JULLOV <3

SKOLAVSLUTNING!! JAAAA, äntligen äre lov nu då!


Jippiiii. Började vid halv 12 i klassrummet, fick biobiljetter och lite fika. Sen gick vi till aulan där vi skulle se "julavslutningen" tillsammans med typ B-enheten! ;S seeegt, och dessutom vare typ en halvtimme försenat. Menmen, det var mysigt. Sen åkte jag och Frida hem till mig och käkade lite och sen kom även Sarah och vi bytte julklappar. Åhh hur fina julklappar som helst! <3 Taack <3 Jag bytte lite kläder och jag och Frida drog hem till henne för att hämta lite saker och göra oss iordning. Haha, hennes brorsa sjukt rolig. ;) Åkte sen hem till Paula för att käka middag och sen kom typ nästan hela klassen. Jätterolig kväll måste jag säga. Lite mkt att dricka men sånt e livet!  (a) ;) Fast jag blev sjukt lack på en viss person som drog utan att säga nått till mig!! ;@ så jag fick åka själv hem!


Idag ska jag träffa världens finaste tvillningar och ge dem deras födelsedagspresenter. Jättemysigt! Sen ikväll åker jag till mormor och morfar i Norrland! Tåg hela natten så det är bara att messsaa! :)

//ERIXON


Äventyr i E-tuna!

Jaha nu fick jag äntligen se mitt älskade Ystads lag..


Dagen vare bara matteläxtest, shiiit va dåligt det gick! Jag och Carro, stort FUSK på oss. Roligaste! Haha, sen åkte jag till papps jobb för att fixar lite julklappar, och sen fixade vi en massa saker innan vi äntligen skulle åka till E-tuna. Ditresan gick jättebra och jag kollade bara på första säsongen av DH. Hur bra som helst! <3 När vi kom dit parkerade vi i ett jättebra parkeringshus, tyckte vi, precis vid hallen. Gick in i hallen och träffade Basti! Och sen vidare till Donken för att käka lite. Tillbaka till hallen och nu börjar matchen! Mitt älskade YIF verkligen krossade GUIF. Jippiiii <3 hihi (a) De vann tillslut med 35-26. Och nu är ni trea i elitserien! <3 Jaja så nu vare dags att åka hem, men när vi kommer till parkeringshuset jag då är det stängt, med galler och allt! ;O shit haha, jaha efter mkt om och men så lyckas vi få tag i någon vakt som kunde låsa upp. Äventyr i E-tuna iaf... Men det vare värt! <3

//ERIXON


Sista veckan i skolan nu då!

Måndag, redovining om indianer och sen typ barnvakt.
Tisdag, skola och inlämning av "att köpa bostad" sen direkt för att se Jossan <3 och sen julfika med familjekompisar
Onsdag, sista läxtestet i matte och sen till Eskilstuna för att se YIF besegra GUIF :)
Torsdag, sista skoldagen, barnvakt och sen lilla julafton med Tim och Niki <3
Fredag, SLUTAR SKOLAN ! :) wie <3



Helg och saknad!

Jaha helgen har som vanligt varit fartfylld.

Ifredags fick jag tillbaka mitt matteB prov.. åååh så glad man kan bli! MVG på mitt första prov.. wiie <3 sen åkte jag och handlade lite med min mamma. På kvällen kom min faster och hennes man och lite senare kom även Sarah hit för att titta på idol. Åh Kevin <3 och vi fixade också med vårt fotoalbum, ha ha det blir såå fint! :) (a)

Lördag, vare lite chill typ hela dagen, alla gick en låångpromenad (eller alla utom Frida) ha ha naw gumman, som inte kan gå såå långt med sina kryckor! sen åkte vi (familjen, kusin och farster och hennes man) till Fjäderholmarna för att käka julbord. Det var jättemysigt faktiskt! Fast sjukt kallt! sen skulle jag hem till Sarah för att Anna kom hem då! men hon hade blivit sjuk så det blev ingenting. Hemma istället med sista "Indiana Jones" filmen! :)

Söndag, jaha då blev det plugg med Famme, Jossan och Gustav om våra indianer! ;) ha ha. Åkte hem och gjorde mig iordning för att åka till Natti <3 som fyller 18 år imorgon, grattis i förskott gumman. Barndomsvänner sen 92 ! <3 Det var jätteroligt, kollade på "motorsågsmasakern" med alla ungdomarna och skrek i högan sky! ha ha. Fan va rädd man kan bliiii!

Jag hatar att du behövde ta kontakt igen, jag hade ju nästan glömt! Jag vill glömma, du sårade mig! såå jävla mkt! varförvarförvarför?

//ERIXON

RSS 2.0