Sthlm igen.

då var man hemma igen, kom hem i onsdags efter en mkt seeeg bilresa!! ;/ USCH ingen bra dag. ;/

Torsdagen blev ganska chill hemma, syster och jag åkte till Sandan för att bada och sola ! (a) och jag tog mitt första dopp i år! :O (a) hahah sjukt seent men bättre sent än aldrig ! ;) och det var faktiskt inte så kallt i vattnet. Sen blev det bara chill på kvällen.

idag fredag träffade jag Jenny inne vid slussen! sen bestämde vi oss för att dra ut till Djurgården och chilla där. Det var jättemysig och du förstår mig såå bra! Du ställer frågorna i rätt tillfälle och dra inga slutsatser osv.. mkt bra att ha dig Jenny <333 Sen åkte vi till Kungsan för att köpa glass! (a) och där träffade vi Marcus!! :) hur roligt som helst att träffa dig igen! Wiiiee. :) du betyder mkt för mig ! Sen ikväll har jag varit hemma hos Bella, alltid lika trevligt <3

Imorgon kommer Lovisaaaa hem ;D wiiieee :D <3 miss yaa ! <3

SovGott
//ERIXON<3

Fortfarande Ystad

jaha nu har jag varit i Ystad i en vecka. Mycket trevligt faktiskt!
händer alltid massa saker när man är här nere! Syster och jag blev tvungna att planka igår på "Pågatåget" till Ystad. Men vi kom inte längre än till Skurup! ;) hahha roligaste jag har varit med om! (a)

Idag ska jag till stallet och hem till famor och farfar! :) MYSIGT <3

Puss&Kram
//ERIXON<3

Ystad ! <3

Jaha då är man i Ystad igen (har i för sig varit här sen i måndags menmen..) hm, här har det väll inte hänt så mkt men det är alltid lika skönt att bara vara.

Imåndags bilresan genom halva Sverige! Men helt okej med "Spider-man" och "14 suger" på film! :) Syster kan man ju inte säga var ett sällskap eftersom hon sov hela vägen ner till Jkp och sen kollade hon på sin tv.. :P (a)

Tisdag: då var vi lite hos farmor och farfar, sen bar det av till "kivicks marknad" hahah alltid lika roligt måste jag säga! Hur mkt folk som helst, och en massa skärp men jättekul att titta på! :) På kvällen kom farmor och farfar och käkade med oss och syster och jag var tvungna att plocka en massa körsbär i min fasters trädgård (a) bilder kommer sen ! senare på kvällen kom kusin vitamin, Alexander och Benny + hundarna! Jättemysigt! <3 Kusin du e bäst ! <3

Onsdag: ja, då hände inte så mkt på dagen, åkte ner till stan lite och kollade på saker till Alexander. Ute med hundarna en sväng ! hehe (a) sen bar det av till "Dörröd" där jag skulle på rida! ÅHH, det var hur mysigt som helst! <3 hoppas jag kommer dit snart igen! tack Marianne som lät mig rida där! :) pappa lite trött på att vänta i 3 timmar menmen.. :) hem för att käka sen ! Sjukt hungiga sen! ;)

Idag torsdag, var det ganska chill hela dagen. Gick en långrunda med hundarna och barnvagnen! Jättemysigt, förutom att jag har ont i min ljumske igen !;S ÅH NEJ! ;/ hoppas pappa hittar på nått så att det blir bättre. Trevlig middag hos farmor och farfar sen! Match i Öp-hallen.. Ystad IF-Melsungen (Tyskt lag, kom 6:a i Bondesliga förra säsongen! ) pappas kompis tränar dem.. YIF fick stryk menmen spelade ganska bra!
Men nu äre soova (a)

Puss&Kram
//ERIXON<3

Väcker minnen


Den här låten väcker ett sånt fint minne, jag kommer aldrig glömma den närheten! ;/ I Miss You ! </3

"The heart is pumping for my life
the mind is happy and I,
I will love you 'til the day I die" - det var dina ord till mig..


Puss&Kram
//ERIXON <3

Kvällen!

dagen blev verkligen inte som jag tänkt mig! ;/ fandå!!

men den blev tillslut bra med hjälp av Em och Lajs. Tack för att ni finns! <3 sen även Marcus ocksåå.. :) och även en annan som inte kommer nämnas vid namn! (a) ! <3
hahah roligaste när lajs, em och jag sitter vid vattnet, då kommer värsta rotwilern (vet inte hur det stavas) haha! och springer emot oss, shit lajs e sjukt rädd för (som hon kallar det kamphundar) och börjar typ nästan gråta! stackars lajs! men jag blev faktiskt lite rädd där ett tag! men som tur va gjorde den inget! haha. Hem till Em, hahha Lajs du e bara för rolig vännen! du och dina bilder säger jag bara, INTE FACEBOOK på dem!

nää imorgon blire skåååne :D fan va jag har varit där nu asså! men det ska väll bli trevligt det med! ;)

Saknar Caoline så mkt </3
"Because of you" betyder fortfarande för mig! <3'

Puss&kram
//ERIXON<3

Cypern

jaha då sitter jag hemma i Sverige igen då.
Kom hem typ vid 5 på lördagmorgon, sen somnade jag direkt. Marcus och jag satt och snackade typ hela flygresan så det blev inte så mkt sömn den natten (a)

Cypern ja,
helt underbart ! alla borde åka dit.. jättefint vatten och bra med soool ;D. Ja vad ska jag säga, typ solat och badat varje dag.. :) ehm båttur en dag, mycket trevligt. Lärde känna rolgiaste människorna. Marcus och Mimmi, haha ni gjorde fan båtturen. Och jag var riktigt modig som vågade hoppa högst upp i från båten ;) haha men det är fan läskigt att bada i havet, jag e ju såå jävla töntig men jag e såå rädd för hajar! ;S menmen, ingen haj och det är jag väll glad för ;P haha! sen flög vi fallskärm efter en båt, sjukt roliiiigt ;D haha ! ;D

bilder finns på bilddagboken. :) www.jennieerixon.bilddagboken.se :)

Igår vare Grönan med Elise, :) hahah förlåt gumms, jag e skyldigt dig :) (a) träffade Rasmus och hela hans familj där :) mycket bra dag. :) Jag, rasmus och hans kompisar kollade på sommarkrysset.. taktida :) sen drog vi oss hemåt. Sjukt trött jag var då! och ingen mat på 12 timmar INTE BRA JENNIE! :@ menmen, :/

idag ska jag nog träffa rasmus, :) ! måste alltså börja göra mig iordning ;)

Puss&kram
//ERIXON <3
P.s. Jag saknar min bästa vän Ida Schmidt <3 /:

Sista kvällen innan Cypern!

Jahapp, då sitter jag här.. nästan packat allt! :) (a) Jojje (pippi) är bortlämnad!! och alla (resten av familjen) springer runt och tar det sista inför imorgon.

Pratade med min sötnos igår!! Tack för att du finns! Du e bääst! <33  Jag lovar på allt att jag litar till 100 på dig!
Elise och Lovisa tack för erat stöd under de svåra stunder som har varit! Älskar er! <3

Aja nu blir det lite tee och sen typ sleeping! ;P (a) kanske ett snack med Rasmus sen.. ! :) <3

Puss&Kram
//ERIXON <3

RSS 2.0