Zlatan! ;)

jahaapp, då var hemma från skåne igen då! :)

det har varit mkt mkt trevligt, med lilla Alexander, Sara och Benny! :) orkar inte ta upp allt vi gjorde. Men det var jättekul! ;) hahah (a)




Zlatan idag då! KUNGEN! <3

Puss&kram
// ERIXON <33

Födelsedag!

FÖDELSEDAG IDAG!!!!!!!!

Hihi (a) grattis sms har flödat in till min telefon, och samtal har inkommit. Förutom från en person! Lite besviken men jag orkar inte bry mig. Tack för alla fina presenter mamma, pappa, syster och mormor/morfar. Vi var inne i gamla stan och fikade och nu på kvällen blir det väll packa i och med att jag åker till Malmö imorgon! Jag längtar!

Grattis säger jag också till Jimmy som fyller år idag! :)


Puss&kram

//ERIXON <3


saker och ting händer.

Ojoj vad det har hänt mycket de senaste dagarna...

Midsommar vaknar jag sent och bara tar det lugnt på morgonen med familjen och mormor och morfar! Sen åker vi till Nyckelviken för att kolla midsommarfiranden, det var väll ganska kul. Åker hem och Lovisa och jag gör oss iordning, för att sen åka till Elise. Eller kanske gå istället. Haha, är där hela kvällen och har jättetrevligt, sen skulle vi grilla men det gick helt åt skogen... haha det blev bra iaf. Tack Elise, Lovisa och syster för en mycket glad och trevlig midsommar!


Sen fyllde pappa år och vi firade honom, det var också trevligt. Grattis papps! Den dagen hände inte så mycket, på kvällen var jag hemma hos Gabriella och vi kollade på "sex and the city", haha fast jag hade ju redan sett dem. Menmen, det var väldigt mysigt!


På söndagen firade vi mig med familjen Wiberg/Andersson, Stig och Margareta, familjen och mormor och morfar. Det var jättemysigt, med tårta och sånt. Och så klart fick jag presenter. Då fick jag; en sminkväska från St Troupe, GG boken, (a), presentkort & två fotlänkar. Sen blev det in till stan och fick överraskningsbio av Lajs, Em och Lovisa. Vi såg såklart "Sex and the city" - filmen. Det var nästan den bästa filmen jag har sett... typ alla grät när vissa scener var. Hihi (a) avslöjar inget, men ALLA tjejer måste nästan se den!! Tack min sötnosar!


Måndag blev en ganska slapp dag, jag var bara i Forum en snabbis med mamma och mormor. På kvällen grillade jag, Jenny, Jennifer och Madelajn hemma hos Jenny. Det var sjukt mysigt, hihi (a) "jag har aldrig..." hahaha, sen spelade vi fotboll med Marcus! Mysigt med te och ljus sen, det blev så att jag sov hemma hos Jenny. Hatar bussarna mellan Älta och Tyresö. Jenny du e bäst på att förstå! Förresten tjejer och Marcus tack för en mysig kväll!


Puss&Kram
//ERIXON <3


Skönaste kommentaren

"Sverige kan inte lira framåt, de lirar bakåt. Och lirar de framåt tjongar det!!"  Av: bratten Joppe på Slottsbron!

Mysfika med J. <3

jaa idag blev det en mysig fika med Jenny på cafe madeleine på Östermalm, ett cafe som verkligen rekomenderas!!
Jättemysigt att sitta och snacka tjejsnack på, men även ha en mysig stund med pojk/flickvännen!!

Puss på dig Jenny och tack för en trevliiig dag <3

Puss&Kram
//ERIXON <3

mycket roligt senaste dagarna!

ja som ni ser på rubriken har det hänt väldigt mkt roligt de senaste dagarna!

Först åkte ju jag och Elise till Lovisa i Österskär, där vi typ promenerad med Lovisas hund, och badad med honom, sen typ chillkväll! ;) (a) alltid lika trevligt!


Mycket trötta !

Sen var vi hemma hos Elise på tisdagen, det var mycketmycket trevligt. hihi (a). Bilderna nedan säger allt <3 kärlek till er tjejer! Där sov jag även den natten, (a)

   
    
  

Japp och sen på morgonen var jag uppe kl 7 ;O för att åka till läkaren med min tå, som de sen tog bort ;/ jättehemskt, var bedövad hela eftermiddagen! Sen hem och typ sooov, In till Kungsan för att stötta Sverige med inte fan gick det bättre för det!! SKANDAL!!!!

  

Puss&Kram
//ERIXON <3

Måndag

Nu sitter jag här och väntar på att Elise ska komma hit, sen drar vi oss mot Österskär! :) Mysig kväll!

igår var det ju Eken, och lite sånt! Både bra och dåliga minnen! Men sånt är väll livet. Min Schmidt åkte till landet igår! kommer saknar dig gumman, inte träffa dig på vääldigt läänge. När jag kom hem därifrån sooov jag typ hela eftermiddagen, vet inte vad det är med mig, sover sjukt mkt. Är trött helahela tiden! ;/ SEGT! Har ont som fan i min tåå också! haha skit vilka I-landsproblem jag har! ;P (a) Men sen kom iaf Elise hit och vi tog en promenad med Emmy, trevlans. Förutom att jag hade vääldigt ont i magen!  När vi kom hem till mig igen, kollade vi på "sex and the city" ÅH bäst! Längtar till filmen har premiär!! ;D oooh! 

vaknade imorse av att jag fick sms av syrran som skulle till Gubbängsfältet! haha (a), sen fick jag ytterligare ett sms, OJ. längesen eller vad! Fett förvånad, men samtidigt glad (a). Sen blev det en lång promis med hunden. Och nu kollar jag flygbiljetter till Malmö. haha, 

nää nu måste man väll göra sig iordning eller nått!! hare bäst

Puss&kram
//ERIXON <3

Eken cup

japp då var den första speldagen för mig avklarad.. Ganska bra spel av tjejerna! Jag mådde typ dåligt hela dagen ;S spelade hyffsat sista iaf. :) Annars har väll jag och Schmidt mest gått runt och kikat lite på de andra lagen, (haha mest P-90 och min syster). Syster och dem vidare till A-slut spel. Mot Tyresö imorgon kl 17, jag själv spelar 9.40 ;S seeeegt :/

hahah efter min sista match Iidag gick vi (jag och Schmidt) för att kolla på killarna, sen skulle vi dra oss hemåt. För att de skulle spela sin sista kl 19. Och då orkade vi inte stanna kvar ;P (a) Men sen var deras match framflyttad så de skulle spela om en timme igen, och då ville familjen Schmidt stanna och kolla. Vilket idag inklusiverad mig (a). Ida och jag gick runt lite rastlösa där på gubbängen, med de MÖRKA molnen runt om! ;S precis när det var halvlek för killarna satte det igång att regna ;/ och soooom det regnade sen. Domarna avbröt matchen och vi sprang till bilen. Hur blöta som helst!!! Sköönt att komma hem till dem och byta kläder, :) kollade på fotboll hemma hos dem, tråkigt Sverige ;/

men nu sitter jag här hemma och ska väll snart sova. Fan Ida och jag somnade i soffan hemma hos henne. Då kände jag att det var dax att pallra mej hem till lilla Älta igen! Elise sms "men vi inte prata om det på sms" ELISE! hahahaha (a).

aja Puss&Kram
//ERIXON<3

Mycket bra fredag

Ja som ni förstår på rubriken har det varit en mycket bra dag idag! :) hihi (a)

vaknade typ vi halv 10, ut en mycket bra dröm (a) hahahha! ;) slog på tv och kollade klart på "John Tucker must die". Sen ringde papps och sa att de hade vunnit. Sen blev det bara att klä på sig, men som tur inget smink! :) åkte till läkaren, han vet inte vad man ska göra åt min axel! ;S seegt. Skulle äta tabletter men de fick jag inte äta för att jag har astma! ;/ aja, pappa (min personliga sjukgymnast) får väll hitta på nått. Åkte till Gullmars för att träffa Schmidt, KÄRT återseende. Vi åkte in till Nk för att bli sminkade ! :) Mycket bra resultat, bilder kommer sen ! :) Sen vandrade vi runt ett tag för att sedan åka hem till henne, fixa Linus (hennes brors hår) och sedan mitt! :) Tack gumms, <3 käkade mycket god mat, som Linus för en gångs skull hade gjort (a). åkte tillbaka in till stan och träffade Lovisa. Schmidt orkade inte åka med oss för att titta på Hällström på grönan, men Lovisa och jag pallrade oss dig iaf (a)! :) trevligt gumman :)

hahaha roligaste killarna, först på båten sen i tunnelbanan ! "Ursäkta jag har tappat bort mitt nr skulle jag kunna få ditt?!" Lovisas super dåliga raggningsreplik!
Nää nu måste jag sooova! EKEN IMORGON!

Puss&Kram
//ERIXON <3

fredag

Hur ska man reagera när den man är kär i inte verkar bry sig längre? Ska man själv bara släppa eller ska man fortsätta hoppas? Frågor som jag tycker är omöjliga att veta svaret på! ;/ Hjälp?

Syster började spela Eken idag iaf. Grattis till två vinster! <3 :)

Snart kommer bomben släppas, jag vet inte hur! Jag mår dåligt men hoppas ni kommer förstå! Imorgon blir det Eken för min del, med start 10.20 på plan 2.. De som vill får gärna komma! ;P (a)


Puss&Kram
//ERIXON <3

Längesen! (a)

Japp nu var det väldigt längesen jag skrev! ;/ men tebax e jag nu iaf! :)

Förra veckan hade ganska mycket.! På onsdagen firade vi Ellen (eller fira är kanske fel ord) sa hejdå! Hemma hos Jakob i Vikingshill, mycket trevligt måste jag säga! Bilder finns på
bilddagboken!

Torsdagen var det avslutning i skolan (alla var nog mer eller mindre bakis), sen åkte jag till Haninge för att vara med när Jenny tog studenten. Jag, Schmidt, Söder, Madde, Soffan och Jennifer var där! :) efter att hon hade sprungit ut åkte vi till Tyresö gymnasium och kollade lite där, åkte sen hem till Jenny för att käka lite! Mycket trevligt!! :) Hem igen för att senare på kvällen åka till Duvnäs-utskog (in the middle of nowhere) (a). Kom hem seent !

Fredag-söndag tillbringade jag först i Ystad sen i Tylösand, ! Mycket myyysigt. Kusinen gifte sig och sen var det dop på söndagen. Barnvakt åt min älskling hela lördagen! Mitt lilla gudbarn! På dopen somnade han och sov genom hela dopet. Sötaste,<3

Den här veckan; första sommarlovsveckan!
Måndagen tillbringade jag ganska chill, sen kom Lovisa med sin hund Zorro och då drog vi och badade med honom! Sen på kvällen blev det en utekväll med typ en massa människor!

Tisdag; fixade lite saker inför veckan, planering ;S sen gjorde jag mig iordning för att sen åka in till stan för att kolla på fotboll!  Ledsen att jag missade Tyresös bal!! ;/ <3 haha hur mkt folk som helst i kungsan! ;O typ över 10 000 pers. Men det var fan värt att stå där, vilken stämmning! För att inte tala om när Sverige gjorde mååål! Shiiiit! Roligaste kvällen!. Älta bussen hem var typ överfylld.! ;O ;/ (med en massa fjortisar) det var lite segt. Men sen hemma igen!

Idag ska jag träffa Jenny ;D och hon skulle vara barnvakt åt Sebbe så vi ska typ åka till centrum och köpa glass ;)(a)

Puss&Kram
//ERIXON <3

En helg i Jönköping! <3

Åh nu är jag hemma igen, :) det har varit en mycket mysig helg tilsammans med Rasmus i Jönköping! <3

Åkte ner i fredags, var väll nere vid ca halv 6 då han mötte mig vid resecentrum, vi gick sen hem till hans kompis Anton för att lämna lite grejer.. sen hem till hans längenhet! Där middagen fick bli köttbullar & makaroner! ;) (a) kollade sedan på handbollen, och Titanic! Jättemysigt! <3
på lördagen gick vi ner till stan, käkade lite på donken, träffade Amanda och sen hans föräldrar och hans syster Amanda! :) vi käkade glass tsm nere vid piren! Godaste glassen "after eight"!! <3 sen gick vi hem till honom för att kolla den andra handbollsmatchen, jag typ somna nästan, haha även han sov! ;) (a) sen åkte vi ner till stan igen för att träffa hans kompisar och gå på  "Rix FM" festivalen, jätteroligt att träffa hans kompisar! Speciellt Anton (hans bästa kompis)! Efter det gick vi hem till honom för att se slutet av Titanic. ! <3

Puss&Kram
// ERIXON <3



RSS 2.0