Saknad !
Saknaden av bästavännen är otrolig ! Gumman jag saaaknar dig så mkt ! </3... Glöm inte att jag älskar dig hur mkt som helst min bästavänn ! <3

     

saknaden är obeskrivlig ! </3

haa de bra alla andra <3

27' juni - med Caoline <3

Jag somnade sent efter att ha pratat med jimmy ! ;) hahaha . :) sen vaknade jag och kollade lite på tv innan jag gick o gjorde lite frukost och fortsatte kolla på tv ! Sen smsade jag Caoline och jag var tvugnen att åka till Tyresö (Synsam) för att fixa de sista innan jag skulle skicka in papperna om "tillsånd för övnigskörnig" haha PALLA ! men men.. jag träffade iaf Caoline i Tyresö (fett längesen vi träffades, saaknat dig gumman) " Caoline@pea  .. sen gick vi till donken i SPÖREGN ! hahahah ;) nu är vi hemma hos henne, vi vet inte rkt vad vi ska göra eftersom det regnar !
vet inte rkt vad jag ska göra ikväll, kanske köra lite om pappa pallar ;) hahha.. sen måste jag packa också ! Ska till Malmö imorgon till kusinen ! <3


 kääärlek till dig mitt hjärta ! <3

haa de bääst ! <3

Övningskört ! :)

haha ÄNTLIGEN ! idag har jag övningskört för första gången ! Det gick faktiskt ganska bra för att vara första gången.. nu äre bara o öva ! Hellas med pappa imorgon ! ;)

   

Porsche Cayenne Turbo, finaste bilen ! <3

saaknad !
Carro gumman, det var allt för längesen vi sågs ! :/ lääängtar till ONSDAG ! jag älskar dig hur mkt som helst ! <3

 

bilden påminner mig om hur speciell du är ! <3

24' juni barn !


   

Jennie, Messi & Jimmy !
24 juni, alltid <3

24' juni födelsedag !

Det har varit en otrligt bra födelsedag idag ! Tack alla ni som har uppvaktat mig <3

jag vaknade i morse av att mamma, pappa o lillasyster kom in o sjöng " Ja må hon leva.." sen fick jag en massa paket! (a) lite pengar, kläder, böcker... osv. sen skulle vi snabb göra oss i ordning och gå till bussen (vi skulle nämligen till Mariefred med ett par kompisar) Vi åkte båt dit, hade hur kul som helst med Johan och Cajsa (bilder längre ner) Det blir aldrig tråkigt med er, vi har ju känt varandra så himla länge nu. Precis när båten hade gått så ringde Lovisa (som är på Kreta) saaknar ! </3... sen började alla grattis-sms ramla in ! Ni är verkligen underbara.. sen helt plötsligt så ringer ett konstigt nr.. då var det IDA (som är på Rhodos) haha hon kom också ihåg min födelsedag (a) :) när vi kom till Mariefred så gick vi runt lite och kollade.. käkade glass.. och sen åkte vi tåg hem igen.. när vi kom hem så var jag o Frida såå himla trötta.. så vi typ somnade ! Sen kom iaf Emmy och Elise med blommor ! Tack tjejer, vi gick en promenad och träffade Henke(han gick ju i 9A) hahahhaha !! sen hämtade jag Fanny(grannes hund) och följde med de en bit hem.. såå nu börjar min födelsedag gå mot sitt slut!

Klädesel idag !
Jeans (tiger)
Svart linne (JC)
Tröja över (Vero Moda)
Vit sommarjacka (Vero moda)




haa de bääst ! <3

23' juni

Grattis Anders.

det har varit chill dag idag, mys och chilla.. har kollat på "underbara älskade" nu ! Helt otroligt film, verkligen sevärd ! En film om hur livet kan vara efter att man har förlorat någon nära.. En av årets bästa filmen, jag lovar...
imorgon fyller jag år ! Grattis i förskott till Jimmy, Messi, Markus, Putte, Karolina och Andreas mamma... :)

      


haa de bääst ! <3

Midsommar ! <3

Igår var det som sagt midsommar, jag vaknar och är tvungen att åka till Tyresö för att handla lite grejer.. sen gör jag mig i ordning och hela familjen + Tim, Niki, Tony, Marina och Busan åker till Nyckelviken.. jättemysigt ! sen åker vi hem och gör ordning maten.. vi ska fira mig ! även fast jag inte fyller förrän på söndag. Jag får iaf lite presenter "systrar i jeans, fjärde sommaren" och presentkort på M&Q... Sen käkade vi midsommarmat och snackade.. barnen (jag, Tim, Niki och Frida) gick ut ett tag med deras lilla hund Esmerlada.. vi gick ända bort till där vi allihopa bodde förut, GRANVÄGEN ! där vi kollade in vad de hade gjort med våra hus och sen fick vi värsta "Flashbacks" så vi gick till lekparken där vi alltid lekte som små... :) vi tog en massa fiiina bilder (lägger in bilderna) sen gick vi hem igen och kollade på "Snygg, Sexig, Singel" och käkade lite gott. :) Sen var en midsommaren över... :/

       

haa de bääst ! <3

Österskär

Nu är det kväll och Lovisa och jag ska väll snart gå o lägga oss, haha men vi kommer inte kunna sova eftersom ingen av oss är trötta... (a) ;)

idag har jag som jag skrev tidigare jobbat, sen belv det pendeltåget till centralen för att möta Lovisa.. vi gick ett tag i stan sen åkte vi till Österskär... när vi kom hem till henne hade hon inga nycklar så vi fick väääänta hur länge som helst ! hahah men de blev att vi läste lite haha (a) Sen när vi kom in käkade vi lite o chillade.. sen gick vi ut och satte oss vid havet ett tag(bilder längre ner).. o gick runt lite här i Österskär. ! :) imorgon ska vi väll träffa Jimmy haha sen ska jag hem o fira min pappa ! GRATTIS PAPPA ! :)


               

Haa de bääst <3

' 20 juni

Puh, nu måste jag ta en paus i allt skrapade.. jag är nämligen på jobbet (pappas jobb) och hjälper honom med att skrapa fönstrena i hans rum.. "hästjobb" men jag är snaaart klar.. endast lite på de sista fönstret kvar ! :)

igår var jag också här och hjälpte honom med fönsterna och även Richards fönster :p haha det tog hela dagen ! från kl.. 7.45 till 15.30 vääärsta jobbiga dagen ! sen åkte jag och pappa hem o tog en joggingrunda ! *stolt ! :) sen var jag tvungen att ringa min tränare eftersom han hade min astma grej och jag kunde typ inte andas ! så då åkte vi till honom o hänmtade den. Sen blev det Prison Break och helt plötsligt när jag halvsover så kommer Lovisa.. :) vi låg hela kvällen o kollade på Prison Break.. sen vid halv tio kom Emmy o Elise.. haha de ville hoppa på studsmattan ! ;) så det gjorde vi ett tag.. sen var jag tvungen att sova eftersom jag skulle jobba idag ! (a)

I eftermiddag ska jag möta Lovisa i stan o kolla runt lite (a) sen ska vi väll hem till Österskär och hitta på något skojjigt ! :) skriver mer sen !

image29
de har de abslout bästa sjukgymnasterna ! 

haaa de bäääst ! <3

Väärsta chill dagen

I morse vaknade jag av att Emmy ba: "Jennie ? är de inte Lovisa som mobil som ringer ?" så jag typ haha "slår" till Lovisa.. som svarar.. haha fett lack asså. Sen går vi upp o käkar, Lovisa ska hem (egentligen skulle jag med henne men asså jag kanske skulle till Jönköping i morgon) så jag pallar mig hem i regnet ! :/ när jag kommer hem så ringer jag mamma som säger att jag inte får åka till Jönköping med Carro i morgon :/ laaacka ! haha sen bestämmer jag mig för att åka till Tyresö, haha till Carro. Vi går till Godis svampen o sen hem till henne... typ chillar o kollar på Prison Break ! underbart bra, väästa chill.. vi var as trötta.. sen käkar jag hemma hos henne och vi går till Tyresö för att jag måste hem... caroline du är verkligen underbar gumman ! <3 jag älskar dig mycket ! :)

i morgon ska jag jobba och träna ! Så jag måste typ gå o lägga mig fett tidigt ! Jag skriver mer i morgon ! :) Jag, Jimmy och Messi fyller år om 6 dagar :) LÄÄÄNGTAR !

haa de bääst ! <3



Eken cup, :)

Igår vaknade jag och carro vid halv nio ! då gick vi upp o käkade, fixade oss och åkte till Gubbängen. Där vi spelade match mot först Tyresö HF, då förlorade vi med 16-7 helt okej för att vara deras ELITLAG ! haha (a) Sen spelade vi mot IK Bolton. När vi hade spelat dem så var kl väll vid ett. Så då gick jag o Ida runt lite o kollade på alla snyggingar ! Nr 14 i Skånela tex. hahaha (a) Sen när jag hade tittat lite på lillesyrran så åkte jag med carro hem. Vi tog det bara chill på kvällen. Carro bråkade med Rasmus kusin hhaha (a) jag fattar inte vad han håller på med ! :s :/ fett ledsen !

Idag vakande jag av att Carro sa: "Jennie jag har fått en lillebror!!!" fett roligt ! haha sen gick vi upp o fixade o åkte med Lena (Carros mamma) till Gubbängen ! Vi spelade först mot Arbrå, hm.. ingen bra match. Sen skulle vi spela 17.40 och kl var typ 12.00 när vår match var klar ! fett lååång tid. Såå jag o Ida gick o kollade på alla hottisar igen !
IDA<3JENNIE=EKEN CUP 07. Gumman, du betyder ! <3 omg, sen var de ju också värsta olyckan utanför. Ida och jag först på plats när vi såg abulanshelikoptern ! haha Idas film, bäästa jag har sett. :) Sen gick vi o tittade på uppvisingsmatchen mellan Hammarby och Guif? sen skulle Elin skjuta straff på Micke Jansson hahhahaha det ick väll inte så bra, haha hon sköt utanför o spiker ba: "Jaha då vet vi att Tyrold behöver öva straffar" hahahaha faaan va vi garva åt henne o skämdes :$ (a) sen spelade vi mot Spånga (hur fula som helst) haha men aja vi förlorade. Så EKEN är slut för våran del ! men i morgon ska Elin o jag kolla på alla hottisar eftersom Ida ska till Rhodos ! jag kommer sakna dig gumman ! </3

haa de bäääst ! <3

Eken cup 2007

Idag börjadde Eken dåra ! Caroline väckte mig vid halv sju o snackade om hon typ inte hade sovit ngt (a) Vi kom till Gubbängsfältet vid 07.45 och åkte därifrån vid 19.00 LÅÅÅÅÅÅÅNG dag asså ! :P men väldigt rolig ! haha vi förlorade första matchen pga av regntet ! Sen vann vi andra tredje gången gilt ! hahaa mot Spårvägen, efter en braa återhämtning i andra halvlek när vi låg under med 4-8 i paus. Det blev tillslut 12-11 till oss, :) Seen har vi gjort mkt mkt mkt mer ! haha minnen för livet ! :) Nu ska jag o Caroline myssa o soooova ! är tröött somfan ! i morgon blir det eken igen !

haaa de bääst ! <3

13 juni, en dag med Caroline !

Idaag har jag alltså varit med Caroline. Jag vaknade typ vid 11, sen såå ringde jag Caroline o bestämde att vi skulle in till stan ! Haha sen när jag precis skulle gå så ringde Jimmy o ville att jag skulle åka me honom ! :) sen träffade jag Caroline o vi fönstershoppade o tog en fika ! :) Sen träffade vi Lovisa o JImmy en stund. Sen drog vi hem till Carro en stund o packade hennes EKEN CUP saker ! ;) faanva nice ! :) Sen kom min kusin ! :) jaaaa ! Sen har vi inte gjort så mycket mer ! nuu ska vi soooova, Eken i morgon :)

Klockan 9 på GUBBÄNGSFÄLTET mot Skånela ! :) KOOOOM !

ha det bääst ! <3

Baalen 07

Åååh så kul vi hade ! :) hahha alla var så fina i sina klänningar och kostymer.(bilder kommer längre ner) 

Jag o Lovisa åkte först till Tyresö för att fixa håret och smink. Det blev jäättefint ! Tack så mycket Michaela ! :)
Sen belv det snabbt hem o hämta klänningarna och hämta Emmy och Elise (som hade smink !) såå fina ni var flickor! Sen skjutsade pappa oss in till Hornsgatan där alla stod och "minglade" ! Vi blev fotograferade och snacka med typ alla, sen fick vi gå in ! Vi fick lappar där de stod nummer, jag fick nr 11. Haha och min bordskavalje blev Adam (9a) haha, det var trevligt vid borden o man snackade typ med alla. Maten var väll helt okej ! Sen typ gick man runt o snackade med en massa människor (lite stelt i början) (a) dansen blev det väll inte så mycket med (vals osv) men sen belv det fart när RIKTIG musik kom igång. Det var väldigt trångt så det belv otroligt varmt, alla blev hur svettiga som helst ! Killar tog av sig tröjorna och knöt slipsarna runt huvudet ! (a) O tjejerna verkligen skakade loss ! hahhaha ! :) Allt höll väll på fram till ca halv 1 sen åkte vi hem ! (jag,Emmy,Jimmy,Elise o Lovisa) ! <3

En kväll som jag alltid kommer att minnas ! :) Idag blev det sommarlooov och imorgon ska jag träffa min Caroline ! :) <3


image22            image24
Elin,Jussan,Elise,Jennie&Emmy                             Flickorna i 9.C.

image25     image26
Alla i 9.C. kommer saaakna er !                                   Jimmy & Dogge !

Haa de bääst ! <3

Stavan spelen !

Hahha Stavan spelen idag, dåra ! (a) Jag mötte Lovisa i morse och sen knatade vi ner till IP.. där va typ hela skolan :O hahaha vi träffade Jimmy och sen skulle vi gå skidgång (a) hahaha det gick inte alls.. vi som var först (Jag, Elise, Jemil, Micke o Patte) var typ bra men sen när de andra skulle gå tillbaka gick det åt helvete ! hahah det tog typ 6 min för oss. (a) Sen kollade jag o Emmy på Lovisa o Elise som hoppade säck ! De kom tvåa, sen vare irländsk julafton hahahah o korv ! Ingen bra blandning ! O nu har jag o Lovisa knatat hem till mig o håller på att duscha ! Sen blir det Tyresö o fixa smink mm ! (a) SEN ÄR DET BAL PÅ HORNSGATAN !  skriiver mer om det inatt/imorgon ! haha (h)

Haare bääst ! <3

Camilla & Mickes bröllop !

Micke Janssons (Hammarbys målvakts) bröllop idag dåra, (a) hahaha ! De va jäääättefina, o deras lilla son Marcus är så söt. Han hade med sig en handboll in i kyrkan, haha va bara för gullig ! :)

image21
Camilla, Marcus & Micke ! :)


Haa de bääst !

Klassens dag på Djurgården !

Rolig dag på Djurgården (men fett dålig stil av de som inte kom !)

Vi åkte iaf in till Slussen o mötte Lovisa, sen åkte vi med Djurgårdsfärjan över till Djurgården, (hur vaaaarmt som helst) När vi kom fram letade vi upp en plats att sitta på efter mycket om och men (hahaha alla var typ rädda för svanarna) så hittade vi några träd (skugga jiiippii) (a) där picknickade vi och hade mysigt ! Minna, jag, Linnea, Patti, Lucas o Elin soolade vid vattnet ett tag ! :) Sen kom Cecilia (vår gamla mentor) med sin bebis ! IRIS, haha vilket namn men hur sööt som helst ! Vi snackade med henne ett tag sen köpte vi glass o åkte hem ! hahahah vilken dag ! <3

Eller jag åkte inte hem utan in till stan ! SHOPPING ! :) Sen blev det att jag tittade på Emmys match på ip med Lajsen ! <3 Imorron blir det bröllop ! Micke Jansson (Hammarbys målvakts) hahah *stolt ! <3 :)

image16image17
image18


Haa de bäääst <3

Bäästa avsnittet

Nu har sista avsnittet av desperate housewives varit, det abslout bääästa !

Lääängtar till i höst när nästa säsong börjar ! <3
Haa de bäst !

Siiista veckan!

Nu har abslout sista skoldagen varit, med allt vad det innebär (bullar, glass, kakor, mer glass osv). haha (a) Fcik reda på mina sista betyg nu iaf, väldigt bra sådana. (a) (:

min minsta lilla syster har också skaffat sig en pokjvän ! <3 älskar dig syster ! <3

Onsdag: till stan med bästa Lovisa, sen sooola o bada !
Torsdag: Städdag 09.00-11.00, sen soola och träna på Alby med laget.
Fredag: Klassens dag (piknick på Djurgården) feett kul !
Måndag: Stavans spelen, (jag ska gå skidgång :S) hahaa (a) sen är det BAAL !
Tisdag: skolavslutning ! NIAN ÄR ÄNTLIGEN SLUT ! :) men jag kommer sakna 9.C. :/

Men nu börja sista avsnitten av
desperate housewives

image15


Haaa de bäääst ! <3


Gålö med gamla Älta IF F-91

Jag och Lovisa vaknade vid kl.09.00, Jaaa idag ska jag ÄNTLIGEN få träffa Sabina (som jag inte har träffat på hur länge som helst) vi gick iaf upp o käka frukost. Sen gjorde jag mig i ordning och Lovisa gick hem till sin mamma.

Vid halv elva körde pappa o jag till Minna för att hämta Elin o Sabina, sen åkte vi mot Gålö ! När vi kom fram så packade vi upp, gjorde lite lunch och gick sedan ner till vattnet. Det var ganska kallt men vi SKULLE verkligen sola o bada. När vi hade varit nere vid havet i ca 2 h så gick vi tillbaka till stuga o chillade. Hahha vi kom på efter ett tag att vi skulle leeeka, så då blev det först "mördar leken" ! o sen "maffia", det var hur kul som helt !<3 Sen belv det dagsför middag (kyckling o korketter) mums, alla var jäättehungriga ! Under tiden vi käkade så körde vi viskleken, men när vi kom till att Nathalie skulle viska till Sabina så blev det alltid fel ! hhaahah (a) Gud va vi garvade åt henne ! Sen blev det chill igen med film, o det blev tillslut "Fucking Åmål" och sen "view from the top" hahah två helt okej filmer ! (: När vi hade tittat på dem så gick vi ner o bastade och spelade lite kort. Vid halv elva sen gick vi ut o körde "irländsk julafton" eller "norsk fylla" hahaha guuud va roligt det var. Elin höll på att ramla ner från tomten(som har en höjd), haha Nathalie kunde absolut inte snurra fort och Caroline såg ut som en mupp när hon snurrade runt ! hahaha, sen blev det för kallt så då blev det "rappa Kajla" istället. Sen var det bara att sova ! God natt.

Vi vakande av att det var så varmt så vi öppnnade fönstret men då började en jäkla fasan "skrika" så vi kunde inte sova så vi gick upp o åt frukost istället ! När vi hade käkat o suttit o snackat så blev det att vi gick ner till havet igen. åå faan va kallt det var i havet, jag höll på att dööö men jag badade iaf ! *stolt (a) Vi låg där o glassade till typ 2 då vi käkade lunch o lyssnade på Nathalies "snopp-fobi" hahahaha du är för rolig ! (a) Det blev även sooool efter lunchen efter att vi hade packat våra grjejer som låg utspridda typ över hela basuhuset ! (a) Sen vi 4 så kom pappa o hämtade oss o nu sitter jag här hemma !

Det var en rolig helg med er tjejer Sabina, Pernilla, Caroline, Nathalie, Natalie, Elin, Minna, Ellen, Lena o jag såklart ! <3


image10image12image13image14

Sista skoldagen !

Idag var det den sista skoldagen, med sista provet :) jiippiii ! (a) So/No prov, globalisering-hållbarutveckling ! Seg skoldag men jag kanske får MVG i spanska ! (: haha (a) Sen slutade äntligen den "riktiga" skolan !

Åkte hem med Lovisa, bytte lite kläder (a) (: sen drog vi in till stan. Det blev först lite runt plattan, sen bort till Östermalm (Stureplan), där det bleven fika. 90 kr för 2 Latte och 2 chokladbollar ! :S Sen gick vi runt o kollade lite där o jag köpte ett par shorts ! (a) svarta jääättefiiina !

Åkte hem o käkade, sen vara me Emmy o Elise på ip ! :) <3

Mycket lyckad dag ! <3 Gålö i morgon med gamla Älta IF F-91 !

haaare bääst !<3

RSS 2.0