Det blir aldrig som man tänkt sig..

Jaha då är det fredag igen! :) alltid treeeevligt.<3 Skolan började vid 10 och då vare engelska! Och ännu en ny tjej i klassen. 4 st har slutat, :/ och 3 nya har kommit! ;) engelska var ganska tråkigt menmen klarade mig i genom det med. Sen lunch ! PANNKAKOR! <3 Wiee, det som är godast, längsta köön till matsalen bara! :O (a). Sen vare geografi, Sarah, jag och Frida är bästa teamet! <3 Sen vare MatteB sääämsta läraren, JAG LOVAR! Fattar nada av det han säger, någon som e bra på matte och vill hjälpa till? Till staden för att möta mammsen, :) mys! <3 hittade massa fina tröjor och skor! Så det var bra, sen skulle det bli Laserdon med en massa människor men de hade bestämt en tid så att jag inte hann till stan. :/ jaha vad skulle jag göra då? Så jag, Joel och Frida drog till statoil och hyrde film! EN SKITKASS sådan! "Hårda bud" HELT KASS! Inget att se, rekomenderar inte! :O

Imorgon är det match och samling 09.00 och match 10.15 mot Kungsängen
14.30 mot Haninge!


Så vi får väll se hur det går! Har du/ni vägarna förbi Tyresö är den första matchen i Nya Tyresöhallen och andra i Nyboda!

//ERIXON<3

p.s. förlåt om jag var jobbig. du är jue så fin <3

Måndag

Skolan idag.. började tio med Historia och Helene. Haha världens skönaste lärare! Eller typ hon var sjukt sträng men inte längre.. ! ;D gjorde typ inte så mkt.. berättade att vi skulle hålla på med ett projekt om Kina nu ett tag! :) ska väll bli roligt. Måste läsa om "Marxismen" tills imorgon (a) haha ingen anning om vad det är men.. Sen mentorstid, typ inget! Ellen kom till klassen idag! Åh gumms, du åker om 1 vecka. Ett helt ååår! ;O Sen åkte jag och Sarah till staden för att fika (som vi alltid gör) ! ;D <3 alltid lika kul att umgås med dig. Du fattar allt så bra! <3

Från staden direkt till träningen (med A-flickorna) idag.. det gick väll bra! Jag och Marina dära! ;) (a) hemma igen, duschen och sen lite matte. Och Engelska! ;D (a) snart soova. Imorgon eller ifs alla dagar denna vecka sovmorgon till 10 ;D wiiiee!

Jennie och Sarah <3

//ERIXON<3

Helg!

Söndag idag.. igår skulle jag åkt till Jakke men så blev det inte! Det bev bio med Lovisa, Elin och Ellinor istället! "Love Guru" helt okej faktikst! <3  Mycket mysigt med tjejerna! ;D Sen blev det hemma och ner en stund på gården där det var kräftskiva (a) hahaha! ;)

Idag har jag typ tränat och fixat lite saker.. ganska tråkig dag men sånt e livet! ;) (a)

//ERIXON <3

Fredag

Skoldag, med lektioner ;S ;/ aja det var faktikst inte så farligt.. Började med engelska och ny lärare. Hon verkade helt okej faktiskt! Fick typ berätta lite om oss själva och sånt. Sen vare geofrafi och typ började med att skriva lite om oss (ny lärare här med) och sen skulle vi skriva in alla Sveriges landskap (a) 2 fel bara  ! Wiiee! ;) sen skulle vi ha matte. HATAHATA matte. Hade alltså håltimme i 1 timme. SEEGT! och sen hade vi ingen lärare utan fick typ bara sätta igång och göra ett mattehäfte. Som faktikst gick bra (för en gångs skull) ! Åkte med Elise till Sickla för att handla lite, sen kom hennes mamma och hämta oss! Kollade på "Tusenbröder" ååh Max e såå söt !<3 Åkte hem och cyklade för att vara barnvakt till Jenny, Frida och Albin. Var hemma vid typ 11.. helt okej! :)
 
Idag äre först typ staden med Lovisa och sen nog feest hos Jakob ikväll ;D wiie! <3

//ERIXON<3

Torsdag

Jaha då var första dagen i skolan avklarad. Började som sagt vid 13.00 ;) (a) sen skulle vi sluta vid halv 4 men så blev det såklart inte.. haha vi slutade typ halv 2 istället. Sjukt roligt att träffa alla igen! ;D <3 Sen åkte jag, Em och Lajs till stan för att hämta biljetterna till Olas teater! ;) och när vi var på väg dit så träffar vi självaste FREDRIK LJUNGBERG, wiee. Hur gullig kille som helst, värsta snäll och allt! :) Du ligger högt på topp nu Ljunkan! ;D <33 Sen fixade vi biljetterna och vi såg Ola Rapace i sin bil och Lajs börjar gråta. Stackars gumms ;/ <3 sen åkte jag hem och chillade lite och sen vare träning till 8.. gick ganska bra faktikskt! :) Nu ska jag kolla lite på film sen äre nattinatti!

Lajs, Ljungberg & jag <3

//ERIXON<3

Torsdag

Nu sitter jag här bara några timmar innan skolan ska börja (a).. ;) det ska väll bli roligt att träffa alla igen, men som fan inte att plugga... ;/ aja skriver mer ikväll om första dagen. Det blir nog ganska sent träning til 20.00, ;) (a)

  
Lite bilder från min klass skolavslutningen! ;)

//ERIXON<3

Onsdag

Jaha sista dagen innan skolan börjar då! ;/ ingen bra natt, där jag typ sov 3 timmar kanske. Menmen, vaknade ut med hunden, käkade fukost och sen drog jag mig mot Elise! :) där var också Lovisa :') och vi började kolla på "Tusenbröder" HELA första säsongen, helt otroligt, 5 HELA timmar (a) men vaddå vi skulle inte göra nått annat idag jue. Vi gick ifs till Konsum för att köpa en tidining som Elise var tvungen att ha (Ola var med i den).. Sen käkade jag hemma hos dem och vi drog en snabbis hem till mig och fixade lite saker. Elise drog hemåt och jag hoppade in i duschen! ;) :) sen var det bara chill på kvällen, lite OS och sen kände jag att nog skulle sova. hehe men det kunde jag inte, söta sms fick jag iaf som piggade upp mig från kvällen innan! :) Thank yoou :') <3

Jag måste bara säga att jag saknar Caoline Söderberg, Elin Hult-Lundgren & Ida Schmidt </3 ;/ hoppas ni är i Tyresöhallen nästa vecka för jag kommer nog vara där (det är Dm) då! :)

//ERIXON<3

Tisdag

Tisdag och ännu en dag närmare skolan ;/ menmen..
Marcus ringde mig imorse för att jag skulle se damerna spela mot Norge! det gick väll inte så bra men Norge e fan grymma! ;) (a) Somnade om och vaknade vid tio, ut med hunden och sen satte jag mig och åt en lång frukost! hah til 12 när jag kom på att Jenny skulle komma om en halv timme och jag hade inte gjort något (a) Fixade med allt och fortsatte att fixa med tjejernas grej från Ystad! :) Sen kom Jenny och vi kollade på när Holm hoppade ;( shit va ledsna vi blev när han rev.! ;/ men sånt e livet. sen tog vi en låååångpromenad i skogen med hunden! Jag träffade typ 2 av mina barnvakts familjer då! ;) (a)
Väl hemma igen skulle jag börja med maten och Jenny var tvungen att gå.. Men vi ses snart igen, eller hur gumms? :) Mat och iväg till träningen ! Ganska okej träning, eller den var jättebra! haha sjukt jobbigt bara! men det är så det ska vara jue! ;) Hemma nu, duschat och ligger och kollar på tv!

Imorgon är det hemma hos Elise hela dagen, chilldag inför skolan! ;)
//ERIXON<3

Måndag

Sista måndagen innan skolan börjar! ;S
Vaknade ganska sent och tog det lugnt på morgonen, inget besämt för dagen. Var ute en långpromis med hunden och lämnade lite grejer till Em.. :) sen fixade jag med lite saker till pappas lag! haha fast jag blev inte klar,
kollade lite på OS och när Kallur ramlade ;/ tyckte så synd om henne!
Sen skulle det bli träningen, bara en raskpromenad.. WIIEE jag träffade min Sabina som jag inte träffat på 100 år! Verkligen! ;/ <3 Hur roligt som helst. Efter promenaden var det möte om att skriva B-kontraktet! (a) fattade typ nada men jag får väll se..
Kom hem käkade lite och sen hem till Gabriella för att mysa lite och kolla film.. tillslut blev det de 2 sista avsnitten av SATC.. ;D ååh älska. Vill verkligen ha! :) Hemma igen vid typ 12.. sen sleeping! ;)
Imorse ringde Marcus för att väcka mig så att jag kunde se Sveriges damer mot Norge! Verkligen ingenting att se och jag somnade typ hela tiden.. (a) eller jag såg typ 1 ½ halvlek!
Har precis varit ute med hunden och idag ska jag vara med Jenny <3 och ikväll är det träning 18.30-2000.. någon som vill göra nått sen? :)

//ERIXON<3

Söndag!

Jaha då var det söndag idag då.
Hm ganska slapp morgon, sen en promenad (ljumsken spökar fortfarande) hem och städade mitt rum (behövdes).. började göra mig i ordning för att åka in till stan på någon casting hos Marikas. Men precis innan jag skulle gå typ kaosade allt! ;S menmen jag och syster hann iaf med bussen! ;) kom in till stan och köpte biljetter till "Narnia" som vi skulle se med Lovisa senare.
Åkte sen till castingen. Får veta nästa vecka hur det gick, men det kändes bra så jag hoppas (a) Alla håller tummarna för lilla mig (a) ! ;D var tvungna att vänta på Lovisa sen så vi åkte till Tekniska för att överraska henne. Vid halv åtta kommer hon dit och vi åker till Kungshallarna för att käka lite. träffar Joel och Filip som också skulle på bio. Gick vidare sen till Espresso house och Lovisa köpte kaffe (eller typ chai latte) och vi satt och fördrev tiden tills bion skulle börja. Sen var det bio till halv 12 eller lite efter halv 12. Mycket bra film, prins Caspian är sååå underbart snygg ! ;O (a) <3 vi åkte sen mot Slussen för att dra oss hem ! Och när vi ska gå av går två turister av framför oss, och sen en annan kille och sen syster och sist jag. (a) och så stannar bara syster och stirrar. ;S jag ba; men varför går du inte? och syster får inte fram ett ord men det visar sig att kille som gick av hade snott en av turisternas plånbok och han lyckades. Så skickligt asså! ;S helt sjuuukt! ;O åkte sedan hem lite skärrade.
Soov gott!

//ERIXON<3

Hemma igen!

Hemma igen nu då! :)
Fredagen blev väldigt lugn och jag hade sjukt ont i ljumsken så jag kunde inte följa med till Västerås! ;/ menmen, sov typ hela kvällen. Elise kom hit och vi kollade på "Bodygaurd" Bästa filmen <3

Lördag, typ chillade lite på förmiddagen.. hämtade min dator! WIIIE! och fixade över alla bilder från syrrans dator (som jag har andvänt så länge) Sen började jag göra mig iordning för att åka in till stan och till Kungsan! ;) (a) Träffade Lovisa, Elin och Ellinor vid slussen. De käkade på Donken och sen drog vi oss mot Kungsan. Kom dit precis när det började. Helt okej men inte jättebra. Sarah och Alice kom också fast lite senare! :) Mycket mysigt att träffa de igen! <3
Efter så träffade vi Matte, danell och Viktor och bestämde att vi skulle åka till Älta  och hyra film. På bussen hem träffade vi Gurra (fett längesen) och han följde med oss till Viktor och kollade på någon action/thiller.. helt okej faktikst. Problemet var bara att vi började kolla på den vid typ 12 och sen var den klar vid halv 2 och då skulle alla gå. Sen stannar vi utanför och snackar och då kommer Sanna och Jonte och vi snacka typ till kvart över 2, och då drar alla hem.. haha hemma har jag ingen nyckel (syrran lackar) men vi kommer tillslut in! ;) ingen ide att sova i och med att handbollen börjar 3. Ringer och väcker Marcus (som också ville se) Kollar på matchen och sen somnar jag. Lovisa sover redan! ;) (a)
Tack alla för en mysig och rolig kväll <3

//ERIXON<3
p.s. alla bilder finns på www.jennieerixon.bilddagboken.se d.s.


Ystad 08

Efter en träningshelg i Enköping med Skuru var det dags att åka till Ystad (igen) Älskar mitt Ystad så det gör ingenting. :)
Sjukt ont i ljumsken bara och feta träningsvärken! ;S

menmen, upp vid halv 6 för att åka till centralen, samling 07.45.. segt men sånt e livet! Träffade alla tjejerna där, Emma Lindgren fick däremot springa och kom 2 min innan tåget skulle gå, stackarn!! ;/ men hon hann.. sen en 5 timmars tågresa ner mot Malmö. Jag och Lovisa satt med Lojsan och Hannah (två 95:or) jättegulliga. ! Väl nere i Ystad var det bara att skynda sig in i skolan och kolla på damhandboll, sen var det mjukträning. Jag hade däremot så ont i min ljumske att jag bara kunde köra lite mage/rygg och streching. ;/ sen middag hos faster och farbror! :) mysigt.
Sen resten av veckan var det träning 2 ggr om dagen, däremellan var det chill (mkt sovanade) och typ runt lite i Ystad. Hälsa på farmor och farfar. Skulle gått på bio en kväll men den var full så det blev filmkväll hos faster och farbror! ;) alltid trevligt, riktig tjejfilm blev det! ;D (a) Sen spelade både 93 och 94/95 match mot Pandora! (Ystads tjejlag) Jättekul att se, träffade pappas kompisar och satt och snackade med dem. :) 93:orna vann sin match och de andra förlorade men spelade mot samma lag som 93:orna så det var okej!

Sista kvällen var det frågesport som jag och Lovisa gjorde ! Fett bääst! ;) (a) Sen typ alltid skräckhistorier på kvällen, alla lika rädda (a) ! Mycket roliiig vecka! Tack alla tjejerna! <3

//ERIXON<3


Veckan.

Jahapp, Tisdag idag, i söndags var jag med Sarah och Anna i stan,. Jättemysigt. Vi gick först på donken bara för att Annas kille Adam jobbar där, så fick vi varsin glass (a) hihi! Sen gick vi runt och kollade på all rea, sen gick vi tillbaka till Adam för att vänta tills han slutade. haha där fick vi ännu mer glass (a) Taaack adam! :) åkte hem till adam för att fixa oss lite, och sen åkte tillbaka in till stan för att vi skulle käka med deras kompisaar.. jättetrevligt. Mysig restaurang på söder (Kinseisk). Ösregnade när vi skulle därifrån sprang typ till tunnelbanan! ;) (a) sen åkte jag hem och fixade med lite saker. Godnatt!

Måndag åkte jag in till stan för att träffa Sarah igen., och sen även Lovisa, Åkte hem och tog det lugnt osv,,,
På kvällen var vi hos Bella och kollade på "disturbia" SJUKT BRAA! Fan va vi skreeek! ;O (a) vi halv 1 gick Sarah och jag hem till mig och kollade på Titanic ! :) åhh minnen (a) <3. Sen somnade vi så skönt inne på mitt rum med regnet smattrande på rutan! ;)

Idag eller typ nu ska jag åka och gymma hos min far ! :) sen typ handla lite, ikväll åker jag till Boo för att vara med Sarah och Anna och deras kompisar (amerikaner) haha, vi får väll se vad vi hittar på, INTE ALLSÅNG IAF! Det össsrengar ute! ;O (a)

Hihi ha det så bra så länge (a)
Puss&Kram
//ERIXON <3

RSS 2.0