Onsdag

En perfekt onsdag måste jag säga såhär i efterhand!

Lillasyster Niki (som även designat den här blogg) fyllde 13 år och blev i och med det tonåring. Grattis säger vi till henne! <3

Åkte med pappa till jobbet och fixade med lite saker, ut till min häst och fixade en massa saker där. Tog in lertrollet och duschade benen till hovslagaren. Det tog fan hur lång tid som helst. Han är bara såååå lerig nu när det har regnat. Vi ska inte ens tala om hur det ser ut i hagen... lervällning. haha. Han var iaf jätteduktig när han skulle skos så det tog bara en halvtimme. Jättebra hovslagare också, Gunnar heter han. Kan verkligen rekomendera!! Kommer i tid, tar inte jättemycket betalt och gör bra jobb!



Andra lillasyster och jag åkte till stan för att se Michael Jackson - this is it! SE DEN, MENDAN NI KAN! Underbart bra, man får bara tårar i ögonen av att se allt han har gjort och hur bra konserten skulle ha varit om den hade ägt rum. Underbar helt enkelt!

På kvällen hade vi disney kväll hos Frida. Tyvärr blev det inte så många disneyfilmer som förra gången. Det blev "Djungelboken" och "High School Musical". Inte lika bra som förra gången men det var mysigt! :)

http://www.youtube.com/watch?v=gCYLMNmJWBE - Här är länken till några tjejer som uppträdde på premiären. 

                 Alla dessa inköpta på BikBok, faktiskt! ;) Bara för att du e såå söt älskling!  
                                               

Carpe diem


Kommentarer
Postat av: Lina =]

Jag läser din blogg varje dag fin kusinen :] men ja ska jobba på att komentera bättre :)

Puss saknar dej asmycket <3

2009-10-29 @ 22:14:34
URL: http://lavven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0