Planering inför nyååår!

japp, efter jobbet igår åkte jag till Forum för att fixa min klocka. Sen upptäckte jag att jag inte hade något att ha på mig på nyår. :o så då fick det bli alla forums affärer och lite i Sickla innan jag hittade vad jag ville ha. (a) Men jag är jättenöjd! :) Outfiten får ni se på nyår!

Sen handlade vi lite mat, träffade Elin! :D min saknade vän! Åkte hem till mig och sen kom även min lilla bästis som hade varit hos sin pojkvän! ;) haha, och så började vi planera lite inför nyår. Ringde till lite folk om pengar, beställde också maten som vi ska ha och planerade en massa annat! :) Det blir suuuuper, som Elin skulle sagt! ;) Ja, vi satt och snackade till typ halv 11 då jag verklingen kände att jag måste sova...

 

Och nu har det ju blivit såååå jäkla kallt att det är rena isbanan ute, så jag vågar inte ta bilen i rädsla att få sladd. /: jooooobbigt! Vilket betydde att min klocka ringde 5 imorse.. Det var inte roligt och eftersom "One Tree Hill" tar min nattsömn så blev det ungefär 4 timmars sömn.
Och den jäkla halkan gör också så att jag inte kan ta mig ut till min lilla häst heller! Hoppas det är bättre imorgon.

 

Nej nu blir det kaffe och en macka om jag ska orka dagen på jobbet! (a)

Carpe diem

Jul i Ystad

Japp då var julen över igen då! :( Känns ganska tråkigt, allt mysigt är ju innan jul. Då man köper julklappar, dricker te, bakar och bara myser. Tänk nästa år är jag förmodligen i USA, ojoj! (a) Nervöööst!

Som ni förstår var det Ystads tur att få oss som julgäster. haha (a) Vi är mååånga nu! Kusin vitamin, hennes man, deras 2 barn och deras hund. Min andra kusin och hans flickvän. Sen min faster och hennes man som såklart bor i huset plus min familj! Huset fullt alltså!
Jättemyysig jul iaf. Med mycket god mat, sällskap! Träffade mitt älskade lilla gudbarn också, och han lillebror Benjamin. Min lilla sötnos! <3

Farfar blev tyvärr sjuk på annandagen. Allt ska verkligen hända just den 26 december. Men som tur var hade jag inte druckit så jag fick köra ner pappa och faster. Men sen gick väl det bra, det var något med magen. Så han fick komma hem på kvällen.
Men sen på morgonen åkte pappa och syster till Göteborg för att spela Norden cup och då hade hemhjälpen på något sätt råkat tappa farfar som sitter i rullstol. :/ Så han hamnade på något konstigt sätt och nu visade de sig att han har brutit lårbenet. Men också att han under de senaste dagarna har haft en lite hjärtinfarkt! Allt är kaoos nere i Skåne nu! Vi får väll se hur det går, men jag bara hoppas just nu! <3

E, du vet att jag tänkte på dig på annandagen<3

Bilder kommer snart!

Carpe diem

ÄNTLIGEN 18...

.. ja äntligen är tvillingarna också 18!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS



carpe diem


lillördag

halloj allesammans!
Idag är det onsdag och nu är det bara 1 vecka och 1 dag tills det är julafton! Wiiieee. och bara 2 dagar till skolan slutar och sen är det 3 veckor looooov! <3 :D

Igår umgicks jag med min Elin och vi satt och snackade en jäkla massa. hahah! Lika mysigt som vanligt! <3 Vi planerade också lite inför nyår.. :D sen åkte vi till sats för att köra sats corepuls.. lika jobbigt som vanligt! Men det är alltid lika roligt att träna med Elin! (; När jag sen kom hem bakade jag och mamma pepparkakor och när syster kom hem så gjorde vi knäck och kola! (a) mumms.. hela natten tillbringades med min nya älsklingsserie ONE TREE HILL! <3

 Gift dig med mig?!!

Idag hade vi vara psykologi, helt lugnt eftersom det var vår sista lektion.. Sen lite lunch följt av internationella relationer/religion och mentorstid! Bara betygssnack också efter som dessa kurser också avslutas! (a) Fick det betyget jag ville ha på alla tre kurser.
Sen åkte jag till gymmet och tränade.. hem och duschade och kollade vidare på ONE TREE HILL.. Nu ska jag snart göra mig iordning och sen åka till centrum för att handla mat med Elin, Elli, Sofia och Emma! Ikväll blir det utgååååång :D :D :D :D

Carpe diem

Nu är det jul igen

Nu är det jul igen och snööööööön har fallit! :D :D :D :D

    

Ja, vi har redan klätt grannen, eftersom vi åker till Skåne nästa vecka! Så vi hinner se den lite.. Det är jättemysigt med jul nu! :)

Var ute hos min lilla häst igår.. bilder från snön kommer! (; <3

Carpe diem


Bästa hästen...

det har jag! Tack för alla fina bilder syrran! <3

     

Carpe diem


Sankta Lucia..

Jaaa hurrniii, nu är det inte långt kvar till jul! (;
Det händer såklart väldigt mycket nu, många julklappar som ska inhandlas och mycket som ska göras..
Onsdags då träffade jag min vän Marcus, som jag inte träffat på typ ett år.! :o Jättemysigt med fika. Sen till Marikas för smink och hårkurs..
Resultatet:
 
Jag ser ut som hon i reklamen för "Volym master" hahahhaha..

Torsdag, mysdag med Jossan! Alltid lika mysigt med fika och sen barnvakt! Åkte ut till stallet.. och red min lilla prins! <3 Han är sååå duktig nu! <3


Walliiiiee och jag <3

Fredag då slutade vi typ kvart över 11 så Sarah och jag åkte hem till mig för att käka lite lunch och sen åkte jag till gymmet och Sarah till stan för att köpa julklappar! :)
På kvällen kom Marcus och kollade på idol med syster och mig! :) ERIK ÄR BÄST!!!! <3 <3



lördagmorgon, åkte till stallet tidigt och bara stod och mööös med min lilla häst! Sen kom Malin och så red vi för henne.. Det gick jättebra faktiskt! :) Sen åkte jag hem, duschade och åkte till Marikas.
Sista gången och det var jätteroligt, fick gå en massa olika catwalks och sånt! :) När vi var klara åkte jag hem till Milla för att umgås med henne. Vi käkade pizza och sen kom Jonas och Danne och vi kollade på "Huset längst ner på vänster sida". Den var sjuuuukt dålig!! Både Milla och jag trodde att den skulle vara övernaturlig med spöken och sånt, men den var verklighetstrogen. SJUKT HEMSK!!! Visa scener kunde de ha förkortat! :o

söndagmorgon, mamma, pappa och jag kollade på lucia! Jättemysigt.. Sen åkte jag och hämtade Niki och Marina som skulle följa med ut i stallet. Niki har tagit jättefina bilder.. tyvärr är det fel format så jag kan inte lägga upp dem! Ska försöka fixa det, eller min kusin ska! ;)

Carpe diem

Malmö 23 timmar och 55 min

Jaha då var jag hemma igen då!
Men oj såå kul jag har haft, faktikst! :) Igår så åkte vi från Bromma vid typ 10 och var väll framme i Malmö typ halv 12.. och sen blev det taxi in till stan och snabbt som sjutton (eftersom vi var försenade) in till lunchstället. Käkade och snackade.. sen skulle vi hitta till där vi skulle vara och helt plötsligt var alla borta :s haha, vi "Nacka united" bara: "jaha?!" sen kom iaf en av ledarna och sa att vi hade 1 min på oss.. haha vi var sena igen, fick typ springa upp för trapporna och in.. hahhahha alla kollade på oss när vi kom inrusande i rummet!
Sen hade vi lite lekar och utvärderingar. Det var också jättekul, var tsm med Emelie, Eric, Caroline, Viktoria.. hahah vår grupp var bäst med Eric som ledare! Underbaraste kommentaren, "Men vafan har vi Maud Olofsson här eller??!!" förlåt ingen kommer fatta nått, men sjukt roligt var det just då! :D
Senare under dagen visade det sig att Viktoria och jag hade varit på EYP tillsammans förra året! :D vi fick jättebra kontakt och hade jättetrevligt hela dagen/kväll/natten.. haha. Emelie och Olivia jättegulliga tjejer! <3

Underbara 23 timmar och 55 min i Malmö alltså! <3

Carpe diem

till Malmö

Jaha gott folk.. idag åker jag en snabb visit till Malmö med Unga reportrar! Som tur är behöver jag inte skriva något denna gång bara utvärderar och lite sånt! Det ska bli trevligt!!


Tyvärr hinner jag inte träffa Alexander och Benjamin.. men snart är det jul och då kan vi myysa! <3 <3

Carpe diem

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA ELIN

Fan ÄNTLIGEN 18 gumman! <3 <3 <3 <3



Carpe diem


Helgen är över igen...

En händelserik helg även denna helg!
Men jag älskar ändå mitt liv och att det hela tiden händer så mycket! Även om jag önskar att jag hade fler dagar och timmar till att göra ännu mer..
Lördag, vaknade tidigt så jag tog en löprunda. Skönt! Sen åkte hela familjen in till stan för att kolla lite julmarknad och julklappar. Det var jättemysigt! :) Sen till Marikas och det var som vanligt lika roligt! Liis som vi har som lärare är sååå skön! haha :D hoppas verkligen vi ska ha henne på fortsättningskursen i vår!
När jag var klar där åkte jag direkt till min bästa vän och gjorde mig iordning. Käkade middag med hela familjen Hillbert och sen åkte vi med Olle (Anna och Sarahs snääälla pappa) till Järla där vi tog tåget mot Saltis. Vi skulle ju fira Jossan och Frida som fyllde 18!!!! :D Grattiiiisssss! Det var en rolig kväll.. förutom att Milla inte kom, Elli var sjuk och mina kära tvillingar inte är 18 än.. Men lyckad kväll iaf!

Söndag, sov för en gångs skulle till 12.. haha. Sen halvsov jag i soffan till typ 2 och då åkte jag till min bästa vän för att hämta lite grejer! Haha du är för skön min vän! Hon berättade lite saker som hade hänt idag och sms som hon hade skickat. Jag bara gapade hahaha, min lilla vän har kaxat till sig! You gooooo! :D <3
Hemma igen blev det en kort löprunda och sen fixa en massa saker.. haha packa, fixa en sak till en person som fyller år snart!
Nu kollar jag på "Foyles war" eller jag kollar inte.. och jag måste börja packa också. Jag orkar inte! haha (a) Imorgon bär det av till malmö, men jag är hemma redan tisdag igen! (a)



Carpe diem

Fredag

ÄNTLIGEN FREDAG!
Jaa, idag orkade jag inte gå till skolan.. huvudet spängde och jag visste att jag inte skulle missat nått iaf! (a) fyyy Jennie!
Men jag fixade lite hemma, gjorde lite religion som vi har prov på onsdag. Sen lite saker som jag skulle ha med till stallet. Åkte till Sickla och köpte ett spänne till Mökkurs täcke, som han lyckats ta sönder. Sen åkte fröken Hiller och jag in till stan för att träffa en kille som vi skulle hyra flak av! Det gick jättebra och nu känns alt så himla skönt! Allt är fixat.. Det enda som vi behöver nu är 200 från alla i klassen så vi kan betala förskott på flaket! Sen är det inte förrän i februari som vi behöver betala resten! YES! Hur skön kille som helst.. hahah!

Ner till stallet efter det.. hur halt som helst! och jag har inte hunnit sätta på Mökkur broddar än.. USCH! Det gick inte att göra någonting. Tömkörde honom lite på volten och rakade honom. haha älskling! <3 Fixade klart med julpyntet också. Satte upp skyltar (namnskyltar) i fikarummet där alla har sina saker. Det blev jättebra (enligt mig iaf) haha.. Fodrade till alla hungriga hästar! Och åkte vid halv 7 hemåt.

Ikväll har jag varit ensam.. kollat på Idol! Helt fel att Kalle gick till final! TOVE och ERIK skulle det ju varit! Men sånt e livet! HEJA HEJA HEJA ERIK nu iaf!

  
Haha nu är han rakad även på halsen! (;

Carpe diem

4 december

Jaa, förlåt hurri!
haha, jag har bara haft en hemsk vecka (mycket att göra som vanligt!!!) USCH!
ja tisdag, hade jag prov och sen på kvällen bakade mamma, syster och jag lussebullar! :D muuums! Älskar julen! <3
Sen har jag varit hos min häst såklart! Skulle raka honom, men i onsdags var det sååå kallt så jag tyckte synd om honom. Det var halt också så Madds, Angeline och jag red ut barbacka med täcken! Jättemysigt och min älskling skötte sig perfekt! hihi fast det bara var andra gången jag red barbacka på honom! :)
Torsdag, SACO-mässan.. haha det hjälpte väll lite grann kanske. haha men jag hittade faktiskt ännu mer som jag vill göra. Men jag tror ändå att jag har bestämt mig för att åka till USA i augusti! Sen ska jag kanske åka som volotär till något land och Spanien för att lära mig prata bättre. Och när jag har gjort allt jag ska så kommer jag börja plugga i Lund! Jag älskar SKÅNE! <3
På kvällen var Milla och jag på en julkväll med Sofismode. Jättekul! Fick mitt hår fixat och lite sånt.. haha jag länkar när allt kommer upp på Sofismode.se :) Hittade faktikst en gullig tröja och ett armband! 20% på allt!

idag, jag orkade helt enkelt inte gå till skolan idag (a). Men jag missar inget som jag inte kan göra här hemma.. ska träffa Maria sen typ vid halv 1 för att vi ska träffa en kille som vi ska hyra ett studentflak av! :) thihi! Sen ska jag ut till stallet, fodring ikväll. Och nu är det ju varmare så jag tror att jag ska raka bort lite päls på min häst! (a) vi får väll se! (a) <3

Min bebis     

Carpe diem


RSS 2.0