Happy Halloween

Ja lördag.. och Hallooooweeeen! hihi (a) Jäätteont i kroppen efter sprutan igår. Usch, så ett tag (några timmar) framöver kommer jag tillbringa i min säng. Sen fixa lite saker inför Halloweenfesten ikväll :D det ska fan bli jätteroligt! Läääängesen!
Jag kommer också få träffa Sarah som jag typ inte träffat på en vecka och det är länge, vi som annars träffas varje dag! Usch, saknar dig vännen! <3

                            

                haha på IKEA :D <3 Mys med scones! <3 Sleeepy! <3

Carpe diem


Fredagsmys

Ja gårdagskvällen blev jättemysig med bowling tillsammans med Elin, Erik, Jonas, Bruce och Oskar! :D Verkligen jättekul torsdagskväll. Oskar vann, och jag kom sist.. men hahah man kan ju inte vara bäst på allt eller hur?!

Ny mössa och halsduk Jonas och Oskar Världens bästa Elin <3 
                         


Idag, fredag.. ja varit och tagit vaccinet mot svininfluensan. USCH just nu har jag sååå ont. Bläblä.. :/
Sen ut till stallet och ja sen har jag varit där hela dagen. Erika, Angeline, Madde och jag tog ut allt som fanns i sadelkammaren och började fixa iordning i uthuset, vårt lilla hus. Och det blev faktiskt väldigt bra måste jag säga. Vi fick upp en massa hyllor från IKEA och sen ut med allt som man inte använder dagligen till dessa hyllor, (alla har alltså en var) och så blir det mer plats i sadelkammaren. :D hihi, sen ut i skogen med Disa, Trollet och Kalle. Mökkur har verkligen vuxit min lilla älskling, inga avvikelser idag heller. Jättenöjd! På kvällen var det tacos som stod på menyn hos Monika, jättekul att vi alla kunde samlas och ha trevligt. Tack för en jätterolig dag och kväll allesammans! <3

Carpe Diem


Onsdag

En perfekt onsdag måste jag säga såhär i efterhand!

Lillasyster Niki (som även designat den här blogg) fyllde 13 år och blev i och med det tonåring. Grattis säger vi till henne! <3

Åkte med pappa till jobbet och fixade med lite saker, ut till min häst och fixade en massa saker där. Tog in lertrollet och duschade benen till hovslagaren. Det tog fan hur lång tid som helst. Han är bara såååå lerig nu när det har regnat. Vi ska inte ens tala om hur det ser ut i hagen... lervällning. haha. Han var iaf jätteduktig när han skulle skos så det tog bara en halvtimme. Jättebra hovslagare också, Gunnar heter han. Kan verkligen rekomendera!! Kommer i tid, tar inte jättemycket betalt och gör bra jobb!



Andra lillasyster och jag åkte till stan för att se Michael Jackson - this is it! SE DEN, MENDAN NI KAN! Underbart bra, man får bara tårar i ögonen av att se allt han har gjort och hur bra konserten skulle ha varit om den hade ägt rum. Underbar helt enkelt!

På kvällen hade vi disney kväll hos Frida. Tyvärr blev det inte så många disneyfilmer som förra gången. Det blev "Djungelboken" och "High School Musical". Inte lika bra som förra gången men det var mysigt! :)

http://www.youtube.com/watch?v=gCYLMNmJWBE - Här är länken till några tjejer som uppträdde på premiären. 

                 Alla dessa inköpta på BikBok, faktiskt! ;) Bara för att du e såå söt älskling!  
                                               

Carpe diem


Tisdag

Halloj allesammans!
Nu efter en lång dag ligger jag äntligen i sängen, snart blir det ett efterlängtat avsnitt av Gossip Girl. Men först lite om min dag och funderingar.

Åkte ut till min lilla häst idag igen. Och han var lika lerig som i måndags, såklart. Förutom det att han på något vänster har lyckats få av sig BÅDA framskorna. Vettefan hur han lyckas men tydligen! Jaja, ingen problem med det, borstade av honom lite snabbt sen red Kristina och jag ut i skogen iaf. Han var lika duktig som i måndags, inga avsickare. Och man måste tänka på att han faktiskt bara hade två skor på sig, så det var lite si och så med gångarterna, men ganska mycket trav lyckades vi få. :)

På kvällen blev det träning med Elin <3 Coreplus, fyfan va jobbigt men bra den klassen är. Hihi, Elin och jag var helt slut när vi kom hem. Vi käkade lite mat och började kolla på film, "Step up" till alla er som inte har sett dem; SE DEN! och till alla er som har sett den "SE DEN IGEN!" underbart bra. Blev helt kär i kille som spelar huvudrollen, Channing Tatum, som även har spelat i "She's a man" och "Public enemies".

Juste, jag träffade på min gamla fritidsfröken Jennie idag när jag satt och väntade på bussen. Guuud va längesen det var jag såg henne, men hon var sig lik! :) haha, vi började prata om min gamla klass, ni förstår jag hade henne 1-3 så det var ett tag sen. Usch, jag känner mig jättegammal när jag tänker tillbaka på att det faktiskt var ungefär 11 år sen jag började skolan. Det är helt sjukt! Men that's life! :D

Bara för att du e min älskling! Step up. Bara för att jag älskar min Elin <3

Carpe diem

Måndag

Vaknar självmant redan kl 9, jag är förvånad över mig själv. Jag som aldrig brukar vakna innan klockan ringer, men någon gång ska väll vara den första. (a) Upptäcker att min älskade lilla häst har gett mig största blåmärket på knät efter att ha gått in i ett träd igår! :o tack för den!

Käkade en lång och ensam frukost då ingen annan utom jag var hemma. Men ibland är det skönt att ha huset alldeles för mig själv... Det är fridfullt och man kan göra lite som man vill.
Jag började ialla fall storstäda mitt rum, då det verkligen behövdes. Dammsugade och torkade av allt. Helt svettig och äcklig när jag var klar. Men fint blev det!

Skulle inte träffa Ida förrän på eftermiddagen så jag tog mig till gymmet och körde stenhårt pass där! Jag måste säga att jag verkligen älskar att träna. Det frigör en massa endorfiner som får mig att må bra. Dock är inget gymmet min favorit men det funkar. Imorgon blir det coreplus med Elin <3 och klasserna på sats är otroligt bra och roliga så jag kan inte annat än längta.

Tyvärr så mådde Ida dåligt och var tvungen att ställa in vår träff idag. Jättesynd för det var verkligen så himla längesen vi träffades. :/ Men det får bli en annan dag! :) Då ingen hade tid att träffa mig så åkte jag hem och duschade och spade lite för mig själv. :)

Mamma ringde sig i alla fall och sa att hon kunde träffa mig i Sickla och fika lite. Så jag åkte dit och gick i en massa affärer, men hittade typ ingenting! Men tillslut så hittade jag iaf en drömklänning, på MQ, en festklänning som förmodligen kommer till användning redan i helgen! ;) (a)

Bilder från dagen kommer!

Nej nu ska jag ut och gå med Em och Elise! :) Sen blir det film.
Carpe Diem


Söndag

Nej nu ska jag ta tag i bloggen igen!

Vaknade vid halv 10 imorse efter några timmars sömn.. Som tur ställde man om klockan inatt så det blev en extra timme. Skönt enligt mig!
Käkade en god, lång frukost med mamma och pappa.. (syster såg man inte röken av) haha..

Vid 10 tog jag bilen och åkte till Sats Sickla.. Idag stod yoga på programmet.. hur skönt som helt måste jag säga. Det var riktigt längesen och det märktes verkligen, jag lovar hur stel som helst! Kan fan inte ens nå tårna när jag står (jag kommer alltid säga att det beror på att mina ben är längre än min överkropp) Jag älskar också instruktören på yogan, hon är jättebra! Får en att slappna av, men samtidigt anstränga sig. Det var jätteskönt att få slappna av och inte tänka på något speciellt. Sträcka lite på musklerna och förhoppningsvis lite vigare.

Hemma igen, jag då började jag skriva på mina texter till unga reportrar. Jag hann faktiskt med tre utkast innan jag skulle åka ut till stallet. Den första handlar om "Allmänheten", den andra "Halvera fattigdomen" och de tredje "Plan och Rädda barnen". Kändes skönt att ha hunnit gjort de utkasten eftersom de ska vara inne imorgon.

Väl ute i stallet möttes jag av en mindre trevlig syn.. min lilla älskling (som i vanliga fall är svart) var grå och täckt av lera.. Usch! haha, han var inte mysig alls. Så det var bara att ta fram vattenslangen och spola av honom. Sen satte jag på täckte för att han skulle torka lite. Snackade lite med Monica om fredag och vårt lilla hus som vi ska få och göra om på fredag. Hämtade Stelpa i hagen eftersom Kristina var försenad. Hon var lika lerig hon, så det var bara att ta fram vattenslangen igen! Kristina kom och vi gjorde iordning dem med alla reflexer och allt som ska på. Det börjar ju bli svart som natten där ute nu så mycket reflexer ska det vara.

Vi red ut i skogen, som tur var hade Kristina en pannlampa så vi såg något. Något som jag också borde införskaffa mig. Får se när jag hinner det, eller kanske kan be Lotta att göra det. Mökkur var jätteduktig i skogen idag. Det var fokus på trav (kondition)... Han har fortfarande lite dålig balans och kommer då och då in i "grispass" men då är det bara att sakta av och börja om. Hans trav är verkligen en dröm när den funkar. Galoppen är också fantastisk! :) Jag älskar dig min lilla häst! <3
Tillbaka i stallet var det bara att hänga upp allt så det skulle torka, (allt, verkligen allt var blött)... Mökkur fick sitt gröna regntäcke på och sen var det bara fodringen kvar. Alla var hungriga men när väl maten var utedelad så var det lugnt där ute.

Nu ska jag kolla lite på SATC innan jag somnar!
Godnatt.
carpe diem

RSS 2.0