Till Malmö!

jaha nu sitter en nevööööös Jennie här och gör inget speciellt! Jag tror allt är packat och sånt, men jag lovar att jag har glömt något viktigt! ;o (A) men hoppas inte det. Men det ska såklart bli väääldigt kul! (a) men nervöst!

Så Malmö here we cooome! ;D
Jennie, Sofia, Gorgon och Lukas e på vääg!

Ps. Ring gärna, eller messa iaf! :)

//ERIXON

Ystad, min andra stad<3

Som alla som läser min blogg vet är Ystad min andra stad, är nästan som uppvuxen där! :) min älskade pappa är ju därifrån och har mkt kontakt med speciellt handbollen där nere! Men såklart också farmor, farfar, min faster och hennes man och sen min kusin och hennes familj! :)

Jag åkte ju iaf dit ner för att hälsa på min Alexander (mitt gudbarn) och allt är frid och fröjd tills jag landar och sätter på mobilen, och ser att min kusin har ringt! Och då har hennes man fått kräksjukan och han kan inte komma och hämta mig iaf! så min faster och farbror kör snabbt som fan från Ystad till sturup! tack!! :)

hela resten av veckan bor jag, min kusin och Alexander hos min faster och farbror! :) Det var en mycket mysig vecka, trots vädret! (a)

Och jag fick sånt återfall av hästar när jag hade hand om Rokkur att jag har bestämt mig för att börja rida igen! Jag verkligen älskar det, jag skulle göra vad som helst för att ha en egen häst! haha, låter som en barnunge nu men jag verkligen älskar att vara i stallet och mysa, bara känna värmen från hästen och sen ta en tur i skogen!

jag och min Rokkur <3  Alexander, med sin nya SVEA mössa!<3

Nu har jag precis pluggat lite historia - eller rättare sagt Kinas historia! (a) typ prov på det imorgon, inte roliiigt! :/

//ERIXON

RSS 2.0