Lilla Benjamin!

Ja den 25 september kom lilla Benjamin Cederlund till världen!



Carpe Diem
Jennie

Helt vanlig tisdag

Hallå på er!
Tisdag igen, kan fan inte fatta att jag redan har gått typ 3 veckor i skolan :s och morgonen startade verkligen inte bra! Jag HATAR, verkligen HATAR 840 måste jag säga. Det är den buss som går fortast från mig till skolan! Sitter som vanligt och väntar på bussen, och 10 min försent kommer den iaf ÄNTLIGEN! Yes tänker vi alla som står vid busshållsplatsen. Men NEJ, bussen åker förbi för att den är överfylld med människor! Alltid, jag kan inte fatta att jag aldrig lär mig! Måste fan ta ett snack med SL..
jaja sen till skolan och första lektion spanska steg 5... ja vad ska jag säga? Det gick sådär! :/ haha någon som är bra på spanska? (a)

Juste, mössprovning idag! :D wiieeee. haha men det var verkligen kaooos! Usch.. det tog mer än 1 timme för oss alla (SI 3) att få rätt mössor och grejer! hahaha, men nu blir det iaf en vit fin mössa, med röttband och ja.. haha ni får se när den kommer!


säng, säng, säng, sova, sova, sova!!
carpe diem <3


Glad dag

Hej på er!
Förlåt för min hemst dåliga uppdatering! Men det går lite upp och ned men det, men just nu kände jag mig otroligt sugen på att skriva igen! :)

Jag mår så himla bra just nu! allt har löst sig och jag känner bara att livet bara flyter på. Självklart är det mycket som ska göras här framöver, men många roliga saker också! Min älskade lillasyster ska också hjälpa mig att göra min blogg lite snyggare! haha. :D

skolan har också börjat, allt är sig likt på Nacka. Matte C började idag :o haha. men det gick faktiskt väldigt bra, även om det bara var repetition! Så det kändes bra! ja, sen är det lite andra kurser och man känner faktiskt att det är sista året nu! alla pratar om studenten och allt som har med det att göra! :) Vi (SI3) ska börja planera imorgon tror jag. haha, klassen är så väldigt oseriös men vi ska ta tag i det ;) Det ska bli jätteroligt!

och min lilla häst mår också bra, han är fortfarande ett litet barn med mycket humör i en liten häst! Han vet verkligen vad han vill och inte vill. Men jag måste säga att han har utvecklats väldigt mycket och det säger min instruktör också! Så det känns jätteroligt. Mest fokus just nu är att han travar helt rent och galopp. Han har fortfarande ganska dålig balans men den blir bättre! :) min lilla älskling <3

Mitt humör just nu :D min abslout bästa vän i alla lägen! min älskling Mökkur! mitt älskade gudbarn! <3

Carpe Diem! <3
kram


RSS 2.0