igen.. haha nää, vi har haft det hur kul som helst hos mormor o morfar.. det enda är att det har regnat ! =/ och när vi äntligen skulle åka till stranden så hann vi vara där 1 timme sen började de typ regna o åska ! =S såå vi fick åka hem igen..

jag har oxå träffat typ en massa släktingar som jag inte ens visste att jag hade ! :S :P hahaha jag lärde känna en av dem (Monica) och jag fick rida på hennes häst (lycka, bilder längre ner) Hur underbart som helst ! så jag var ganska mycket i stallet o lekte med de söta kattungarna som fanns där ! (sötnooosarna, spec TIGER !) sen var jag, syster och kusinerna på Boda Borg och haha "lekte" sen var vi också på bio..
Harry Potter och Fenixorden ! Faktiskt riktigt bra ! <33 sen typ chillat hemma hos mormor o morfar o kollat på film (High school musical) underbart bra, han e sååå snygg ! ;) sen har vi ju också kört moppe (eller jag körde utan körtkort, men det finns faan ingen polis där uppe såå...) hahaha.. vi hade kul på kvällarna eller hur kusinen ?! vi firade också min, pappas, mammas och mormors födelsedag (bilder längre ner) jag fick ytterligare 300 kr i presentkort på MQ.. tack alla för det ! =)



Tiger, mormor, jag och kusinen, kusinerna, min söta häst, hm jag rider och morfar ! <333

haa de bääst sötnosar ! <33

@ mormor och morfar

nu är jag här uppe i norrland (vikket betyder regn!!) =/ jaja.. jag och Frida kollade typ på film i bilen alla de 85 mil de är hit.. mååånga bra filmer eller hur syster ?!

idag (tisdag) har jag, Frida och kusinerna varit på Bodaborg ! Fett nice asså.. =) vi hade hur kul som helst ! <33 imorgon ska de typ bli fint väder så då blir de väll skatan eller nått ! ;) träffa massa boys (även fast de kanske inte finns så himla många snygga) haha finaste sötnosen bor i STHLM hahaha.. kusinen och jag ska typ spela Mario Cart nu.. haha sen måste jag väll hem till mormor och morfar el nått ! ;P


haa de la göött <33

6 & 7 juli <33

6/7.. jag vaknade ganska tidigt vid typ halv tio sen gick jag upp och käkade frukost ! Sen så bestämde jag & Elise att vi typ skulle ha picknick och bada.. så vi gick till ulvan, men de blev ganska kallt efter ett tag så vi badade aldrig.. sen gick vi hem till mig och kollade på "Beck-öga mot öga".. helt okej film faktiskt ! :) sen ringde Carro och sa att jag skulle komma till Donken i Tyresö.. så pappa skjutsade mig dit ! :) sen mötte vi Vette vid något ålderdomshem.. och drog till flaten. Vi hade såå jäkla roligt eller hur flikkor ! ;) (bilder kommer) Ida & Carro däckade tillslut, faan va dåligt ni mådde.. medans jag och Josse endast var lite lulliga.. en kväll som vi alltid kommer att minnas ! <333

    

7/7.. jag vaknar av att pappa kommer ni och säger att jag mååste gå upp.. ingen anning om va klockan var ! ;P sen tänkte jag bara ta de lugnt resten av dagen och packa lite osv.. men så blev det inte alls.. Carro ringde och frågade om jag ville följa med till Grönan så de gjorde jag.. jag mötte henne vid slussen och sen tog vi båten över till Grönan.. de började duggregna när vi kom dit så vi åkte typ popexpressen hur många ggr som helst.. sen slutade de att regna (eller de regnade inte så mkt iaf) så vi åkte typ allt annat.. (bilder kommer längre ner) sen kollade vi på "sommarkryssets" genrep med OLA ! (söötaste) sen kollade vi typ på alla snygga killar ;) haha Carro !! ;) Carro var såklart också tvungnen att hitta ett elutag så att hon kuden platta håret.. tillslut hittade vi ett i spelhallen ! söötnosen du e för tokkig ! <3 sen blev det så himla kallt så vi åkte hem (eller Lena kom och hämtade oss vid slussen) när jag kom hem så var Tove och Ludvig här så jag lekte lite med Ludde och sen på kvällen så packade jag allt ! Åker till mormor och morfar typ snart.. kommer saaakna er ! <33

 

haa de bääst <33


4/7 - dag med Gabriellaa

Har faktiskt namnsdag idag.. Cecilia.. :) haha

Idag har varit chill typ vaknade sent, sen kollat på film och slappat... sen ringde Gabriella.. de va hur längesen som helst gumman ! har saaknat dig ! :/ Men vi möttes vid bussen och gick ner o satte oss vid vattnet ett tag (med picknick) sen gick vi hem till henne och fixade lite grejer.. sen knatade vi hem till mig och kollade på "Beck-Pojken i glaskulan" braa film ! :) när filmen var klar så var hon tvungen att åka till sin papppa.. så jag och pappa åkte till Tyresö och körde lite, ;) haha


nu blir det, "What about Brian" och sen "Pussy Cat Dolls" Imorgon ska jag träffa Ida :D saaknat dig också! <3


 jäättegammal bild på dig Gabriella !

haaa de gööttt <3

Allsång 3/7 <3

Måns Zemerlöw & Per Gessle gjorde Allsång idag.. helt underbart ! Måååns är helt underbart snygg och fantastisk röst.. <3

jag och Lovisa åkte till Skansen vid halv tre.. sen käkade vi hamburgare utanför "Grönan" och gick sedan mot Skansen.. vi kom dit kanske vid 4 och pallade verkligen inte stå där fram till kl. 8 så vi gick och tittade på alla djuren ! hahaha :) Killarna Lovisa !!! Vildsvin= Swish dogs " hahahaa...hahaha "Anders" ! Sen gick vi iaf och ställde oss låångt fram, det blev fett jobbig så vi satte oss ner på typ våra påsar ! haha, sen kom Jimmy till oss.. sen började Allsång.. Måns, Gessle & alla andra var grymt bra ! väärsta draget ! :)

     

Lovisa åker till Varberg imorgon, kommer sakna dig älsklingen ! =/ vi kommer typ ses tidigast den 28/7  PANIK !
haa de bäääst ! <3

Malmö/Kungsbacka - 28 juni-2 juli <3

jaa nu sitter jag här framför datan hemma.. jag kom precis in efter att ha varit vid strålan o badat med min bästavänn ! Faan vad jag har saknat dig gumman! <3

jag har iaf varit hos min kusin (Sara), jag kom dit sent med flyg på torsdagkväll.. sen på fredag eftermiddag åkte vi till Bennys (Saras killes) familj i Kungsbacka... vi hade så roligt hos dem, jag träffade typ alla hans släktingar.. hur trevliga som helst (göteborgare så..) haha (bilder längre ner). Vi typ chillade där till söndageftermiddag då vi först åkte med alla hundarna (Menoo, Asta, Wicket och Puck) och badade vid någon sjö.. sen åkte vi hem till Mamlö där vi beställde Indisk mat och kollade på "Crash"-Helt klart sevärd film ! idag har jag och hundarna (Menoo och Asta) kollat på film hela dagen eftersom Sara och Benny jobbade.. måååånga bra filmer ! Sen åkte jag med flyget hem till lilla Älta (haha eller Stockholm) nu har jag alltså träffat Lovisa och Jimmy och badat.. i morgon blir de Allsång med Lovisa ! ;) Nice <3

     
haa deee göött alla där ! <3

RSS 2.0