Tisdag

usch! det är mitt ända ord för idag!

trodde denna kväll skulle bli lugn, men icke då! JÄVLA naturkunskapsuppsats!!! ;O hatahatahata! menmen, orkar inte få alla andra på dåligt humör! ;)

harebästsålänge!

puss&kram
//ERIXON<3

Måndag

jaha då var måndagen också över, även säsong 4 på "sex and the city" ! (a) såå töntig, men jag kan inte låta bli. Det blev en väldigt sen natt för mig, men ändå var jag inte så trött jag när vaknade!! :) haft en ganska jobbig dag, förhör eller redovisningar på alla lektioner! (a) Matte, Historia och Spanska. Det kändes iaf bra, ! (a) inte så mkt kvar nu.. Nk imorgon och sen sista inlämning. ! :)

Längtar så till helgen! Ledig torsdag, och inte i skolan på fredag! ;) (a)! YEAH! på onsdag blir det mysfika med Jenny i stan, sedan träningn nere i alby, torsdag blir det farsta med mamma hela dagen! Fixa allt inför bröllopet och Alex dop! (a) ;D Fredag drar jag vid 12.10 hemma på söndag igen! <3

Puss&kram
//ERIXON<3

Gudmor!

Kusinen ringde för ett tag sen och frågade om jag ville vara gudmor till Alexander. Jag blev så glad! <3 Det är klart att jag ville ha det!



Puss&kram
//ERIXON<3

Helgen

Nu är det bara 1 och en halv vecka kvar i skolan. det ska bli såå skönt!! :) det sista nu i veckan!

Helgen har varit jättebra! I fredags träffades vi (det gamla tjejerna)! det var så kul att träffa er igen, vi mååste bara göra om det snart igen! Tequila säger jag bara!! Gamla minne kom fram, och det var jättemysigt!! :) Tillslut hamnade vi hemma hos Elise, och kollade på "Festival", en film som är så oss! <3 Lovisa sov hemma hos mig, och vi fixade kusinens bröllopspresent! :)

Lördagen blev sovmorgon för mig medans Lovisa var uppe halv 9.. haha men jag dumpade henne så hon fick käka frukost själv! (a) så snäll e jag! Förlåt gumman, men du är som hemma här! :) Sen chillade jag för resten av dagen. På kvällen skulle jag vara barnvakt, så underbart söta barnen är! Jenny, Frida och Albin! <3 Var där till ca halv 2.. och rasmus höll mig sällskap över telefon! :) Melodifestivalen blev det ju också!

Idag har det också varit en chilldag, Morsdag också! :) sen pluggat och varit på en promenad med Elise! Mysigt. Nu blir det fjärde säsongen av "Sex and the city"

Puss&kram
//ERIXON <3


Älskar Elise kommentar!

Jag och Elise gick en promenad i skogen häromdagen! Vilket var väldigt mysigt, hur mkt som helst att snacka om! :) Vi pratar om Ola Rapace som Elise verkligen avgudar, då kommer hennes kommentar; " Känslan av att se Ola komma ut från sin dörr är att se ***** på bussen!" Anledningen att jag inte skriver namnet är att namnet är känt här i lilla Älta!! ;) (a) älskar dig Lajsen! <3

Puss&kram
//ERIXON<3

21/5

Onsdag idag, :) !

sovmorgon och ingen Nk, sköönt! Sen svenska och matte. Jag fick VG + på Np hur glaaaad som helst! :) Så jag kanske får ett VG iaf. Sen datakunskap, där vi typ inte gjorde nått (som vanligt). Nu sitter jag här och ska väll plugga. Men jag orkar inte, vet inte hur jag ska börja med alla grejer. USCH! Ikväll är det iaf träning vilket ska bli väldigt roliiiiigt ;D saknat er tjejer! Imorgon är det väldigt lååång dag, men sista spanskalektionen iaf. Vilket är skönt, sen är det utvecklingssamtal halv 4. åh! Fredag är också en lång dag i och med att vi ska skriva en uppsats till halv 4, men sen är vi lediga nästa fredag istället! :)




mitt namn på kinesiska " Den eleganta, som en pärla inuti en mussla, eller typ i havet!" haha (a) <3
Puss&kram
//ERIXON <3

Sjukt underbar helg! <3




Detta är lite bilder från helgen, vilket får summera helgen! Vilken var  väldigt lyckad. Tack alla som har gjort den !

Puss&kram
//ERIXON <3


Äntligen framme i Ystad!

Efter att det tog ganska lång tid för mig och paps att komma iväg (i och med att vi var tvungna att åka till BMW för att fixa lite) så kom vi äntligen iväg vid halv 2, allt gick bra fram till några mil norr om jkp, där det var en olycka, inte i vår fil men på andra sidan.. stod typ stilla i 2 timmar.. käkade i jkp, Donken fikc det bli.. åhh hittade sjukt mkt kläder på A6 som jag ville ha (a) men det fanns tyvärr ingen tid för shopping, ;/ sen ner mot Ystad. Kollade på "Sex and the city" hela vägen från jkp, snart klar med 2 säsongen!! :) Mycket bra, :) <3

nu sitter jag iaf hos min faster och farbror som just nu är i Sthlm och bor i vårt hus, medans vi är här och bor i deras hus. Snart är det väll läggdags, ska tydligen käka frukost hos farmor och farfar imorgon, sen stan för att på kvällen gå på YIF:s 100 års jubileum.. ;) (a)

Puss&kram
//ERIXON <3

Ystad idag.

Halloj, :)
nu sitter jag här framför dator, har precis kommit hem efter att ha haft en lektion, (helt onödigt) men skulle haft Sh och Matte också men min vattenflarra läckte och alla mina kläder blev blööta! :/ men som tur var har jag världens bästa mentor/samhällslärare/spanskalärare som lät mig gå hem :) Tack! Jag ska bara ta det lugnt nu innan papps kommer hem, sen blir bilfärd hela vägen ner till Ystad med "Sex and the city" som underhållning ;D jippiii! :) Kanske någon annan bra film också.. :) Det ska bli jättemysigt, har saknat alla där nere! På söndag får jag också träffa sötaste Alexander, för första gången. Du är såå grymt söt, :) <3 och imorgon är det 100-års fest för Ystad IF!! Trevliiigt :)


  
Bara lite fina bilder på Alexander :)
Ha de gött så länge!
Puss&kram

//ERIXON<3

14/5

morgonen var inte så bra, vaknade tio i 8, bussen går 03.. bråttom upp, övervägde för ett ögonblick att sjukanmäla mig men kom på att vi hade Nk och datakunskap! ;/ så jag blev tvungnen att gå, kom till skolan, helt CeP!! menmen, hade NK. Labb jättetråkigt, sen svenska (ännu tråkigare) sist matte, där vi började med nått projektarbete, ;S jag och Isa! :) sen behövde vi inte gå på datakunskapen så jag åkte hem, chillade började kolla på "Sex and the city" :) sen kom Lovisa hit, vi lagade mat och jag åkte till träningen, och hon började plugga. ;P endast 4 pers på träningen, lite trååkigt. menmen, kul träning iaf :) nu ska vi kolla klart på "Sex and the city" andra skivan.. :) MYS ! Imorgon börjar man ju 12.20 ;D sen Rix FM med Lovisa.. :) <3

Puss&kram
//ERIXON <3

13 maj!

Idag var det som sagt sista NP och det var i matte, faktiskt kändes det väldigt bra. Man kan ju bara hoppas ! :) Det började halv 9 och slutade halv 11. Åkte med Lovisa in till stan för att hitta en present till hennes halvbror Fredrik som fyller 18 idag, GRATTIS SÄGER JAG TILL DIG! det blev värsta bra presenten, rolig och fyndig. :) jag hittade också det sista inför lördag. jätteglaaad. Det är bara 3 dagar nu till Ystad :) LÄNGTAR! (a). Hittade en jättefin väska/bag på SVEA som min far ska köpa till mig, :) Eftersom det är tisdag ska jag ju vara barnvakt idag, kommer till dagis, och de ba"ska du hämta Elin (mitt andra barnvaktsbarn) idag?" NEJ? nä men Andrea har redan gått hem, fanockså. Orka att mamma inte kunde ringt och sagt det. Menmen, Elise ringer istället. hahahha hon gråter och jag tror värsta grejen har hänt, men sen nästan skriker hon" JENNIE?! JAG HAR SETT OLA RAPACE!!!!!!!!!!!!!!!" hennes stora idol, som hon typ lever för! Jag e såå glad för dig gumman. ;) (a)

jag och papps gick iaf en runda med hunden, jättemysigt. :) ikväll är det DH.. jättekul! <3

Puss&kram
//ERIXON<3

Tjejmiddag hos Lovisa

Igår kväll var jag hemma hos Lovisa, :) jäättekul. Först på dagen lägger jag mig ute för att sola, blir faktiskt lite brun. Fast får soleksem på bröstet ;/ seeg för det kliar. Sen kom Bella hem till mig för att göra sig iordning, sen åkte vi till Slussen för att möta Sarah. Vi var sååå hungriga så det fick bli cheeseburgare på Donken. Sen hela vägen hem till Lovisa. Sen blev jag tvungen att åka till Åkers för att löpa dricka och dipp, jättebråttom men det gick iaf, mötte Ellen på tåget, ;D hemma hos Lovisa blev det ganska kaaaaooos, men lyckat iaf. Förutom när Lovisa och Ellen försvinner ut i bara underkläder (Ellen har en hade bara handduk och underkläder & Lovisa kaosa med morgonrock) sen däckade 3 (icke) nämda personer och jag och en till städade, jag pratade senare med Rasmus, välldigt roligt måste jag säga! <3

åkte hem vid 11, sen har jag chillat resten av dagen.. :) nää  nu blire Robin Hood med Kevin Costner!!!

puss&kram
//ERIXON<3

Amanda 15 år

GrattisGRATTISgrattisGRATTIS säger jag också till min fina Amanda som fyller år idag. Hoppas du får en grymt rolig födelsedag, jag vet ju nämligen att du är i Norrköping på prao!! :) KRAMAR TILL DIG <3

image341

Amanda till höger :)
// ERIXON <3

onsdag 7/5

jahapp nu var första nationella i matte skrivet, det kändes som om det fick ganska bra så jag hoppas på det!! (a) sen hade jag ju såklart glömt min biljett till teatern, som vi skulle på så jag och Sarah fick åka hem till mig och hämta den, haha (a) vi skulle ju hinna äta innan vi skulle åka men det fick bli 2 mackor som vi tog med oss, hahah. Teatern, "Djungelboken" var väldigt bra faktiskt. haha jossan och jag garva som fan åt Sharikan (vet inte hur det stavas) ;P sen skulle jag och syster ha solat men det hann vi inte, seeg. Åkte direkt till tandläkaren och sen hem och chillade. Åkte sen ner till Alby för att träna.. sjukt jobbig men rolig träning :)

puss & kram
// ERIXON<3

morgon 7/5

nu är det bara ca 1 timme kvar till Np i matte, första delen :S usch!! Hatahata matte, bara för att jag e sååå grymt dålig på det. :/ sen vet jag inte rkt vad vi ska göra, vi ska på teater vid 12, och mellan halv 10 och typ 12 för vi har nog inga lektioner då. Skönt, kanske kan min grupp bli klara med vårt naturkunskapsarbete, får väll se..

ieftermiddag blir det teater "Djugelboken", tills 3 och sen tandläkaren ;S och sola med syster för att sedan åka och träna i Alby, lååång men mycket rolig dag. Efter halv 10 som sagt..

// ERIXON <3

Tebax igen :)

haha nu vare läängesen jag skrev, sooorry. Har ju varit i underbara London i 4 dagar !!

det var jäättemysigt, allt man fick se och göra. Madame Tassudas, Big Ben, London eye, shoooooping ;D osv. Sjukt roligt. Juste fotboll fick jag också se; Birmingham-Fullham! det var också väldigt intressant, haha alla engelsmän såååå fulla och hur mkt poliser som helst, haha (a) typ minst 10 polishästar vare, sjukt roliga, en av dem gick nästan in på en pub, han stod med hela huvudet innanför dörren (a). det blev iaf 2-0 till Fullham, synd bara för i Birmingham spelar ju Sebastian Larsson och han var faktiskt väldigt bra!

Världens snällaste lilla unge var också med, Ellie, hon skrek inte en gång under resan, sjukt glaad hela tiden! :) Mycket lyckad resa måste jag säga, tack alla som gjorde den.

Skolan började ju på måndagen med NP i spanska 3 timmar, åååh shit, hata spanska säger jag. Sjukt svårt, alla kollade på varandra och ba; WWWWWWHAAAAAAAAAAAT?!?!?! hahah (a) hoooppas det gick bra iaf. ;(
Imorgon är det NP i matte, och jag som verkligen är helt världelöös i matte, ;S wish mee luck!!

näää nu ska jag soova.
Puss hej
// ERIXON <3

Valborg 2008

jahaa då vare första maj idag då! :)

Kvällen har varit väldigt rolig :) Dagen började med naturkunskap, kaoooos säger jag bara! ;P sen typ dubbeltimme i matte! ;/ feeeettt trååkigt. Var med Lovisa efter skolan, åkte till sickla, hämtade min klocka och köpte mat :) sen chilade vi ett tag hemma hos mig. :) "The holiday".. gjorde oss iordning lite, sen hem till Gabriella. Mötte Sarah på vägen och gick sen hem till Gabriella. MYS där hela kvällen. Grymt kul vi hade!  HAHHA (a). Lovisa spåååååra säger jag bara... ;P Tack Bella för att vi fick vara hos dig!! :) Tyvärr blev/är jag besviken på dig! Du vet vem du där.. Men vi hade iaf kul :)

Imorgon är det London som gäller.. kommer sakna alla här hemma!! Haaa det bäst alla. BYEBYE!

// ERIXON<3

RSS 2.0