Åter igen måndag

japp då var det måndag igen då! Usch eller ja, vad säger man! haha
det är en händelserik vecka, (som vanligt i mitt liv)..
men idag var det först skola.. ganska tråkig dag måste jag säga.. Matte C prov sista lektionen! Tror det gick bra, vi får väll se.
Åkte ut till stallet och hämtade in min häst. Precis då ringde Erika och frågade om jag kunde hämta henne vid stationen eftersom det var så mörkt och kallt. Gjorde såklart det! :) sen skulle Kristina komma med rakapparaten så jag kunde raka min häst.. tror ni hon kom när hon sa? NEJ! Jag blev lite irriterad men sånt e livet. Madde och jag började fixa med julsaker i stallet.. hihi det kommer att bli sååå fint när det är klart :D haha. Nu saknas lite färg och mer julgrans glitter och några julgranskulor också! (a) Bilder kommer när det är klart!
Erika, Madde och jag red sen ut (med reflexer och allt).. haha vi skulle pröva en ny väg idag. Rätt in i skogen (ganska korkat) men dock sååå roligt! hahah en mycket händelserik ritt..

Imorgon spanska prov (massa verbformer) men jag tror faktiskt att jag kan dem :) Wish me luck!

Carpe diem

I believe in mircales

Helgen har gått nu och som vanligt har den varit fullspäckad!
Fredag, ja då var det prov sista lektionen. Psykologi så det var bara roligt att sitta och analysera en text med Jossan, Maria, Sarah och Isa! :D haha "Människans psyke förblir ett olöst mysterium" hahaha vår avslutning! Sen åkte jag och bästa vän till Globen, (käkade som alltid på doken) haha.
Jättekul inne på Globen, först gick vi omkring i annexet och jag (för en gångs skull) köpte en massa saker. Fast det mesta var till Mökkur! Ett pannband, jättefint! Röda benlindor, 3 par strumpor till mig och också en ridhjälm (julklapp till mig själv) :D Sen var det show.. det är alltid lika roligt! Fast både Sarah och jag tyckte att det var för mycket hoppning det här året! :p

    

Lördagmorgon
, går upp för att plugga! Och gör det på förmiddagen, sen till Västertorpshallen för att döma tre matcher! Det gick bra, iaf de två första. Den sista var en jobbig match med ett kaxigt lag och många utvisningar! USCH! jag fattar verkligen inte hur fan de kan hålla på! Men det gick väll bra för min del!
Åkte direkt till Marikas, där vi inte gjorde så mycket hade Liis så vi satt mest och snackade (eller hon pratade) men det var roligt. Man skrattade mycket! :D Åkte hemåt och Milla klev på i Henriksdal! Åkte hem till mig och började med maten. Sen kom tvillingarna, Elin och Elli. Så kvällen tillbringades hemma hos mig med middag och spakväll! Hur mysigt som helst. Man har verkligen såååå kul med dessa underbara tjejer! <3 <3 <3



Söndagmorgon,
upp vid 7 och sen iväg till stallet. Men det var faktikst väldigt mysig måste jag säga. Det var lite disigt och dimigt. Men alldelses tyst och hästarna hade precis fått frukost så jag tog Mökkur och lite hö och ställde in honom i boxen så han fick äta där istället. Hans träns blev verkligen jättefint med det nya pannbandet! :) Borstade honom medan jag pratade med Monika och Ingela. Sen gick vi till volten och övade på de som vi hade fått i läxa av Malin. Det gick jättebra och efter några gånger så förtstod han snabbt när jag ville att han skulle fatta galopp! Duktig älskling! Som avslutning red vi ut en sväng med mycket galopp och lite tölt och trav!
Hem igen, sen iväg för att döma i Västbergahallen! Hihi, fick mig en överraskning när jag kom dit! (a) haha jag tror verkligen på ödet! <3 haha.. matcherna gick jättebra! Inga problem, fick faktiskt mycket beröm! :) Sen handlade jag och pappa lite julglitter till stallet. Och hem för att plugga matte och engelska.

Ja, det var min helg! Nu ska jag kolla klart på andra delen av "mitt feta grekiska bröllop" haha så rolig.

Carpe diem 


Det vita hjärtat slår föralltid

Ja, "Det vita hjärtat slår föralltid!" <3
Det vita hjärtat är alltså Ystad IF (även YIF).. det var de vi skulle se idag (torsdag).. wiiiiieee! Pappa kom till skolan vid typ halv 3 och sen drog vi till Örebro! :) Det gick jättebra, ingen trafik så vi var i Örebro typ 5.. Suck! 2 timmar innan match. Men eftersom pappa skulle vara deras sjukgymnast för idag så behövde vi vara där då! (a)
Jättekul! :D pappa var så glad och det märks att han saknar handbollen!

Syster och jag satt på läkaren och kollade när de gjorde i ordning planen och sen fick vi våra biljetter och satte oss där vi skulle sitta. Då kom Basti och vi satt och snackade en stund med honom! :) Världens roligaste! :D hahah, sen började iaf matchen! YIF drog ifrån i början med 4 bollar.. och sen började en bra period för YIF. Försvaret funkade jättebra och framåt gick som en dans! Filip Nilsson och Sebastian Seifert storspelade! Och Niklas Ekberg (favoriten!) gjorde 7 straffmål. SÄKER! <3
Andra halvlek började också helt okej, men sen började en period då Lindesberg tog bort både Seifert och Tim Rix och då ledde LIF med en boll och sen gjorde YIF mål osv.. men tillslut så vann dem med 33-28!

 

Carpe diem


Min duktiga lilla häst

Ja onsdag har passerat och efter "bonding-eftermiddagen" som faktiskt blev ganska rolig så åkte jag ut till stallet.. Malin var redan där och höll på att rida Furda! :) Gjorde iordning Mökkur och sen red vi lite uppvärmning på gården. Sen var volten äntligen vår! :)
Åhh du är så duktigt! Det känns så himla bra att rida och utvecklas med honom. Han vill göra allt jag ber honom och förstår det mesta. Nu får jag också äntligen ställa kvar på att han ska göra precis som jag vill.. men samtidigt med mycket beröm när han gör rätt!
Idag hade vi mest fokus på gångarter, eller ja egentligen på en massa saker. Det gick bra men ibland blir det lite fel när vi ska gå på volt och jag vill att han ska flytta bakbenen och han tror att han ska tölta. Men tillslut så gick det, haha, han tycker att flytta bakbenen är såå jobbigt så han går undan och viken in bogen istället! Sen övade vi galopp och hade galoppbommar, vilket jag tror är bra för då får han stöd och hjälp med att fatta galopp och inte hamna i "korsgalopp".

Så läxa till nästa gång var bara att fortsätta rida, men rida med galoppbommar och se om det hjälper. Också när vi rider ute försöka få några steg i tölt och se till så att han flyttar undan bakbenen och inte skjuter ut bogen! Även gå från trav-galopp-tölt!

  
Sista bilden, Mökkur och jag en vacker dag!!!

Carpe diem

bra onsdag

Wallin och jag åkte igår efter skolan hem till mig för att plugga.. men så mycket plugg vet jag inte om det blev! (a) mest kaffe och snack! Men lite psykologi iaf (;

Imorse kom bästa vän hem till mig och hade med sig pannkakor.. :D Underbar morgon med kaffe och pannkakor! Tack underbara!
Nu ska vi börja med lite engelska och sen psykologi. Börjar inte förrän halv 1 med religion! (a) sen har vi lite lekar med alla SI-klasser.. thihi! Jag har ordnat! *STOLT! hahaha..
ikväll är det ridlektion för Malin och sen ska jag åka och handla lite julsaker till stallet! :)

Inte långt kvar till jul nu! :)

  



Carpe diem


Måndag

Japp och idag är det måndag..
övervägde så imorse att bara stanna hemma.. kunde inte sova igår för jag hade huvudvärk. (Jag som aldrig annars brukar ha ont i huvudet men fyfan!!!)
Men kom på att jag hade matte som jag var tvungnen att gå på! :/ Helt okej  dag i skolan. Gjorde inte så mycket, bild, lika tråkig svenska som vanligt!! Och sen matte.. sjukt svåra tal idag! :s fattade typ ingenting! :o

Sen åkte jag ut till stallet eftersom jag hade kvällsfodringen. Tog det mest lugnt! :p Rakade lite på min häst.. haha nu är han inte som ett troll längre! Fast mer päls ska bort! haha älskling. Sen longerade jag honom så han fick springa lite.. orkade inte rida! (a) Jätteduktig med en massa fin trav! <3
Kvällsfodrade i leran (USCH!!!)  mina byxor är helt leriga och stövlarna ska vi inte ens prata om.. allt fick vara kvar i stallet så får jag ta det på onsdag. (a)

Nu ligger jag i min säng och vet att jag borde plugga men jag orkar inte. Har ingen ork till något just nu! :/ Vill bara duscha och sen sooooova.. Men lite engelska borde jag sätta fart med nu!

bara för att jag älskar min häst! <3

Carpe Diem

 


Helg uppdatering

Som vanligt kära läsare så har min helg varit fullspäckad från morgon till kväll...

Fredag, ja då var det först skola, såklart! Men bara projektredovisningar och sen Engelska C nationella.. tråååkigt. Men jag tror att det gick ganska bra. haha (a) Sen direkt ut till stallet för att rida för Malin. Det gick jättebra och vi fick till fina gångarter på slutet! :) Därifrån direkt till haninge för att se syrrans första match sen korsbandsoperationen för ett år sen. Du var jätteduktig syrran! :D
På kvällen kom Em och Lajs hit för att kolla på Twilight och sen åkte vi in till stan och såg "New Moon".. UNDERBAR :D wiiiee.. haha fast det var rätt kul när typ 1000 personer satt och "aaaah", "neeeej", "naaaaw" hahah.. Ett måste i bioväg iaf!

Lördag, ja då var det upp för att döma handboll.. det gick väll ganska bra. Man lär sig ju alltid av sina misstag och det får jag väll säga att jag har gjort efter helgens matcher! :p (a)
Direkt sen till Marikas, där det också var roligt. Det var typ 3 veckor sen vi hade klass med Marika.. fortsatte att gå och gå.. roligt, roligt!
På kvällen åkte jag in till stan (igen) för att fika med Sarah, Elin och Elli. Som vanligt jättemysigt! <3 Det blir alltid mycket skratt när man är med dem. :D Bästa tjejerna! <3

Söndag, upp och ut till stallet.. Erika och jag tog en tur i skogen och sen fixade jag med lite andra saker. Stallmöte kl 2 för att ta upp vem som skulle vardagsfodra och en massa saker! Haha :D Hemma igen någon gång vid halv 6.. då för trött för att göra något! :/

Carpe Diem

Onsdag

Jaha allesammans nu är projektarbetet ÄNTLIGEN klart :D Jag är jättenöjd med arbetet och presentationen gick jättebra och Sarah och jag fick jättebra kritik! Nu har jag skrivit klart min loggbok och ska lämna in den imorgon sen är allt som heter projektarbete över! Underbart

Svenska nationella idag också. Men jag tror att det gick bra. "Pinsamma föräldrar?" blev min krönika.
På fredag är det engelska "nationella" så denna veckan är lite jobbigt men efter det är det sköööönt igen! :D Jag ska åka direkt ut till stallet och rida för Malin, alltid lika roligt! Sen ska jag åka och titta på systers första match (på ett år efter att hon slitit av korsbandet) och sen är det NEW MOON med Elise och Em :D :D :D kan inte bli bättre avslutning på veckan!

  

Carpe diem

saknaden är stor!

Ja usch! Förlåt Jenny, men jag blev bara så chockad över bilden. Haha, du borde inte ha tagit bort den egentligen för att den väcker så mycket minnen!
Den unga (eller ska jag kanske säga gamla dam) är saknad av mig här i Stockholm.. Jag kommer ihåg första gången jag träffade henne, denna Jenny (nästan som mitt namn). Det var en varm sommardag (typ maj) nere vid Alby, jag var nervös och pirrig då jag skulle träna med Tyrold för första gången. Men allt gick så bra! Jag träffade Jenny, Josse och Julia och kände mig genast välkommen! <3

Vi åkte sen tillsammans till Norrköping beachhandboll i augusti och blev genast väldigt bra vänner. Sen de året var de roligaste! Det hände så mycket grejer, vi hade så roligt jämt verkligen! Vi skrattade alltid på träningarna, hade kul när vi var på cuper även om vi inte vann jämt! Ja jag måste säga att mitt liv lekte det åren.

Hur många minnen har inte du och jag tillsammans Jenny? Beachhandbollen 2 gånger, första lidingö och sen Lindeberg och en annan person!! :D Sen har vi ju inte att glömma Alingsås 07.. och mycket mycket mycket mer!
Jag saknar dig nu när du bor i Västerås och hoppas att jag snart kan komma och hälsa på dig! Du är en guldvärd vän! 
Jag saknar dig! <3

      

Carpe diem

SI 3 är kärlek!



Här kan alla se SI 3:s bästa spex som skolledningen inte tillåter vara med i skolkatalogen! Men kärlek till SI3.

Carpe diem


Helgen då!

Jaa helgen måste jag säga kära ni var väääääldigt bra!!

Fredagen, först i skolan och sen skulle jag åka in till stan och fixa min kamera, trodde jag?! Men de som jag åkte till kunde inte fixa den och sen fick jag adressen till en annan affär men såklart hade de hunnit stänga!! :o Usch, aja. Det får kanske bli till helgen!
Åkte hem och käkade, vilade och gjorde mig iordning för utgång! :D Jätterolig kväll, ja vart var vi?! Hm, överallt! Allt från Nivå 22 till Metro och lite däremellan! :p
Träffade lite otippat folk, men sjukt roligt! Träffade också någon som jag ville träffa :') söt! Sofia och jag tog bussen typ lite efter 3 då jag skulle upp och döma dagen efter (INTE BRA JENNIE) men sjukt rolig och lyckad kväll med Elli, Sofia, Madde, Rashid, Emma och Anna.

Lördag, dömde fyra matcher ute på lidingö. Det gick väl helt okej måste jag säga, tjänade en massa pengar iaf. Lite deja vú när jag var där, närmaste vet varför! :/ Träffade sen mamma och syster i stan och fikade en snabbis för att sen gå på hudvårdskurs med Marikas. Jättekul att träffa tjejerna igen, då det var typ tre veckor sen vi sågs! :o
Åkte direkt från stan och plockade upp Sarah och Anna för att åka ut till Saltis på middag hos Frida. Mysigt! Sen
lev det "Coco Chanel" men då somnade jag.. trött! Vid 10 hämtade jag pappa i stan, han kom hem från Italien.

Söndag, upp för att döma idag igen! Sen på kalas till lillasyster Niki. <3 Jättekul också! Alltid lika trevliga attt träffa dem! :D <3
Hem igen och pluggade hela kvällen medS Sarah då vi har projektredovisning imorgon (tisdag)
WISH US LUCK! <3

Hittade lite bilder på Sarahs dator :D :D
 23 :D :D      

Carpe diem

Torsdag

Redan torsdag.. haha ojojoj!

Idag har varit en helt vanlig dag i skolan. Matte C, jag fattade! Grattis Jennie :D Så jag gjorde klart alla talen vi skulle ha gjort till måndag. Spanska sen, ja.. haha blir en lite redovisning på tisdag. Usch samma dag som min projektredovisning. Men det ska väll gå bra! Lunch och jag satt och skrev på vårt projektarbete. Blev jättenöjd men resultatet och skickade det till Sarah. Nu är vi äntligen klara :D underbart! Nu ska jag börja öva, minst 3 gånger om dagen! :) thihi, det ska sitta till tisdag!

Sen var jag barnvakt till 5, gick bra. Har börjat kolla på au-pair nästa år. Både nervöst och spännande! :') Sen ute och springa en runda. Jätteskönt! Men lite kallt! (a)

Sen har det blivit tv bara, först lite handboll. och sen "mammas pojkar" och nu "Glee" en fullspäckad tv-kväll faktiskt!

  
Carpe diem


Onsdag

Lillördag idag, men det känns inte som det. gud va tider går fort. Jag kan knappt fatta det! :o

På tisdag har Sarah och jag vår projektredovisning. Och ja, haha, allt har bara gått så fort! Det är redan i mitten av november. Men man ska inte klaga!

Idag sovmorgon till 12 och sen lite möte med IR (Internationella rådet). Sen lektion, internationella relationer och sen projektarbete. Vi skrev ut vår text och läste den för varandra. Delade upp vem som skulle säga vad och lite sånt!

Till stallet. Red min prins, jätteduktig idag med. Gjorde typ samma som igår! Lotta var ute så vi gick en promenad sen! Mysigt fast mörkt! :o (a)

Ganska vanlig dag helt enkelt!

Carpe diem

Tisdag

Tisdag, ja gud va fort dagarna går! Usch om en vecka är det redovisning av projektarbetet. Börjar bli lite nervös nu! :o Men det ska väll säker gå bra. Tur att jag har bästa vän brevid mig! :) <3

Skolan idag var ganska slapp.. Spanska först. Gjorde inget speciellt. Hade en lite presentation om Stieg Larsson och sen vettefan vad vi gjorde resten av tiden. (a) Sen hade vi håltimme till halv 2 :D underbart. Sarah och jag åkte hem och käkade hemma hos henne. Gjorde lite matte (derivata) och sen fick vi bråttom då vi helt missade att klockan bara var 12 och trodde den var 1. Så vi var i skolan 1 timme förtidigt! :/ gick till forum och kollade lite. Köpte lite frukt till mig som jag skulle ha i stallet. :) Religion sista timmen, började på hinduism. Helt okej faktiskt!

Åkte ut till stallet, skulle rida för Malin. Men först behövde min älskling skos (eftersom han igen har tappat en sko). Fan! Aja, det gick bra. Underbart bra lektion idag. Nästan allt fungerade och han töltade jättefint! Jättenöjd och en massa beröm av Malin. Nu är det lektion i princip varje vecka så det är skönt att komma igång igen! :D

   

Ikväll blir det mycket tv (nu Tv Grossw- Flensburg), sen Kiel, Gossip Girl och Jane Eyre <3

Carpe diem


Världens bästa helg!

Ja alla förstår nog av rubriken att jag har haft världens bästa helg i Flensburg. Det var sååå otroligt underbart :D

Fredagen ja, då åkte vi först till Sturup då faster och hennes man Ingmar kom och hämtade oss. Sov typ hela vägen ner till Flensburg. Vaknade bara när vi skulle fika och sånt! :) thihi. Vi kom väll fram till Flensburg vid halv 5 eller nått.. På kvällen blev det middag och sen gick vi runt lite i staden

Lördag, frukost på hotellet och sen vandring runt i staden! :D Gick runt och kollade hela dagen på allt och inget. Köpte en Flensburg-tröja och en fleecetröja! :) Myys! Gjorde oss iordning! Juste, innan vi gjorde oss iordning så skulle jag, pappa och syster gå och kolla vart hallen låg. och jäklar vilken väg! Vi bara gick och gick och det regnade sååå in i norden! USCH!! Men tillslut hittade vi hallen iaf. TUR!! Gjorde oss iordning som sagt och sen åkte vi till hallen! ååååh vilken stämmning. Jag ryser när jag tänker tillbaka. Det finns inga ord som kan beskriva denna känslan!  JAG ÄLSKAR DEN! Vi gick runt lite, kollade och bara fick stämmning! Sen började lite små saker på planen och upprop av spelarna. Sen började matchen! Ingen jättebra match, mycket straffar och avbrott och Oscar sköt bara typ två gånger i första halvlek. Men sen i andra kom han igång och gjorde fyra mål iaf :D Duktig! Efter matchen fick alla de som ville komma ner på planen för att hälsa på sina idoler, ta kort och få autografer! :D Gissa vem jag fick till? thihi, (a) Oscar såklart! Fick bild med honom, överlycklig! Och även en med Lars Christiansen. <3



Bästa helgen!
Juste träffade också kusin vitamin och nya bebis Benjamin. Och min lilla Alexander såklart ! <3

 Carpe diem

Fredag, den fredagen !

Ja allesammans!
Nu har vi kommit till den dagen som jag har längtat allra mest till!!! Hela förra året, hela våren, hela sommaren och nu är äntligen den dagen här! När jag, pappa, syster, faster och hennes man ska åka till Tyskland och Flensburg. :D

Ha det sååå bra allesammans! Det ska ialla fall jag ha (;

  
                         

Carpe diem

Torsdag, dagen före!

ojoj allesammans!
Imorgon drar jag :D till Tyskland och Flensburg.. Så ingen uppdatering förrän söndag!

Men idag, ja..
helt vanlig dag i skolan.. bästa vän var tillbaka :D haha.. gjorde väll inget speciellt. Lite projektarbete och sånt men annars tråååkigt! Gick till forum och påväg dit så lossnade handtaget på min väska, som var fylld med tunga saker! :/ USCH! Så jag fick bära runt på den i stan sen... Mötte mamma i stan och gick upp till Björn Axén där jag skulle klippa mig. Klippte mig hos en jättegullig tjej som hette Sofia. Det blev jättebra, supernöjd :D bilder kommer efter helgen! Sen gick mamma och jag runt lite, fixade presenter till lite människor :D och fikade i Gallerian.

Åkte på modellfoto sen. Superroligt! :) Får bilderna imorgon och beroende på hur de ser ut kanske lägger upp dem sen! :) (a)

Jaja, nu måste jag packa.
 Carpe diem

Tisdag

Helt vanlig tisdag.
Idag har det inte hänt så mycket, varit ute och ridit Mökkur. Det gick jättebra! :) Red på volten som han inte har gjort på flera, flera veckor. Men vi fick trav i båda varven och han var mjuk i båda sidorna. Även om man får jobba mer i höger varv då det är hans svåraste! Längtar till torsdag då vi ska börja rida för Malin Schön igen :D Det känns som vi har utvecklats och att han har hittat en bättre balans men vi får väll se vad Malin säger. Hihi!

Väl hemma igen så tog jag en tur i skogen (jogging alltså).. lika skönt som vanligt och faktiskt inte så kallt som jag trodde att det skulle vara. Duschade och började laga mat åt mamma och Frida. "Vilt lax med pressad potatis". Underbart gott! :)

Nää nu ska jag se Kiel-Madgeburg. Heja Kiel! :D

ååh juste nu är det bara 3 dagar kvar tills pappa, syster, faster, hennes man och jag åker till TYSKLAND för att se OSCAR :D Det ska bli jätteroligt :D <3

 <3

Carpe diem

Måndag, tråkig måndag

Japp allesammans, idag började skolan! Jag kan ju inte säga att jag var överförtjust. Men nu är det inte långt kvar :D lite mer än ett halvår! OHOOOOO :D

Känner mig verkligen inte motiverad till skolan just nu, är bara trött och vill göra andra saker. Inte plugga och sånt! (a) usch på mig egentligen. Men idag var det ändå ganska slapp dag i skolan. Bild första lektionen, haha. Slappppt som vanligt. Gjorde om hela min bild så jag är ganska nöjd.
Lunch och jag fösöker hitta flera lärare men det går inte så bra hahaha.. jo hittade Hélène som sa att vi skulle få åka till Malmö den 7 december :D ! Jätteroligt med unga reportrar. Är lite lack på de förresten, jag skrev 4 artiklar från mötet förra fredagen och den är bara en som är uppladdad. WHAT? orkar inte...

Svenska och matte avslutades dagen med.. sen åkte jag ut till min älskling och red ut i skogen tillsammans med Lotta. Red Stelpa idag, gick bra men inte som prinsen! Mohaha lilla tjockis Stelp! ;) (a)

Stelpa som ung och fräsch!
Stelpa som ung och fräsch. Inte som idag!

Capre diem

Bakissöndag med bästa vän!

Jaa vart ska jag börjar min kära läsare. Igår kväll ja, det var så sjukt roligt! Halloweenparty anordnad av Elin, Elli, Emma, Anna och Sofia. Såå roligt! Alla var utklädda och spårade totalt. För mycket vodka (a)... Men det vare värt just då iaf! Inte idag kanske...

Vakade imorse av att min bästa vän Sarah ringde och hade "panik" hahahah, hon hade mjukisbyxor, klackskor, utkladdat smink, knut på huvudet och canada goose jacka. "JAG KÄNNER MIG SOM EN FJORTIS!!!!!!!" jag höll ju fan på att dö av garv! Käkade lite frukost med ett huvud tungt som bly och åkte sen hem till Sarah. Vi jobbade lite med vårt projektarbete (gjorde klart ppt). Gick sen på en promenad och talade ut om alla våra problem och alla funderingar och allt, ja. Du är bäst! <3 När vi kom hem igen så började vi olla på "PS. I love you" underbart bra men sorlig. Vi tog lite kaffe och bullar och bara möös! Åkte hem och fick min lasange, som jag har längtat efter såå länge. hahaha! 

            Du & jag bästa vän! <3 <3 

Ikväll blir det nog bara film och sooova! Imorgon är det ju tyvärr back to school again!

Carpe diem

RSS 2.0