Snart helg igen !

ååh, nu är det snart helg igen ;D !! :) MYYS
det kommer hända såå mkt de närmaste dagarna,

imorgon- onsdag; valborg med Schmidt, Gabriella, Lovisa, Sarah :) MYYS!!
tors-sön: Londoooon, ;D <3333
måndag: np spanska
tisdag: redovisning naturkunskap B
onsdag: np matte
torsdag: ledig dag ;P
fredag: Youth parlament heelaaa dagen :s


joobbigaste, men mycket av det ska blii roligt :)

// ERIXON<3

Söndag !

Ah, nu äre söndag igen! Happ, men vi går ju bara till halva onsdag, sen ledigt igen! :)

Vaknade vid 11 idag efter en lååång natt med att sitta barnvakt! Men barnen var jäättesöta, Albin, Jenny & Frida! Föräldrarna kom hem vid 2.. (a) Men jag pratade lite med Rasmus, haha alltid trevligt. ;P Menmen.. käkade frukost med Frida och Amanda. :) Mysigt, sen kom vi på en massa saker hahahah! Roligaste eller hur Amanda?! ;) Sen till sickla med mamma, ny klänning, 2 par skor! ;)
Ute och sprungit med pappa också.. käkade en god middag. ;) MYs. Nää nu äre parlamentet! ;)




1. Jennie med sin nya klänning
2. "Gladiatorskor" 299:- Vila
3. Tygskor 399:- Espirit
4. Klänning, framifrån 299:- Vila
5. Klänningen bakifrån

// ERIXON <3

Solig fredag!

Äntligen fredag, den här veckan har varit väldigt lugn tycker jag väll.. Sol & värme varje dag! (: såå mysigt! Skolan har varit ganska chill, ledig i onsdags och allt!

Idag fredag vare skolan först, Idrott med Johannes och Gustav (det blev typ taikwando, vet itne hur det stavas) hah(a) det var väldigt roligt, bara tjejerna, medans killarna hade golf med Jakob! ;) Haha bilder kommer snart! Sen vare ganska chill resten av dagen. Sen in till stan för att möta Schmidt, lääängsen jag träffade henne. Jättemys med henne i gamla stan. Mycket prat och allt, har verkligen saknat dig gumman! Vi kan snacka om allt, det känns såå grymt bra! <3 Sen hem, käkade lite. Chill på kvällen, "Pearl Harbour" blev det, sååå grymt bra! Pratade också lite med Rasmus, hahah! kändes väldigt bra faktiskt. :)

Lördag, vara barnvakt mellan 16-02 ;S hahah (a) alla som har lust att ringa mellan 21-02 är välkomna! ;)

// ERIXON <3

Lycklig dag :) <3

Idag har varit en väldigt bra dag för mig, :) Vaknade och tittade på telefonen, hade fått ett jättegulligt sms av Rasmus :) Sovmorgon sen började jag, Ellen, Famme och Alex med vårt arbete om "gensktiska register" Det gick faktiskt väldigt bra, sen lunch, IR-möte och NP-engelska, prata.. Johannes och jag var bääst ;D Historia och sen var dagen slut ;D hem och sen iväg för att vara barnvakt, :) Nu är det DH ;D underbar dag, imorgon är man ledig också så det är underbart ;D;D (a)

Kiss me?! ;


// ERIXON <3

BRYSSEL 2008!!!

Hej allihopa,
nu e jag tillbaka från Bryssel! ;) Helt otroligt kul vi hade där, Si1 <33 jag säger bara; krök, gemenskap, föreläsningar, och spåååårat!! :) beskriver resan väldigt bra !!! bilder finns på bilddagboken och på facebook!

Helgen var väldigt kul också, hemma igen på fredagen, farmor och de var där då!! Sjukt kul att träffa dem igen! DUSCHA var det första jag gjorde när jag kom hem, sjukt sköönt. Sen kollade på syrrans match med farbror och kusninen! :) de förlorade tyvärr men sånt e livet!! :(

lördagen, in till stan med mamma och frida, köpte en klänning! :) Sen ut till Nacka för att kolla skuru spela mot Tyresö ;) Vinst YEEAH! Grattis till segern i årets team sportia cup! ;) <3 Sen kom Lovisa hit och var här hela kvällen! Mys med dig gumms.

söndag, syrrans konfirmation på förmiddagen, sen alla här hemma på typ middag! Sen till några som jag ska vara barnvakt till nästa helg och sen powerwalk med Belliz, alltså väldigt bra dag!!
nää nu blir det Pretty Woman på tv3 ;) (a)

// ERIXON <3

BRYSSEL IDAG!

heerregud va fort det har gått!  Nu sitter jag här, med nästan allt packat och väntar på att åka! Kommer vara borta till fredag, ej svara på telefonsamtal eller sms (DYRT) ;) (a) såå alla får bara läängta tills jag kommer hem! :)

Det plan som går 13.15 mot Köpenhamn  kommer jag, Jossan, Annelie, Julia, Marina, Ebba, Sofia C, Lukas, Hugo, Jesper, Viktor, Robin och Nils sitta!! WHIIII! Vi kommer vara nere först, de andra kommer vid 23 ikväll! ;)

Hare bääst här i SVERIIIGE, för nu draaaar SI 1!!

// ERIXON

Lördag 12/4

AAH, bara 1 ynka dag kvar till Bryssel! ;O

varit i staden med Lovisa och min mor! Mysigt. Träffade Jennifer dära trevligttrevligt. Sen blev det också lite inkööp!! (: Ett par jeans, två t-shirts och 3 par trosor ;) (a) hur mkt folk som helst inne i stan, jobbigt!! Sen blev det Sickla för att handla, och köpa Thai mat! Mums, :) Ikväll blir det Capprisoca (ehm, vet ej hur det stavas) ;P, & packa inför imorgon!


   

1. Nya 96 jenas, Sisters
2. Trosor, Gina Tricot (3 för 129:-)
3. vit och ljusrosa t-shirts, Sisters (2 för 249:-)
4. Min säääng med början av min packning (a)

// ERIXON<3


Fredag 11/4

Som jag skrev i tidigare inlägget trodde jag att det skulle bli en stressig dag idag.. och det blev det verkligen!! ;S Skoolan började med handboll (: roliigt. Sen typ inget mer speciellt förutom talet som jag skulle hålla inför klassen på svenskan! ;P Det gick faktiskt bra. :) Springa till bussen för att hinna, och typ springa till dagis och hämta sötaste Ludvig. Sen var vi ute i parken och "lekte" tills mamma Tove kom hem. Då sprang jag in till mig för att hämta lite saker till träningen, tränade (hahha jag och Josse roligaste) Från träningen fick jag som tur var skjuts till Saltsjö-Duvnäs och Ellen.. Jag, ellen, Sarah, Frida och Jakob kollade på "Hostel" USCH!! :( hah (a) men sen blev det iaf lite bättre, med music and lyrics! Hem därifrån och nu är jag äntligen hemma.

Snart ere BRYSSEL!!!!!! AAH, det ska bli sååå kul!!

// ERIXON <3

morgon på fredag 11/4

Godmorgon allihopa!

Nu sitter jag här en stund innan min pappa ska skjutsa mig till skoolan! (: tack papps, han e hemma för att de ska få åka till "Alingsås & Potatiscupen" NAW, jag vill med!!! :/ Imorgon 1 år sen...

Oh, idag kommer bli en stressig dag.. till skolan, idrott med handboll :) KUL! Sen hela dagen i skolan, efter skolan hem direkt och till dagis för att hämta Ludde.. från Ludde till träningen, träna sen direkt från träningen till Saltsjö-duvnäs! Det ska bli jätteroligt, ska hem till EllenPellen och sen "Hostel" ´SCARY!. hahah (a) Sarah och jag kommer dööö!

// ERIXON <3

låten väcker minnen.

Angelica jag tänker fortfarande på dig. Den här låten spelades på din
minnes stund i skolan. En låt jag alltid kommer koppla till dig<3
Du dog tillsammans med din pappa i Khao Lak år 2004.
Din minnesstund är något många kommer minnas.<3



// ERIXON <3

Slutspel för herrarna!

Onsdagen den 9/4 startar herrarnas semifinalspel.
Kan du inte vara på plats i Eriksdalshallen (Hammarby-H43) eller i Partille (Sävehof-Ystads IF) - då kan du istället ordna till det hemma!

SVT 24 sänder ju matchen Sävehof-Ystads IF
och webbsport sänder matchen i Eriksdalshallen (Hammarby-H 43).

Sändningen startar klockan 18.45

hm, jaa nu får vi se hur det går för de alla lagen! Jag hejar som nästan alla har förstått på mitt kära Ystad!! :) Men jag får väll även säga Bajen för att Micke Åström spelar dära :)

HEJAHEJA. Jag kommer iaf sitta bänkad framför tv:n vid den här tiden!

// ERIXON <3


Måndag 7/4

Grattis till min morfar idag :)

Åh, en mycket mysigt telefonsamtal igår :) tack för det Rasmus. :) "min syster? Känner du henne eller? jahaa hon" Du kan vara såå grymt jobbig.<3

Bra morgon, men sen vare matteprov. HATA HATA ULF (min mattelärare) pallar inte förklara vad som hände men jobbig vare. Ingen lunch blev det iaf, sen historia. Ingen spanska iaf, (tack Charlotte för att du förstår)!! Nu sitter jag här hemma, snart äre träning :) KUL! <3

Vilken är sötast?

 VS

// ERIXON <3

Söndag 6/4

Jaha då var den här helgen över! :/

igår blev det först lite plugg, sen ropar papps och säger att jag måste hjälpa honom att ta bort alla de tujior som vi har! För att vi skulle sälja dem! ;S sjukt jobbig! :/ men tillslut så blev det klart!! Rivmärken på armarna ;/ :S
Sen skulle vi på middag till ett par kompisar, det var väldigt trevligt! :)

Idag (söndag) var det min sista match som A-flicka. & som lagkapten för dem. väldigt tråkigt! Det har varit grymt kul att spela med er tjejer, alltid (iaf nästan) glaada och snälla. ! :) Vinst idag med typ 7 bollar eller nått.. hem sen för att plugga matte ! :/ jäättetråkigt, men imorgon är det prov. så man är ju tvungen! När matten var klar tog jag och papps en promenad med hunden, runt Strålan, MYS! haha (a) Nu kollar jag på sista matchen för bajen! Så får man väll se hur det ser ut sen med slutspelet.

// ERIXON <3

bilder finns på www.JennieErixon.bilddagboken.se !

Mysig fredag 4/4

Igår blev det lite andra planer än vad som var planerat, Elias (caolines lillebror) var sjuk och jag kunde inte följa med henne! :/ trååkigt. Men vi hittar på nått snart igen gumms! Men så ringer Bella och frågar om jag vill komma hem och bada hemma hos henne (de har ett stort utomhusbad) ;D MYS gumms. Sen vid typ 10 kommer hennes låtsaspappa hem och frågar om vi ville ha pizza vilket vi ville ;) så sen blev det pizza och American pie! Tack för en sjukt mysig kväll gumman!

// ERIXON<3

JAA!!!

YSTAD IF KLARA FÖR SEMI!!!!!!!! ;D Fan va bra, 21-22 till Ystad efter en otroligt jämn match mot RIK!
 Nu återstår det att se om Bajen klarar matchen hemma på söndag mot Guif!! (vilket de borde göra i och med att det är hemmaplan)!

// ERIXON<3


Fredag 4/4

Jippi, nu är det äntligen fredag! Tänkte gå och lägga mig tidigt igår.. men så blev det inte! Typ prata i telefonen, messa och kolla film ;P

Idag vare en sjukt skön idag i skolan! Idortt förta lektionen, och då var det dans med typ 4 klasser!! hahah, sen vare pardans, jag och Robin haha ! Bäst på bugg. ;) Sen skulle vi ha samhälle men vår lärare var sjuk (som vanlig) så det blev ingen, typ en massa uppgifter men de orkade vi inte göra. SÅ jag, Ellen & Frida satte oss i kafeterian och chillade. :) sen matte lektion och ingen svenska heller. Dagen slutade 12.15! :)

Nu sitter jag hemma hos Caoline, vi ska väll chilla. Sen träning ikväll och efter det hem till Caolines pappa! :) MYS! <3

// ERIXON <3

Handboll!

Japp då var det iaf klart att det blir en femte match mellan Bajen och Guif.. Matchen slutade 29-25 till Guif. Starkt spelat! :)

Alingsås-H43 Lund= Lund klara för Semi
Även Sävehof klara!

Grattis till er!!! ;)

Nu återstår det att se om Ystad kan klara av Lugi borta imorgon! Spännade att se! (:

// ERIXON <3

Handboll <3

Har haft grymt mkt att göra så jag har inte haft tid att blogga på ett tag. :) Men jag har haft en bok att läsa ut men asså jag hade bara läst typ 100 sidor igår och jag skulle 318 tills idag ;S Men jag fick lite sms då och då som väckte mig. Taack <3  Haha annars hade jag somnat.

Grattis till Rasmus <3

Handboll iaf, Ystad spelade ju sin andra match mot RIK i tisdags, sändes faktiskt på tv ;D jippii.. :) De vann iaf med 10 bollar jaaa, nu väntar returen i Göteborg på fredag, vinner Ystad är de klara för semi ;D annars väntar ännu ett möte hemma!! GOOO YSTAD!
Hammarby-Guif= 33-27 (2-1 i matcher)
Sävehof-Lindesberg= 29-21 (3-0 i matcher)
Lund-Alingsås=25-23 (2-1 i matcher)
Ystad-RIK= 31-21 (2-1 i matcher)

Idag torsdag möts:
Alla lag förutom RIK-Ystad som alltså spelar imorgon. Mer info om dagens matcher kommer ikväll :)

Nää nu ska jag vara lite social mot Eliiise ;D haha (a) :)

//ERIXON <3

Oh jaaa!

Äntligen funkar det att skriva igen. Grymt tråkigt när det inte har funkat! :/

Hm i mitt liv har det väll egentligen inte hänt så mkt sen sist.. eller har de det? Jag har börjat skolan igen, ;S kul att se alla igeen.. :) Men först var det ett besök på SÖS (Södersjukhuset) för att kolla mitt öga ;S det gick bra och som tur är behöver jag inte ta bort vageln, (för då skulle jag missat min sista match) och behöva ha glasögon i 2 HELA veckor, NEJTACK! Igår var det också möte om Bryssel (wiiih det är bara 12 dagar kvar) :) Mitt plan ska åka vid 13 och då är det jag, Annelie, Jossan, Robin, Ebba, Höken, Julia, Gorgon, Värmon, Sofia,  som åker!! Resten kommer åka senare på dagen! ;) hihi (a) Grymt kul def ska bli! (a) haha men vår lärare Helene som också ska med typ började snacka om alkohol och sånt. Hon ba:" Om det är någon av er som skulle få för er att dricka där nere kommer jag skicka hem er omedelbart!!!!!" haha OUPS. det är ju 16 års gräns där nere! ;) (a) "HAHA Calle Bildt" alla i klassen fattar ;)

idag (tisdag) hade vi någon form av teambuildning dag. :) haha det var väldigt roligt faktiskt! Speciellt pga Viktor hah (A)

Nu blir det att jag ska kolla på den tredje kvartsfinalen Ystad-RIK! :) det står 1-1 i matcher ;) (a) HEJA YSTAD!!!!!
<333


jag hoppas jag får ett telefonsamtal ikväll ;) (a)
// ERIXON <3

RSS 2.0