Lördag

Fyfan vad jag är slut i kroppen just nu! Syster och jag tog ett gryyymt hårt pass på gymmet nu på eftermiddagen, usch mina ben och armar!

Gårdagskvällen var faktikst ganska lyckad trots allt.. min bästa vän och Anna kom tyvärr inte till Nype men Elin, Elli och jag hade grymt roligt iaf! :D Världens finaste tjejer, jag förstår inte hur jag ska klara mig utan dem när jag lämnar Sverige i agusti! :/
Sofia och jag missade bussen vid slussen så vi fick sitta och vänta i en halvtimme ute i kyylan! :o Och sen var det några jävla töööntar som satt och sjöng och skrek på bussen hela vägen till Älta.. orka.

bilder kommer.

Sov ganska länge imorse, fixade lite med au pair-grejerna.. sen åkte syster och jag till gymmet iaf. Efter ett hårt pass på gymmet sitter vi båda nu och tittar på One Tree Hill.. världens bästa! <3
Ikväll blir det bio :) Det ska bli mysigt! <3

Capre diem

Rena sommarvärmen!

Haha ja allesammans, det är ungefär så jag känner.. det var nollgradigt när jag åkte från skolan och bara minus 1 när jag kom till stallet..
Men dagen börjar inte där, kommer till skolan till tjugo över åtta och ser att Sverige har förlorat kvartsfinalen.. går upp till lektionen, läraren är inte där.. nähä??!!! Fan, lärarna borde kunna skriva på någon sida om de inte är där eller så, så man slipper komma dit och så är läraren sjuk.. det vore faktikst väldigt bra, då kunde alla ens lärare ha sina klasser där, skriva om de är sjuka och vad man ska göra. Underbart smaart ide??! Men bästis och jag åkte hem innan nästa lektion, när vi kommer till min rondell så ser jag att en buss har prejat ner lyktstolpen och kört av vägen.. ja där lär man sig att inte köra så nerdans fort!!
Det blev kaffe och bästissnack hemma hos mig innan vi skulle tillbaka till skolan! :) Sen spanskaprov, tror och hoppas att det gick bra.. sen religion aka svenska.. haha och sen filosofi, jag var sååå sjukt otaggad på den lektionen. Jennifer, Carro o jag bara flummade hela lektionen, jag tror fan inte jag lyssnade på något som Micke sa.. (a) Jennifer, Carro o jag kommer iaf att vara de nya filosoferna i framtiden då vi tror att det är någon "Sims-gubbe" som styr allt som vi gör! :D hahaha
Åkte ner till min älskling sen, jag har inte sett honom sen i lördags så det är lääängesen.. han blev vaccinerad i måndags så det blev en skrittlektion, baslektion med Malin idag. Vilket i för sig visade sig vara väldigt bra för både honom och mig. Gud va man lätt glömmer grunderna och upprepar samma fel. Men tillslut gick det bra och jag vet nu vad jag måste öva på.. :)

Nu ligger jag hemma i min säng med lite tända ljus..

 Filosofi, ett udda ämne! Och verkligen inte mitt ämne.

Carpe diem


Happy tuesday

Halloj allesammans.. ja det är så fruktansvärt kallt ute just nu. Det är knappt så man vill gå till skolan och bussarna kommer inte, och om de kommer så är de sjuuukt försenade. Men jag har varit tvungnen att ta mig till skolan både måndag och tisdag.. för båda dagarna hade jag prov. Matte C prov i måndags och Spanska steg 5 igår.. Jag hoppas det gick bra men vi får väll se.

Tisdagen i skolan var en väldigt tråååkig dag, jag trodde att det skulle vara slappt när spanskan var över men inte då, på svenskan fick vi skriva en argumentanalys av en jättekrånglig och tråkig text.. blää! Sen filosofi och då var det bara tråkigt och engelskan ska vi inte ens tala om.. Jag läser fan Engelska C och det ska vara formell engelska och jag vi ju lära mig något. Men min engelska lärare är verkligen jättedålig tyvärr, hon har inte planerat något utan bara improviserar och göra saker som man gjorde när man gick i trean (grundskolan) där vi fick ett påstående "I believe in God" och sen skulle första personen argumentera för, andra emot, tredje för and fjärde emot. Jag säger bara HALLÅ?! Vafan! Aja, det finns inte så mycket man kan göra åt det. Bästa vän övertalade mig att följa med henne hem sen.

Hemma hos bästa vän gjorde vi pannkakor och kollade på "Just my luck" haha :D underbar! :D Sen kom också Anna hem så hon kollade på slutet med oss! Ni är verkligen världens bästa :D <3 hahaha, sen hade vi en stor diskussion om kärlek, relationer m.m. Du är så söt bästa vän! Anna och jag tänker precis lika medan Sarah har en lite annan syn på det hela!

Toppen eftermiddag med tvillingarna iaf! <3



juste, bästa vän och Gustav har varit tillsammans i 5 månader nu! :D

Carpe diem


-25 grader

Ja, en mycket, mycket, mycket kall morgon. Jag hade tänkt att åka o träna och ta bilen och sen åka till stallet men alla planer sprack då mamma ringde och sa att hon inte tyckte att jag skulle ta bilen då det var glashalt ute! :/ Men jag tränade lite hemma, och kollade på Sverige-Finland, där Sverige vann med 3-0.. :)

Idag väntar Matte C prov, wish me luck! :D



carpe diem

SNööbus med lillasyster!





carpe diem

Min Mökkur frá Frihamra







'

Tack Lisa för de jättefina bilderna!
Carpe diem

Braa mån, tis & ons

Som ni förstår av rubriken har det varit tre väldigt bra dagar för mig..
Måndag, ja då var allt bara jättebra i skolan. Jag gymmade innan och det var hur skönt som helst! Jag hann göra jättemycket på min bild på bilden.. Sen engelskan var också så okej som engelskan kan vara (a) Matten var också så okej som Matte C kan vara. Sen åkte jag hem och drack lite te med syster. Vid halv 5 åkte jag till Skarpnäck för att göra en modellgrej (casting).. Jätteroligt! Tjejen som skulle ha catwalken messade mig på kvällen och sa att hon ville ha mig som modell.. Såklart jätteglad :D jag kommer ha en jättefin svart lång klänning på catwalken. 

Tisdag, jätteskönt att jag kunde ta bilen denna morgon. Hämtade upp Jossan i Sickla och sen till skolan! Skolan gick faktikst bra idag också.. många lektioner men helt okej. Efter skolan åkte Ellen och jag först till Forum och pluggade spanska. Hon tyckte jag var jätteduktig :D wiieee.. sen åkte jag till Sickla och spinnade, lämnade bilen till mamma. Efter spinning duschade jag och gjorde mig iordning för att åka in till stan. Bästa vän kom o mötte mig i Sickla. Vi åkte in till stan o mötte de andra tjejerna i klassen. Gick till "muggen" och fikade semlor. Sen gick vi till bion, vi skulle se "Valentines day". Sjukt gullig film med alla de bra skådisarna! :D När filmen var klar åkte bästa vän o jag hem till mig. Kollade lite SATC såklart och sen somnade vi.

  

Onsdag, jag vaknade av väckarklockan men det gjorde inte bästa vän så hon sov vidare. Jag gick upp och fixade lite frukost.. Sen kom hon ner iaf! ;) Vi pluggade på förmiddagen (filosofiprov imorgon) sen åkte jag ner till min bebis. :) Det är såå mysigt där nere nu.. Mökkur kommer när man ropar på honom och bara myyser! <3 Så jag tog in honom och fixade iordning honom för att rida "tölt-passet" idag. Det gick riktigt bra idag och tölten utvecklas hela tiden och bara efter halva Karlsrovägen så töltade han helt rent! :D Så han fick lite extra mat o morötter när vi kom tillbaka. På lördag ska vi rida på Fors! Det ska bli jätteroligt måste jag säga. Han har verkligen utvecklats sen i december o kan nu tölta (vilket han inte kunde då!!) haha. Jag älskar min ridlärare Malin Schön! Hon är så bra på att få ut det bästa ur mig o Mökkur och har alltid tips och jag känner verkligen att jag kan fråga henne om allt. TACK FÖR ALLT MALIN! :)

en viss person får mig också att vara glad! (a)

Carpe diem


Valentines day

Ja, hoppas ni alla har haft en bra alla hjärtans dag!
Det har iaf jag (även om jag inte har någon pojkvän!) men jag tror att det handlar mycket om att säga till de man bryr sig mycket om hur myket man älskar dem. En gåva behöver inte vara i paketform, utan bara några ord. Ett ord, tre ord.. Något från ditt hjärta!

Igår, ja då åkte pappa, mamma och jag in till stan för att handla lite. Gick till NK för att kolla på en kaffemaskin till pappas jobb.. jättefin vit får HFC nu! :D Fikade lite, kollade på allt och inget. Sen åkte mamma och pappa till möbelmässan och jag åkte hem till min bästa vän. Som alltid lika mysigt hemma hos tvillingarna. Ni betyder verkligen mycket för mig. Kollade på SATC och bara tog det lugnt. Sen lagade vi lite mat och kollade på slutet av "Big Mommas house 2". Den är bara fööör skön! (a) Sen började vi göra oss iordning för att åka till Anna och "Alla hjärtans dag"-fest. Så de tre kärleksinspirerade, lockade, canada goose brudarna åkte till Anna. Det var en mysig fest och många trevliga människor där. Lite för mycket vitt vin för både bästa vän och mig.. så ingen kommentar på det. Men det var mysigt. Speciellt de sista timmarna! :) Tillslut blev det så att jag sov hemma hos bästa vän. Natten slutade med att vi satt och drack te i hennes vardagsrum. "Du måste kunna älska dig själv innan du kan älska andra!!"

  

Alla hjärtans dag!
Ja, vaknade upp tidigt hos bästa vän.. åkte hem och sen ut till min bebis! <3 Han får vara min valentine idag. Det gick väll helt okej därute. Mökkur var lite konstig till humöret idag. Jaja, fick igenom min träning och nu är det vila fram till onsdag! Hemma sen har jag inte gjort så mycket, laddat in lite bilder. Läst lite av min engelska bok. Och kollat OTH :D <3 <3

 

Carpe diem

Hej 100% träningsvärk

Ja allesammans, rubriken talar nog för sig själv. Jag har sååååån otrolig träningsvärk efter gårdagens tuffa men otroligt roliga träning! :D (a) Jag kan knappt sätta mig ner och pappa har mobbat mig hela dagen!

Ja, idag har varit en ganska lugn dag.. Pappa och jag dömde på förmiddagen och det gick bra. Nu har vi typ städat hela huset och pappa och jag skottade hela uppfarten! :o Vi ska fira lillasysters födelsedag idag! :)
Hoppas alla ni får en trevlig kväll! :D

Carpe diem

Färdig för fredagsmys

Halloj allesammans!
Jag skrev ett bra inlägg igår men min dator fick lite damp så allt försvann och då orkade jag inte skriva igen.. Men gårdagen var iaf ganska bra. Träffade L och det kändes skönt efter att inte ha träffat och snackat med henne på typ ett år. Inget kommer att bli som det var, men vänner är vi iaf! :)
Sen åkte jag och tränade box med bästa vän i Sickla! Sjukt jobbigt, jag satt och skakade påväg hem (a) Men det är INGET att jämföra med dagens träningspass på extreme training! Jag har nog aldrig varit med om något värre! På slutet, jag trodde jag skulle dööööö! Sjukt jobbigt och jag har sååå ont i kroppen. Jag känner träningsvärken redan nu (a) haha! Men jag älskar (som ni alla vet/förstår) att träna! :D Det är nästan det bästa jag vet! :D wiiieee.

Nej jag har så ont i armarna nu att jag inte orkar skriva något mer!
Imorgon blir en mysig kväll med vänner (familjevännerna Niki, Tim, Tony och Marina, Stig och Margareta och kanske kusinen David och hans flickvän Frida) för att fira syster födelsedag förra veckan! :)

Juste mitt älskade barnvaktsbarn Judit fyller 3 år idag :D Grattis till lilla prinsessan! <3

  Lilla Judit! <3
Bästa vän och jag var och fixade ett pass till mig och sen fikade! Du är bäst, bästis! <3

Carpe diem

Happy wednesday

Ja, då tar jag tag i det igen.. hade skrivit värsta långa inlägget som bara försvann!! GRR

Min lediga onsdag börjar iaf lida mot sitt slut (eller snart iaf)..
Vaknade runt halv 9 och började fixa lite med datorn, käka frukost och packa allt som skulle med, vilket var både saker till stallet och träningskläder!
Strax innan 10 tog jag bilen mot Haninge och ÖoB där jag skulle kolla om jag hittade några roliga saker till Mökkur, men tyvärr så fanns det ingenting. Mitt pass på sats Haninge skulle börja vid 11 så jag gick in där. Jag älskar verkligen sats i Haninge. Det är både fint i omklädningsrummen och i träningssalarna. Spinning stod på schemat idag och jag känner nu att jag kommer ha träningsvärk i benen och rumpan!

Efter att spinningen var klar åkte jag till "Lillhästen i stav" för att köpa ett par boots till Mökkur. Men nu hade det ju börjat snöa och blååååsa så jag kom inte fram. Jag fick stanna mitt på vägen, springa in på Lillhästen och sen ut till bilen igen. Jag visste att jag inte skulle komma framåt så jag fick backa hela vägen till den "större" vägen.. haha (a) men det är ju bra med backträning (a).. När jag kom ut till stallet värmde jag min lunch och tog bort alla julsaker och satte upp namnskyltarna med spik. Sen hämtade jag in min snöiga häst (som för en gångs skull fick stå utan täcke och så blev det snöökaos!!) Men jag gjorde iordning honom lite snabbt. Reflextäcke och de nya vita bootsen på. På schemat idag stod "tölt-passet" så jag började med att skritta igång honom, flytta och lite sånt. Sen bara tölta hela Karlsrovägen, fram och tillbaka. Det är verkligen kul att känna att ju längre vi töltar desto bättre blir tölten och samtidigt är det kul att jag känner direkt när han kommer slå över i trav och kan på så sätt stoppa det innan! :)

Ja det hade ju inte direkt slutat snöa och blåååsa när jag var klar så bilfärden hem tog lång tid eftersom det också var halt. Men hellre sakta och säkert än fort och osäkert!
 
Ikväll ska jag försöka betala in vårt flak och fixa med lite bilder till mitt fotoalbum, och betala in pengar för Au Pair. ÅÅh jag är jättenervöööös och det är hur mycket papper som helst som ska fyllas i och som andra ska fylla i. Mitt pass måste förnyas och jag måste ha ett utdrag från polisregistret! Men fan va roligt det ska bli! :D Mer info kommer när jag vet mer!

Carpe diem

I like tuesdays

ja jag gillar faktikst tisdagar (efter skolan..) då jag vet att jag är ledig på onsdagen och inte behöver göra ett skit på onsdagar! :D haha även om jag ändå alltid gör en massa saker på onsdagar så är det oftast väldigt roliga saker.. som att träna eller rida eller nått annat skoj!

idag har det varit en helt vanlig dag i skolan.. hm! Det hände inte så mycket så det är inget roligt att berätta om! Vi hade ingen engelska så jag kunde åka ut till stallet mycket tidigare! Jätteskönt när man inte behöver stressa ute i stallet utan bara ta det lugnt.. fixa med saker! Min lilla älskling hade fått nya skor idag när jag kom ut och hade varit jätteduktig! :) STOLT MATTE! <3 Gjorde iordning honom och tog en liten tur som uppvärmning innan vi skulle rida för Malin.. det blev fokus på alla gångarterna idag. Först skritta på volt. Att han skulle böja sig och skritta lugnt och kunna flytta undan för skänkeln utan att stressa och bli stel.. sen var det fokus på traven (trava på volt är svårt när han inte har så bra balans) men det kommer! Sen merparten av passet fokus på tölten som faktiskt blir bättre och bättre för varje vecka. Nu varvar han passtaktig tölt och ren tölt.. Läxan blev att jag ska rida ett "tölt-pass" i veckan där jag bara fokuserar på tölten.. och ett "trav/galopp-pass" där jag först rider trav på volten, värmer upp och sen galoppfattningar i snön. Bara för att stärka hans ryggmuskler. Och galoppen är ju den gångart som han har svårast för..

Har fixat och trixat med allt som har med flaket att göra.. Jag höll på att dö där ett tag men Maria lugnade mig och jag tror (och HOPPAS) att allt kommer vara löst till imorgon! (a)

Imorgon ska jag träna, köpa boots till Mökkur och sen rida "tölt-passet"..

 

Carpe diem

Vanlig måndag

Ja allesammans idag har det varit en alldeles vanlig måndag för min del.. sovmorgon (ingen träning) hahaha (a) Sen till skolan och hade bild, det gick faktiskt väldigt bra. Har börjat måla nu! Vi målar olika Stockholmsmotiv! Det är väldigt intressant med sjuuuukt svårt. Detta kan bero på att jag är hemskt dålig på att rita och måla.. sen lunch, inget speciellt, sen engelska! Sarah och jag ansåg oss klara med vår engelska så vi drog till Forum och fikade istället! Det var verkligen jättemysigt! <3 haha, pratade om typ allt och inget!
Matten var helt okej! Började med andra derivatan och det var väll ganska lätt när jag förstod!
Hem för att vara barnvakt och sen körde jag lite träning hemma istället (orkade inte åka till sats)! Nu har jag pluggat lite olika verbformer på spanska och gjort matten. Nöjd för idag!

Fast jag håller också på med den där ***** skiva och flaket!! Jag blir tokig på min kära klasskamrater ibland! att det ska vara så svårt att betala och skriva sina namn så jag vet vem som har betalat! ååh.. men det löser väll sig! USCH!!!!!

Nu blir det en lite promenad med mamma och sen sista avsnittet av säsong 4 av ONE TREE HILL!! Jag har redan sett det men inte min syster! <3

 

Juste, bilden är när Sarah blir skrämd av en mus i fredags!
Sen har vi Ellen som gillar att chilla när vi andra pluggar!! hahah

Carpe diem

RSS 2.0