Helgen!

Jaha snart måndag igen! Shit va tiden går fort nu! ;O (a)

Fredagen tillbringade jag först i skolan, sen hemma och fixade lite saker för att sedan få skjuts av min mamma (tack mamma<3) till Saltis och Frida! :) Åkte först till Sickla för att köpa B&J (Ben&Jerry´s) Världens goaste glass. Men egentligen shit 50 spänn för en halv liter ;S det är sjukt mkt pengar! ;o men vafan B&J är den bästa så ibland får man unna sig det med! När jag kom hem till Frida chillade vi och väntade på Hillis! :) (a) haha ! Kollade på lite bilder och sånt! :) Började kolla på film och den första var Eurotrip! Sjukt rolig, jag tror aldrig jag har skrattat så mkt! Sarah sitter nämligen precis som jag och kommenterar hela tiden! hahah! Men verkligen sevärd för den som inte sett den - den får 4 av 5 E av mig ! <3
Sen vare dagboken! Denna film är såå sjukt underbar! Jag tror inte det finns så många bättre kärleksfilmer! - Den får 5 av 5 E av mig <3
Bring it on
, som sista film är helt okej. Rolig och så, men - 3 av 5 E av mig! ;)

Lördag, ja då åkte jag in till stan och mötte min bästa vän Marcus. Vi åkte ut till Huddinge för att  kolla när Frida spelade! :) tyvärr torsk med ett par bollar menmen.. åkte hem och gjorde oss iordning! för att sen dra till Lovisa på feest! ;D wiie! haha det var väldigt roliigt till en början! Men sen spårade allt! ;/ aja tack marcus för allt! :)

//ERIXON

Örebro! :)

Jaha igår var jag alltså i Örebro. Vilket var myycket trevligt! Hittade däremot ingen Donken, men det måste vara Victor som är dålig på att förklara! ;) (a) eller jag som är dålig på att fatta! (a) vad vet jag!

Men en sak som jag blev sååå otroligt irriterad på var när vi var på väg till Örebro, motorvägen till Södertälje! Shit (alla som var med i bilen vet hur jag lackade).. jag förstår bara inte hur man kan kalla den vägen "Sveriges huvudväg" när det inte ens går att köra fort där! Det är liksom fleera kilometers kö, bara för att man inte har gjort en smart avfart för de som ska mot Göteborg/ in i Södertälje! De är de som bildar kö för att det finns såå många rödljus!! Hur fan kan man ha rödljus när det är en huvudväg? Okej det är inte på huvudvägen men de där rödljusen gör så att det blir kö på huvudvägen! Jag kan bara inte fatta det! Jag lovar er att jag ska se till så att det blir bättre i framtiden! ;)

Men sen var vägen ganska bra! ;P (a) bara segt att det typ inte fanns någon mack förrän vi kom till Arboga! Menmen jag ska inte klaga på hela vägen.

Kom till Örebro och vi fick en plats precis vid hallen, haha råkade gå in bakvägen men fick tillslut biljetterna (gratis) haha! Satte oss och mittemot mig och Ida sitter Robin och Viktor! haha träffade dem i halvlek ! :) wiie jättetrevligt! De har jag inte träffat på typ 1 år! :) Men för att återgå till matchen (kvällens huvudfokus) (a) :
IFK låg under med ett par bollar när vi kom efter 5 minuter! Men det var bara 2, och de hade chans att ta igen men då satte Lindes igång! De är små men jäkligt kvicka! ;) IFK hade ingen chans, jag tyckte faktiskt inte de hade så bra spel, inga kombinationer, ingen riktigt som visste vad han skulle göra. De bara sköt och gjorde lite som de ville. De spelade inte som ett lag, utan mer man-man! ;S lite konsigt, men Lindes spelade jättebra, mer som ett lag och inte man-man och Oscar Erixon (kusinens kompis) gjorde en sjukt bra match med 7 mål! Allt var faktiskt inte bara dåligt i IFK, nr  3, Niklas Ekberg gjorde hela 13 mål under denna match! Han gjorde många mål från "dödens vinkel" ! ;) Men IFK hade ingen chans att komma igen! Lindes vann ganska lätt!
Efter matchen skulle vi träffa Viktor och Robin igen en snabbis! synd att det inte blev längre, men det kmr väll fler gånger! ;) (a) På hemvägen blev det äntligen mat! Donken i Arboga! Wiee, fan va jag var hungrig! Shit hade inte ätit sen 12 och klockan var 9 ! :O :/ fick en massa sms på vägen hem och kunde inte sova. Men det gjorde däremot Schmidt och syrran! Inget sällskap från dem alltså! ;P (a)

Tack för en mysig eftermiddag/kväll/natt! :) (a)
//ERIXON

Helgen igen

Jaha då vare måndag! (igen)
Fredagskvällen blev helt som vanligt spårad! hahaha ! Lovisa och jag hade med oss ljus och filtar till vattnet och satt där ett tag innan alla andra kom. Sen ville alla andra dra till typ konsum och sätta sig där vid skolan, och när vi sitter där kommer POLISEN ! Uppss, haha blev av med vår dricka, aja det gjorde inget. Det var inte mitt iaf, alla typ lite skakis ! Sen drog jag mig hemåt iom att jag skulle spela på lördagen. Ringde till Marcus för att snacka men han sov och kommer typ inte ihåg att vi snackade. haha ! <3

Lördag: upp för att spela match mot "Sparta" finnar! ;) haha Marina ; " Nu ska vi klämma finnar" haha, ganska dålig match men vi vann iaf. Sen åkte jag hem för att fixa mig till Mats fest, och sen var vi där från 17-02.30 då vi tjejer åkte hem, jag skulle spela på söndagen också jue! Så vi orkade inte, helt slut. Men det var ändå väldigt roliiigt ;D <3 älskar er tjejer! Lovisa och jag somna typ direkt (nästan iaf)

Söndag: upp för att spela mot Skånela, (eftersom vi vann så fick vi möta fyran). Vann lätt och spelade för jäkla bra asså! Jag gjorde mina första mål i Skuru och 2 st till och med ! ;D Sen vare final mot Dickens, ingen match för oss ! Sjukt bra spel denna match med. Vann och fick våra "Jag vann"-tröjor! hahaha det som alla ville ha ! sen guld medalj! ;D wiie. Duschade snabbt som fan för att hinna åka till Lovisa, jättetrevligt på kvällen med middag och allt. Sen fick jag tyvärr åka kommunalt hem ;/ jätteseeegt men jag kom hem tillslut iaf. Pluggade lite och sen somnade jag som en stock! ;D hahaha

//ERIXON<3

Helgen

Efter en lång och anstränade helg är det nu faktikst tisdag (a)

Helgen bestod iaf av Fredag: Ingenting, stan med mamma sen film med syster <3
Lördag; upp tidigt för att spela match i Tyresöhallen mot Kungsängen. Spelade min första match och det gick väll helt okej. Sen vare chilla och kolla på A-flickornas match och sen var det match igen, denna gång mot Haninge. Vi vann båda matcherna och jag åkte hem för att åka in till stan med syster. Vi gick till Kungsan men det hade inte börjat och vi orkade inte stå kvar så vi gick mot Östermalm och satte oss på "Espresso house". Där vi satt ett tag och chillade. Sen tillbaka till Kungsan men vi orkade inte vara kvar så vi började gå därifrån. och dåå träffade jag Caoline, shiiit gumman vad jag har saknat dig! <3 Men det var jättekul att träffa henne igen <3 sen åkte vi iaf hem för att jag skulle upp dagen efter. Somna typ direkt! ;)
Söndag: Jaha då var det match igen, denna gång mot våra A-flickor, det blev vinst och vi skulle spela final i Nyboda kl 15.15 så jag åkte hem ett tag för att ladda lite. Sen vare match, såg Schmidt (saknar dig gumman) och sen träffade jag min Niki också! <3 Hemma igen, typ gjorde inte så mkt denna kväll! Lite plugg och sånt!


Måndag: hände typ ingenting.. ont som fan i huvudet !;/ heeela dagen verkligen! Abslout ingen bra dag!
Tisdag: Idag har jag varit i skolan från 10-1630 hallåå fatta hur länge det är :O en hade typ ingen spanska och då alltså håltimme och då drog vi till Sickla och köpte varsin smoothy på "Naked juicie bar" ;D bästa stället, min hette Strawberry dream.. underbart god! <3 Fick låna "Tusen bröder" av Elise, shit fattade inte att hon lät mig låna den. Hennes älskling, hahaha ! Jag bockar och tar emot ! Sen precis pratade jag med min älskade kusinvitamin, ååh du betyder verkligen mkt för mig <3
Nu blir det "The perfect man" med Hilary duff ! ;D Godnatt
//ERIXON <3

RSS 2.0