träningen !

hahha jag hade då träning ikväll, vi hade ingen tränare =s jag fattade inte rkt varför men vi skulle inte ha det iaf. Men i alla fall så tränade vi typ ensamma en timme o körde lite skott och spel mot ett mål. Sen ville 93:orna köra match mot oss, o vi saa självklart (vi skulle krossa dem) (a)

vi började matchen, med mig på bänken :p haha men när jag kom in så ledde vi iaf, och sen gick jag ut och stötte på Aila så att hon inte skulle kunna skjuta och hon DAMPAR loss på mig, något i stil med: "VA FAAN GÖR DU?!!!" haha o jag bara garva eftersom jag inte gjorde något fel ! hahahhaha :) orka dampaloss för en sådan sak. Sen spelade vi asbra, haha o alla dampaloss efter matchen, hahha men vi bara garva!

efter matchen så var hon så lack på mig så att jag trodde att hon skulle sprängas ! hahahahahaha sååå jälva rolig träning flickor ! älskar er ! <3


haaare bääst <3

17 dagar till årets höjdpunkt !

Sommaren börjar med:


image9
14-17 juni <3
det bästa som händer på hela året, läääängtar !

Pussar <3

Bröllop

Jag ska ÄNTLIGEN få gå på mitt första bröllop ! Det kommer att bli i agusti mellan min bästa kompis pappa och hans tjej. Jag blev verkligen hur glad som helst för inbjudan (a)

image8


Det kommer att bli hur roligt som helst (a)
Hare braaa <3

Första doppet,

den 22 maj blev mitt första bad med min älskling Caroline.

efter träning på Alby blev det äntligen första doppet, haha Caroline och jag stod och tvekade lite innan men sen hoppade vi i ! (a) fyyyy va kallt de va !! hahaha men vi badade (a)

hare bääst<3     


FÖRLOVAT SIG !

I natt kl: 00.00 vibrerade mobilen och ett sms hade inkommit. När jag tog upp den så såg jagatt det var ett mms, med texten"Kärlek från Tylösand" jag trodde först det var Rasmus som hade för sig något, men sen när jag läste var det från min älskade kusin ! Hon hade förlovat sig i helgen ! Faan va lycklig jag blev när jag läste det, jag visste inte rkt vad jag skulle göra så jag bara låg o log för mig själv (a) ÄNTLIGEN SKA JAG FÅ GÅ PÅ BRÖLLOP ! (a)

Haa de bääst <3

Rix Fm

En otroligt rolig kväll med er !



Tänkte skriva om en otroligt rolig kväll igår. Jag, Elise, Lovisa och Jimmy åka in till stan, när vi kom till Slussen så skulle vi bestämma vart vi skulle äta men det kunde vi inte, så vid stod och "tjafasade" om vart vi skulle gå. Men tillslut sa Lovisa att vi skulle gå till Gamla stan, och vi pallarade oss dit. Vi käkade på Daisys och sen gick vi mot Kungsan. Vi kom dit typ 1,5 timme innan allt skulle börja så Jimmy och jag bestämde oss för att gå och köpa Mc flurry på Donken. När vi kom dit så var det först köö, och sen var glassen typ slut så vi fick vänta ett tag. Lovisa och Elise stannade kvar i Kungsan för att "ha kvar" våra platser, när vi kom tillbaka ville de också ha glass så då gick de iväg. Under tiden de var borta så kom de hur mycket folk som helst så de hade lite svårt att ta sig tillbaka, (a) haha, sen började ÄNTLIGEN allt ! Men vi hann bara se typ E-type och Erik Segerstedt innan Lovisa typ fick "cellskräck" och vi började ta oss ut (hahah vilket inte var det lättaste), sen gick vi typ runt lite o chillade. Inte lika bra som förra året men ändå !

Rix Fm 2007 i Kungsan med Elise, Lovisa och Jimmy ! <3 :)

     image4image5image6

hare bäst, <3

bio kväll


image1
Spiiider man 3

Helt underbart kul med Caoline, den här kvällen ! Vi åkte in till stan och köpte våra biljetter vid ungefär halv åtta. Gick en liten runda på stan medans vi väntade på bion, och gick in på Sauk och "fönsterhoppade" sen blev det en liten tur på Åhlens city men vi insåg snartt att alla affärer höll på att stänga så vi gick tillbaka . Gick på toa, köpte popcorn/läsk, och seen började ÄNGTLIGN bion ! Men jag börjar med att hälla ut häften av mina popcorn på golvet, Carro börjar as garva (a). Jag var lite kritiskt i början eftersom det var många som hade sagt att den inte skulle vara så bra, men efter att "min" Rasmus hade sagt att den var as bra så bestämde vi oss för att se den ! Vilket var ett bra val ! Mitt under filmen viskar Carro till mig: "Jennie ? min moster ringer" hahaha jag började as garva (a) och Carro lutade sig ner och svarade ! Carro bestämmer sig sen för att slänga upp bena på stolen brävid, haha eftersom det inte satt någon där. men sen får hon helt plötsligt kramp och tar bort benet vilket leder till att stolen med ett "brak" slåss tillbaka just när det var en lugnt scen, jag börjar as garva och alla tittar på Carro ! När filmen är slut så skyndar vi oss till toan, eftersom vi är såå kissnödiga (a) .  Går sen sakta mot t-banan och åkter hem till mig. 

image2image3

Caoline <3 Jennie, du har ett hjärta av guld !

Hare bäääst, <3

Alingsås med laget<3

Helt underbar helg med laget.

Tågresa dit med Caroline brevid och "Beacuse of you" på ipoden, <3. Matcherna gick inte så bra men vi spelade jääätttebra mot de som vann vår grupp! På lördag eftermiddag /kväll, gör vi oss i ordning efter matchen och Caroline och jag går till Ica Supermarket och köper lite dricka o godis (a) haha, när vi kommer tillbaka till "där vi bodde" så spelar några i vårt lag basket med ett par killar (vääldigt snygga).. och vi sätter oss på en bänk och tiitar på ! Sen frågar de om vi vill vara med, vilket slutar med att vi spelar basket me dem hela kvällen. Sjuk kul vi hade ! Sen måste 93:orna sova för att de ska spela så vi måste gå in :/

Dagen därpå så spelar vi mot ett norkt lag och förlorar med ett par mål, efter det så åker vi o käkar och ska titta på våra "nya" kompisar när de ska spela. De vinner sin match o ska spela igen vid fem, men vi ska helt plötsligt gå någonstans för att möta de där "jäkla" 93:orna. Men jag, Carro, Madde, Jenny, Elin och Sofie orkade inte bära våra saker och tillslut skriker Anders (lagledaren) att vi faan får ta oss dit hur vi vill, och Madde sa att de skulle gå en buss kl 3 men de visade sig att det inte alls skulle göra. Så Jenny lyckas flörta till sig en PRIVAT buss till oss som skjutsar oss till de där centret. (a) Vi får se gå o titta på våra kompisars match och några i vårt lag säger att det går fortfarare att gå en väg men vi envisas med att gå de andra hållet.. hahah vilket sen leder till att vi lyckas ta en buss och är framme typ en 20 min före alla andra hahahahh (a) Sen efter matchen träffar vi killarna iaf (Johannes, Daniel, Rasmus, Elias osv) hahah och vi följer med dem till Ica, där jag får en kram av Rasmus som då sa att han "tyckte" att jag var snygg eller något liknade.. hahha.

Sen var det hemfärd, då vi snackade med killarna hahaha (a)...  BÄSTA HELGEN PÅ LÄNGE !
20-22 april,

image7
Översta raden: Jennie, Madde, Jenny, Mellis och Roger (tränare)
Nedre raden: Anders (lagledare), Carro, Emelie, Sofie, Jennifer, Elin och Anna

haaa de bäääst,<3

RSS 2.0