Glaad måndag

Ja sista måndagen på NG! :o känns faktikst lite konstigt att säga sista gången till allt man gör på NG.. på ett sätt känns det skönt, på ett sätt inte! Men det ska säkert bli bra! :D

Jag är iaf super glad idag! Jag fick de betyg jag ville ha i spanska, engelska o matte så jag är underbart glad. Inget har kunnat förstöra min dag! :D Efter dagens lektioner så gick jag, möller o Annelie till Forum för att handla lakan och sprejfärg till flaket.. imorgon ska det sprejas! ;) SI3 <3 Sen shoppade jag lite med min bästa vän.. det blev ett nattlinne och en fika med Sarah o hennes kompis Fanny? Eller var det Freja? Oj, kommer inte ihåg :o

Väl hemma igen blev det en joggingtur (mycket skönt!) Och sen lite snack med mormor/morfar och sen farmor! När jag hade pratat med dem så började jag med ett födelsedagskort till min systers kompis.. och då kom jag på att jag skulle ringa min vän Marcus.. som fyllde 18 i lördags. Det är verkligen världens bästa killkompis! Jag kommer sakna dig som fan när jag flyttar! :o Du är bäst! <3

Carpe diem

Sunny sunday

Hellooo..
idag har det varit en väldigt bra dag! Föörst! GRATTIS PÅ MORDAG ÄLSKADE MAMMA!


Mamma fick en väska som hon ville ha (ceannis) och sen lite blommor av mig och syster.

Efter lite tårta åkte jag och syster ut till stallet.. det var väldigt mysig måste jag säga. Furda var väldigt mysig och snäll med en massa energi. Och det beror ju mycket på att typ ingen har ridit henne. Det var jätteroligt!

        

carpe diem

Lördag

Japp, gårdagen spenderades först med mamma. Fixade lite småsaker.. köpte en massa saker! :D Smink var det som behövdes mest.. hade inget alls.


1. Klänning, Åhléns, 299 kr
2. Isadora solpuder, telescopic marscara, puderborste och lancome läppglas (älskar, älskar, älskar!)
3. bikini, lindex

Vid halv nio åkte jag till Donken för att plocka upp Elin efter jobbet. :D Sen åkte vi till Orminge och hyrde film (revolutionary road) med Leo o Kate! Jag älskar dem.. de är världens bästa par..
En väääldigt mysig kväll med världens bästa Elin. <3 Hahaha, mycket, mycket skratt blev det och en massa snack såklart! Hahha inget slår Elin.. du vet vad jag menar Elin! ;) Ingen kommentar bara skratt!

 

Carpe diem


Working

Ingen skola idag.. eller bara en massa redovisningar som jag inte hann gå på. Men jag tror faktiskt inte att jag missa så himla mycket. För idag väntade ju jobbet.. jag känner min som hemma här. Mitt andra hem!

Ingen av sjukg. är här idag då de är på någon avslutningsgrej.. haha. Så jag sitter här helt ensam och gör inte så mycket. Det kommer lite folk som tränar, det ringer lite då och då, sen sitter jag mest här. Men som tur var har jag min nya drog!

GOSSIP GIRL BÖCKERNA! Jag har alla hemma och har läst typ 3 st på en vecka. Okej, jag vet jag är lite barnslig men jag verkligen älskar dem. De är lättlästa, roliga odh jag bara älskar att måla upp bilderna av alla kläder och händelser i huvudet. Om ni inte har läst dem. GÖR DET! Ni har missat något.



Idag märkte jag verkligen att jag bor i ett i-land.. när jag kom till jobbet och skulle hänga av mig min jacka så såg jag att en svart boomerang jacka hängde på kroken. "Vem fan har på sig en vinterjacka i maj?!?!?!" tänkte jag. Så jag var lite ful och kollade i fickan eftersom jag såg att det fanns ett papper där. På pappret stod det min pappas namn på!!! Hahahaha vilket betyder att det är MIN jacka som hänger där! Och jag har inte ens saknat den eller vetat att den har varit borta! FY! haha men nu ska den hem och hänga på sin rätta plats igen!



Carpe diem


Fredag

Halloj!
Bara 6 dagar kvar till studenten. Det känns helt otroligt! :o Jag kan inte fatta att det kommer att vara jag som springer ut den 3 juni med min vita mössa och vita klänning! :D Äntligen min tur!

Jag måste bara fälla lite tårar för SI3. Jag kommer verkligen sakna er. Vi har haft så himla mycket skojj tillsammans och jag kommer alltid att minnas vår klass. Den si-klass som inte var som alla andra. Hur alla sitter och med ett litet gömt leende när Hélène varje resa har skällt ut oss.. för att vi sen på kvällen ska gå ut och festa igen. Men samtidigt tror jag att vi ska sluta när vi är på topp!



Carpe diem

Glad torsdag

Halloooj,
bara 1 vecka kvar till studenten. och jag är klar med allt skolarbete! :D jag är så sjukt glad nu..

Fick tillbaka nationella i Matte C idag och jag fick VG. Är hur glad som helst (eftersom att Matte är ett av mina sämre ämnen). Så nu blir det VG som betyg i Matte C.. och det är inte helt fel! Sen får jag antingen MVG eller VG i spanska steg 5.. också sjukt glad för det.

Sitter och lyssnar på Gyllene tider.. jag blir alltid lika glad av att höra dem. Jag älskar bara deras musik, alltid gjort och kommer alltid göra! Det är något speciellt med deras musik, jag menar, det är den musiken som jag har vuxit upp med.. som alltid kommer att påminna mig om min barndom. <3

http://www.youtube.com/watch?v=o3JrCEE793c&feature=related favoriten. <3

Min ögoninflamation är mycket, mycket bättre nu. Glad för det med. Även om det blev glasögon i skolan idag. :p (a) något som jag aldrig haft förut.. men men.

Vi får se lite vad helgen bjuder på.. men jag tror att det ska bli lite bio och sen umgås med vännerna. Imorgon blir det iaf jobb hela dagen. Först gym och sen jobb fram till 5. :)

Carpe diem


Sommar & Sol

det är precis vad det har varit idag.. Sommar och Sol! Hur mysigt som helst.. har varit ledig idag.
På morgonen hjälpte jag pappa att kratta en massa grus.. TUNGT! haha

sen jag har bara legat i solen hela dagen. Man måste ju få färg till stundenten. Vilken bara är 13 dagar iväg. Lite bränd men mest brun just nu!
Kvällen har tillbringats genom att vara barnvakt åt världens snällaste tjej. Emelie! Jättemysig kväll.. trött som sjutton bara. Så godnatt!

Carpe diem

Ledig onsdag

Som många av er vet är jag ledig varje onsdag.. väldigt skönt! Fast såklart ligger jag inte i sängen och latar mig (vilket alla som känner mig bra vet att jag inte gör!!).
Imorse skulle jag iaf till tandis.. men de ringde typ en halvtimme innan och sa att min tandläkare hade blivit pappa igår så han var inte där (såklart!) så då blev det en ny tid.. en månad senare! :o

Skjutsade lillasyster till skolan och drog mig sen hem till bästis! Satt ute länge och åt lite "frukost" med hennes mamma.. sen fixade vi klart vår religion. Redovisning nästa vecka. Vad händer inte nästa vecka liksom? BLÄ för skolan just nu. Jag tror fan att alla treor har det jobbigt nästa vecka. Am I right?

Vi har iaf jättemycket men tyvärr är både Sarah och jag väääldigt skoltrötta så vi orkade typ inte göra något. Vi skrev lite mer på filo som också ska vara inlämnad nästa vecka! Filosofi meningen med livet? Jag börjar ju undra..
Vid lunch kom även den andra fina tvillingen hem.. lite mer skolmotiverad än Sarah o jag! (a) haha.. Sarah o jag solade på studsmattan medan Anna satt o läste högt från sin religionsläxa.. väldigt skönt! Och jag fick faktiskt färg, även fast jag inte trodde jag skulle få de då det var ganska molnigt! :/

Nu såhär på kvällen har jag skrivit lite mer filo men jag orkar typ inte mer.. ska ta med den till min lärare imorgon och höra hur jag ska utveckla den ännu mer.

Carpe diem

Cruiseee to Åboo

Halloj allesammans,
Skolan tar typ all min tid. Det är därför jag har varit så dålig på att uppdatera.
Men kryssningen blev iaf väldigt lyckad och rolig.
Klassen möttes vid Slussen och åkte tillsammans till Gärdet. Där fick vi våra hyttkort och sen gick vi ombord! Jag som hatar att åka båt tyckte såklart att det var lite jobbigt. Sån tur var var det väldigt fint väder! Så vi stod på däck och blickade ut över Sthlm medan båten styrde mot Åbo..
Sen kom vi på att vi var hungriga så då satte vi oss några tjejer och skulle käka lite. Det slutade med att vi blev "Svenska landslaget i Dart".. Ingen kommentar dock! Kärleek! <3
En vääldigt spårad kväll, som alltid med SI3, men ingen ramlade över bord och vi kom hem.. Mer eller mindre fit for fight (jag skulle nog trycka lite på mindre!!!) haha

  

I spent my time just thinkin thinkin thinkin bout dart
Every single day yes, i'm really missin' missin' dart
And all those things we use to use to use to do
Hey girl, wuz up, it use to be just me and dart
I spent my time just thinkin thinkin thinkin bout dart
Every single day, yes i'm really missin missin dart
And all those things we use to use to use to do
Hey girl wuz up, wuz up, wuz up, wuz up

Meet me halfway, right at the boarderline
That's where i'm gonna wait, for dart
I'll be lookin out, night n'dart
Took my heart to the limit, and this is where i'll stay
I can't go any further then this
I want dart so bad it's my only wish

Svenska damlandslaget i Dart! <3



Carpe diem

Galaxyy

Halloj,
ikväll är det galaxy med klassen.. ska faktiskt bli vääldigt roligt! Men frågan är:

Taggad eller inte taggad? Varken Jossan eller jag kan svara på det.



Ses imoooorgon!

Capre diem


SM-finalerna

Halloj allesammans,
är i Ystad nu. :) Mitt andra hem.. jag känner verkligen att jag skulle kunna bo här nere i Skåne när jag blir stor. (Eller iaf gifta mig med en skåning)..

Gårdagen tillbringades hos kusin vitamin i Veberöd. Först mammaträff och sen hämtade vi mitt lilla gudbarn Alexander på dagis. Gud vad han växer! Och pratar.. riktig skånska mitt charmtroll! :D Sen var det middag hemma hos farmor o farfar! Alltid trevligt! <3

Snart bär det av mot Malmö och ikväll är det sm-finalerna. Så faster o jag ska gå lite på stan tills pappa kommer (han är på någon föreläsning eller nått nu).
Sm-finalerna mellan damerna 16.15 Sävehof-Skövde
Sm-finalerna mellan herrar 19.00 Sävehof - Drott
.

Heja, heja Drott!


Världens finaste gudbarn! <3

Carpe diem

Mysigaste



Världens finaste, sötaste o mysigaste Jamaica föddes för bara tre dagar sen! Hon är jättesocial och vill inget annat än att springa. Mamma Sandy sköter sitt andra barn perfekt! Och det är bara så roligt att se dem tillsammans. <3

sista bilden är min nya favorit och häst! Furda <3

Carpe diem

Myshelg med stallmänniskorna

Ja, verkligen en jättemysig helg med stallmänniskorna på Karlsro.. Igår åkte jag dit vi kanske 4 för att grilla.. Lisa kom precis efter mig så vi gick ut i hagen och mös lite med henne hästar! Finaste Zorba och Chanel! <3
En sjukt rolig kväll med mycket, mycket, mycket skratt och mycket, mycket, mycket prat om pollaken Lechkov? (kanske inte stava polska namn) haha

     

Finaste hästarna.. Zorba (spelar död), Chanel sötaste, Sara och Mysla, och sen mamma Sandy som gillar att bli kliad!

Carpe diem

Mösspåtagning

   

Mösspåtagning och Valborg <3

Carpe diem

Klassens morsa

Ja som ni förstår av rubriken så blev jag utsedd till klassens morsa! HAHA, fast ganska sant i för sig!
Men ni som inte var på SI3:s skiva missade något! Det var den bästa skivan och många som var där (förutom klassen) säger också att det var den bästa skivan!
Middagen böjd på mycket Lamboo och utmärkelser. Så roligt! Festen sen, ja, den ska vi inte tala om. HUR ROLIIIIIGT SOM HELST!

   

Sen har vi skivan innan, SM3, döda kändisar!

  

Carpe diem

RSS 2.0