Den här veckan!

Jaha hur ser den här veckan ut för mig då?
Jaa trodde att det skulle vara jobbigt, men abslout inte! thahha (a)

Måndag, ja ingen historia eller svenska = pannkakor hos mig! :D retorik bara! Familjen Andersson kommer! <3
Tisdag, bara en lektion vid 3, sen till älskling! <3
Onsdag, ledig, träning och stallet!
Torsdag, typ en eller två lektioner, barnvakt sen till stavan på nått!
Fredag, heldag i skolan, tror jag! haha, sen träna och sen med Sarah och Frida här <3

Underbar vecka eller hur?! :D

kram
en glad Erixon

Lycklig!

ååh värmen börjar äntligen komma tillbaka nu!! :) Jag är kär och livet bara leeker! <3

de bäästa <3  du betyder så mycket för mig <3 I thailand <3

kram
en glad och lycklig Erixon

Förra helgen.

Oj lite sent ute men vad gör det...
Förra helgen var väldigt mysig och trevlig! :) Fredagen vaknade jag upp brevid min älskling! :) och sen till skolan! Ganska tråkig och vanlig dag, efter det till sats och gymmade! Hemma kanske vid halv 7. Käkade lite middag med mamma och pappa. Gick upp på mitt rum för att bara slappa lite framför tv.. somnade där vid halv 8 och vaknade inte förrän nästa morgon. Hur sköööönt som helst!

Lördag morgon, gjorde mig iordning för att åka och se när Andreas spelade match! Åkte då till Vikingahallen.. de förlorade men spelade faktikst bra. Vi fortsatte sen till Andreas pappa och var där på eftermiddagen! Jättetrevligt! Vi bestämde oss sen för att åka hem till tvillingarna och se melodifestivalen, finalen. Där var även Frida, Jonas och Danne. Thihi (a) jääättetrevligt! :) Fel eller rätt låt som vann? Jaja, hem till mig sen iaf. Somnade typ på en gång!

Söndag, Andreas skulle till Salem för att döma typ jättetidigt. Jag åkte och tränade och sen träffades vi i Nacka och han följde med mig hem! :) Bara chillkväll! :)

kram
en glad och nöjd Erixon

London calling.

Jaha min andra resa var då till London.
Jag hann hem och duscha innan jag tog flyget till London där redan resten av Si 2 var. Lite nervöst att åka själv måste jag säga, men det gick bra! Kom dit vid kanske halv 3, träffade Sarah som mötte mig. åååh så underbart att träffa henne igen. <3 och sen träffade jag även Frida också ! <3 Vi var på museum sen också, typ 1 timme. Sen var det fritid. Åkte till "hotellet" och chillade typ. Sen ut på kvällen. Söndangen var vi på stadsvandring med klassen typ några timmar och sen gick jag, Frida och Sarah iväg för att käka pannkakor vid Big Ben. Jättemysigt! Gick sen på stan ett tag för att gå på ännu ett museum sen. Middag med hela klassen sen, och chill på rummet. Jättetrötta allihopa! Måndag åkte vi till Rädda barnen för att träffa Charlotte Petri Gornitzka. Faktikst väldigt intressant ,måste jag säga. Vi var där till typ lunch och sen var det fritid igen! Sarah och jag gick runt lite i stan efter det, då Frida inte mådde så bra och åkte hem. :/ Gick ut för att käka på en italiensk restaurang sen, jag, Jossan, Ebba, Frida och Sarah. Sen var det bara krogen som gällde! UNDERBART ROLIGT ! <3
Hemresan var lång, men alla sov då det var okej faktikst. Hemma typ 1 på tisdagnatt. (onsdagmorgon)

     

Kram
en trött Erixon

Thailand!

Jaha nu är jag hemma igen efter faktiskt 2 resor. ojojoj säger jag bara.

Först Thailand då iaf, det var helt underbart. Faktikst bättre än förra gången vi var där. Åkte från Arlanda vid typ 2 på lördagen, Andreas följde med mig till Arlanda. Hejdå älskling! <3 Sen bar det av med Thai air mot Bangkok. Det tog 10 timmar, men det är det värt. Sen var det bara 1 timme till Koh Samui. Kom dit och la oss direkt i solstolen. Jag lyckades bränna mig på halsen, (a) fattar inte hur jag kunde göra det, menmen. Så fortsatte det i 2 veckor, soool och bad varje dag. En dag var vi ute på en båttur där vi fick se delfiner! :) Sjukt roligt :D När 2 veckor hade gått åkte vi till Bangkok för att shopppaaa lite innan vi skulle åka hem. Det var hur roligt som helst. MBK, helt otroligt! 5 våningar med bara shopping. Sen var det bara att åka till flygplatsen för att åka 10 timmar hem igen!

 delfiner! schteekare!  

kram
en brun Erixon

RSS 2.0