Utmanad!

Jaja, jag har blivit utmanad av Lovisa att skriva åtta saker om mig själv så här kommer det:

Regler:

· Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv.
· Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/(o)vanor.
· I slutet av inlägget skriver du 8 personer.

Mina fakta/(o)vanor:

1. Jag tycker inte om mörker

2. Tror att det finns något under sängen
3. Blir lätt "kär"
4. Hatar att kolla på skräckfilm
5. Gossip girl är min drog!
6. Jag hatar att bråka med vänner/familj
7. Jag gillar inte falska/opålitliga människor
8. Är verkligen en så kallad "girliie girl" (a)

Jag utmanar: Jenny (www.porrchenny.blogg.se), Thunwall, Schmidt (www.idaschmidt.blogg.se), Niki Wiberg (www.nikiwiberg.blogg.se), Frida Erixon, Jennifer Westling (www.flickanjennifer.blogg.se), Elin Hult.-Lundgren (www.huultt.blogg.se ) & Sarah

Kram
en uttråkad Erixon


Fredag

Äntligen, äntligen fredag! Imorse sjöng vi (jag, mamma och pappa) jättefint för min kära syster som blir 16 idag (igår). Grattis till dig! <3
Sen somnade jag om, thaha. Vakade och hade spanska som första lektion. Aja som vanligt. Helt okej, har fan börjat satsa på spanska nu! (a) Sen geografi, sjukt trååkigt då vi läste om vattenkonflikterna i Mellanöstern och typ Egypten! Jag och Annelie gjorde lite Civilrätt också. Sen gick vi (jag, Annelie, Sarah och Möller) lite tidigare och satt i matsalen sjukt länge och snackade! Thahaha, sjukt roliga samtal vi hade! <3 Engelska, ååh titta på "Charlie Hunnam". UNDERBART SNYGG! jag och Jossan (a).

I filmen

Aja matte som sista lektion, sen var dagen äntligen över! ;D Gick till Forum för att fixa lite saker! Träffade syster och fikade med henne. Sen hem och åt en födelsedagsmiddag och hon öppnade sina presenter! :) Jag hade gjort ett fotoalbum med bilder typ på oss och sånt! <3 Sen vid typ halv 9 kom mina kära små vänner hit (Sarah och Frida) och vi höll först på med vårt fina, fina fotoalbum. Men även letade efter resor, det blir till Kreta. Det är bestämt, men sen vet vi inte rkt vilket hotell/lägenhet vi ska ha. Men Wallin måste ju också få vara med och bestämma men just nu har vi 3 alternativ! Riktigt myysig kväll!

Förutom att jag har fått jätteont i halsen och inte kommer kunna träna imorgon som planerat :/ Aja, måste iaf sitta i seketariatet för Ältas matcher!

kram
en trött och lite sjuklig Erixon

Torsdag!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min dåliga uppdatering! Men denna vecka har verkligen varit hemsk, och det kommer inte bli bättre heller de närmaste veckorna!
Jaa juste handbollen, Sverige gjorde en helt okej insats nu i VM och vann den sista matchen mot Serbien med 37-29 så det var en bra avslutning! (: <3 Oscar Carlén (min stora favoriiit) gjorde en jättebra match!

Men tillbaka till verkligenheten.. Skolan är ett helvete just nu! Jag fattar inte hur jag ska orka till sporlovet! Det är så mycket som ska hända, så många prov, läxor, inlämningar, vänner jag ska hinna träffa och allt!
Denna vecka har jag som sagt inte varit hemma mycket, eller den tiden jag har varit hemma har jag pluggat! :/ Måndags, då var jag barnvakt sen plugg. Tisdag, inte hemma på 12 timmar, först skolan sen sats. Onsdag, först skolan sen stallet. Torsdag, först skolan, sen fika, sen gymmet.

Fredag, ja då fyller min kära lillasyster år! Så grattis till dig <3 Skola, fika med syster, Sarah och Frida. Fixa resekataloger, sen hem och ha födelsedagsmiddag och sen kommer Sarah och Frida hit! Aja får se vad som händer i helgen!

Någon som vet nått kul? :)

Kram
en tröff men glad Erixon

Tips!



Upptäckte den här sidan idag, http://www.gratismode.se/ om du blir medlem nu så får du 50 poäng på en gång..

Bli medlem här:
http://gratismode.se/

kram
trötta lilla Erixon

Myys kvälll!

Efter en lång och jobbig vecka är det äntligen fredag! :) wippii! :D Ganska lång och seg dag i skolan, fast ganska mycket film så det var skönt! :) men sen bar det av till gymmet! Sköönt att jag äntligen har börjat träna igen! :D Åkte hem och fixade iordning mig! Sen efter mkt om och men åkte jag hem till tvillingarna. Pratade också en stund med Jenny, hur längesen som helst! Du fattar allt så bra gumman <3. Träffade alla hemma hos tvillingarna och vi gick ner till PJ? för att köpa mat. Det tog såklart ett tag i och med att vi var 9 st, men vi satt och snacka så det gjorden ingenting! Gick hem till dem igen, och käkade en sjukt god middag. Och mitt under middagen får jag, anna och sarah värsta garvanfallet! Shiiiit sjukt roligt! Muhahhhaha... Kollade sen på skräckfilmen: "Från andra sidan". USCH!! :(
Åkte med Frida hem sen, vid sickla möter jag helt otippat Jossan som skull hem! Så hon höll mig sällskap tills min buss gick! Jättemysigt! Torsdag blir det fika Jossan! <3

Det gaaalna gänget! <3

kram
en mycket glad Erixon


VM match - nr 5

Jaha då åkte Sverige på den första förlusten! Denna gång mot Kroatien, :( Jaja det var inte så farligt. Vi spelade bra i första halvlek. Efter halvlek låg Sverige bara under med ett mål.. Men i andra halvlek så kom vi efter direkt.. och tillslut förlorade vi med 26-30!
Ingen bra dag! Men nu står vi mot Frankrike ikväll! Hoppas,hoppas!

Kram
en handbollsgalen Erixon

VM - match nr 4

Jaha då var det en ny seger att lägga till Sveriges lista.. denna gång mot Kuwait! :) Det var tyvärr ingen bra match! Sverige missade en hel del, på alla positionerna! Men ledde i halvlek med 18-9 och sedan vann Sverige med de lite svaga siffrorna 30-19! De enda som var bra var Jonathan Stenbäcken och målvakten Per Sandström. :)

Ikväll väntar toppmöte mellan Sverige och Kroatien! Det ska bli jätteroligt att hitta på, hoppas ni också kollar. På tv4 kl 20.00 eller på tv4:s hemsida

kram
en handbollsgalen Erixon

Tisdag

Tisdag då, ååh sitter här nu. Är jättetrött efter en lång, lång dag i skolan till halv 5! Sen direkt till sats och spinning i en timme med Ebba! (a) sen lite fyys också! Ni förstår att jag är död va?! thihi.. Så alla som tränar på sats och vill ha lite sällskap, messa mig :D jag kan träna på vilket sats som helst!


Kram
en trött Erixon

VM - match nr 3

Efter en ganska lätt seger mot Sydkorea igår stod OS-trean Spanien för motståndet idag! En mycket tuffare match, det förstod alla. Inte minst nu när Lukas Karlsson inte spelar.. Men ett glatt besked var att Dalibor Doder var tillbaka efter en kort magsjuka!

Sverige börjar med att ta kontrollen, 3 snabba mål.. Sen rullar allt på.. Det är ingen frågan om att Sverige var de vinnande laget ikväll.. Detta beror till största del på Dalibor Doder som kommer från himmelen och gör sin livs bästa match! Han gör mål, på mål, på mål. Sammanlagt blev det 11 mål för Doder ikväll. Men i Sveriges mål stod Skövde Johan Sjöstrand. Han tog skott på skott, och hade över 40% i räddningar. Underbart!! Mot slutet börjar det däremot bli lite nervöst, iaf för mig som sitter hemma. Spanien lyckades få många svenska utvisade, och kunde då göra många mål. Sverige hade ledningen med bara 2 mål när det var 5 minuter kvar. Spaniens storskytt och bästa spelare denna kväll var Iker Romero Sverige vann denna match med 34-30 tillslut! Lycka för alla svenska handbolls fans ! <3 Nu har killarna en dags vila, sen är det match mot Kuwait på onsdag, kl 18.30 på tv4!

Dagens svenska hjältar..  Johan Sjöstrand & Dalibor Doder! ;D

Kram den handbollsgalne Erixon

VM - match nr 2

Förlåt lite seg på uppdatering, men det har varit lite mkt nu :/

Tillbaka till match iaf! :) en match som Sverige måste, måste vinna! Denna gång mot Sydkorea, ett Sydkorea som nästan besegrade hemmanationen Kroatien.. förlorade bara med 1 mål :o

Matchen börjar helt okej för Sveriges del, men sen spårar det ut! Domarna (från Rumäninen) dömer 2x8 utvisningar till Sverige bara den första halvleken.. 2 till Robert Arrenhius som fick sitta på bänken i stort sett hela matchen sen. Men Sverige kämpade på bra, Kim kom tyvärr inte till så många avslut. Men Lukas Karlsson var lysande, han gjorde så många snygga mål, från alla möjliga vinklar. Han skadar sig tyvärr i början av andra halvlek och kunde inte fortsätta. Det är hans axel som han tidigare haft problem med! Ingen information hur det är med honom :/ tråååkigt! Kim Andersson får även 3 utvisningar och därmed rött kort (måste lämna planen, sätta sig på läktaren) Då kommer den unga Oscar Carlén in och gör 4 snabba mål i slutet av matchen, vilket betyder att Sverige vinner med 31-25 tillslut.. I halvtid stod det: 16-12 !

Mycket beröm till Jonas Källman som spelade en avgörande roll i denna match! Även Palicka och Larholm storspelade!

Kim Andersson Jonas Källman Andreas Palicka, storspelande målvakt! Storspelande Lukas Karlsson


Kram
handbollsgaaalna Erixon


Gårdagens outfit

jaha, här är iaf gårdens "lite" för kalla outfit:




Svart klänning, Vero moda
Brunt skärp, M&Q
Svart strympbyxor, H&M
Beiga shepherd skor, ?

Kram
Erixon

VM - match 1

Igår spelade Sverige iaf sin första VM-match.. detta mot Kuba! Ingen trodde väll att det skulle bli så svårt att vinna över dem, och det var det inte heller! I halvlek stod det 19-7 för Sverige.. Slutresultatet blev hela 41- 14 till Sveriges fördel! Staffan Olsson lät alla spela och jag kan inte säga att det var en speciellt rolig match!

MEN ikväll står Sydkorea för motståndet, där kan det bli tuffare! Så nu gäller det att gå för fullt om de vill komma vidare från gruppen! Så kolla nu på tv4 kl 18.00 då Sverige möter Sydkorea, det kommer nog bli en mycket intressant match!

Ikväll gäller det Oscar <3

Kram
en myyycket handbollsgalen
Erixon

Lördag

Vaknar ganska tidigt idag, hm.. juste ska till stavan för att sitta i seketariatet till pappas matcher! Mamma och Frida åker till Katrineholm för att kolla "Sverigecupen", pappa är redan där! :) Jag går ner till hallen tsm med Lovisa som ska hem till sin pappa.. är där till typ halv 2. Hem igen, duscha och göra mig iordning för att möta Frida i Sickla! Inhandlade en tröja, mycket nöjd! Sen till Kvantum för att handla mat! :) Träffade Elin, Elli och Emma också! Elin, hahahahha jag kan fan inte sluta garva, vårt garvanfall hos Lotta! :D wiiiee.. sen drog vi oss hem till Frida! Satt vi datan och kollade på lite grejer! :) lagade otroligt god mat! Thai! :D <3 kollade också på handbollen! Extra inlägg kommer snart! (a)

Myyys med Frida iaf! Måste säga att jag bara hatar Saltsjö-banan.. så äcklig kille som kom fram till mig. Jag sitter och lyssnar på musik/läser en metro! Han sätter sig mittemot mig, och sen typ säger han något och tar sin hand på mitt knä! :O :O :O jag tror han sa nått om att det var kallt (jag hade klänning och strumpbyxor) mitt hjärta börjar slå i 300 men jag låtsas som ingenting och fortsätter läsa om "Lukas Karlsson" sen när han märker att jag inte bryr mig så går han! shit, hm.. läskig!

Fridur! <3



Kram
en lite chockad Erixon

Fredag

Äntligen gått 5 dagar i skolan, och detta betyyder nu HELG! :D wiiiee. Efter skolan åkte jag, Elin, Lovisa, Lotta, Madds och Emma i till staden (Östermalm) för att fika! Jättemyyysigt! <3 sen gick vi hem till Lotta som bor där! :) typ chillade först på hennes rum.. sen gick vi till en restaurang som heter "Ciao Ciao", en italiensk supermysig restaurang! Hem till Lotta igen, för att kolla på någon skräckfilm.. som var jättedåligt. Lotta och Lovisa somnade medan jag och Elin (som inte ens gillar skräck) kollade på filmen! :p (a) Aja mys iaf!

Elin <3    Madds och Lotta (:   och såklart tönten själv! ;)


Kram
Erixon

Torsdag!

Jahaa snart har hela denna vecka också gått..  shiiit jag har inte ens gått en vecka i skolan och redan är jag trött på den! Vi har fått sååå mkt att göra, det är inte sant! Tur att jag har mina vänner som stöttar iaf (: ni vet vilka ni är! <3

Igår var en vääldigt bra dag! :) thihi, var i stallet för första gången på jättelääänge! Nu ska jag börja ta det mer seriöst! Det var hur mysigt som helst att vara tillbaka! Fick rida en av Ylvas hästar, Axjon! Underbar, <3 saknat sååå mkt! Kom hem så sent att jag inte orkade skriva då! (a)



Idag, har väll varit som vanligt! hehe, jag, Jossan och Sarah åkte till Jossan för att käka lunch! Underbart chill dag! Sen blev det forum med Sarah efter skolan! :) alltid lika mysigt! <3 Åkte sen för att hämta Ludvig på dagis! thihi, inte lika mysigt men vi kollade på Walle när vi kom hem! Den är ju bara för söööt! aw.. nu sitter jag hemma och ska börja med reotriken som ska vara inne ikväll!. sen blir det matte och historia, kanske lite svenska också om jag orkar! ;p (a) Är lite besviken på en viss person som jag pratade med idag så humöret är väll inte det bästa. Men vad kan man göra åt saken!

Kram
Erixon

Tisdag

Andra dagen i skolan! Det känns faktiskt som om vi inte ens har haft jullov! Jaa skolan är som vanligt! Jag måste säga att detta var en väldigt seg dag, alla var trötta inkusive mig själv. Jag vaknar ju hela tiden och tror inte att min väckarklocka ska ringa! Det är sååå jobbigt! HATAR min telefon! :/ menmen, får man ett sms eller två blir man lite gladare! :)
Dagens roligaste var svenskalektionen imorse! haha, Bert (svensklärare) han är bara för sköööön! Det finns ingen bättre/roligare lärare. Sen samhälle, tråååkigt! Skriver typ olika krönikor, jag, Hugo, Maria och Sofia C skriver om sport och massmedier! Helt okej faktiskt, men ändå ganska trååkigt!

Men nää nu måste jag skriva klart min retorik innan jag somnar! Sen blir det Gossip girl! (: <3

Kram
en glad men trött Erixon

Första skoldagen

Som sagt första skoldagen är nu över. Morgonen, 08.20 började med "Civilrätt", verkar helt okej! Ganska mkt, men ändå kul! (a) sen historia.. haha men då var vår lärare sjuk. Hon har inte varit sjuk på 1,5 år.. alltså på hela tiden vi har haft henne. UNDERBART! (a) neej kanske lite taskig, men jag hade inte pallat historia. Även om vi nu fick mer att göra.. :/ Sen lunch, och jag loooovar vi på Nacka har Sveriges sämsta lunch! Idag, första dagen, fick vi currygryta med korv i och potatis! Faan va jag var hungrig när jag kom hem! Sen svenska igen, jippiii! Gillar verkligen den läraren vi har! ;D Sist men inte minst, retorik. haha, där vi skriver våra tal som ska vara klara till torsdag. JAG DÖÖÖR! haha så nu måste jag börja skriva på det! Kanske lägger in nått ikv.

Kram
Erixon

VM-truppen!

Puuuh! Nu är jag äntligen hemma efter första skoldagen. Och jag kan inte säga att den började lugnt heller!

Morgon börjar med att jag slår upp sporten för att se vilka som är med i VM-truppen! Och upptäcker till mig förvåning att INTE Niklas Ekberg är med! Helt jävla otroligt, jag fattar inte att de kan dissa honom! Han ligger på andra plats i skytteliga i elitserien!  Han är verkligen en spelare som kommer att behövas! ;s shiiit! Istället har de med 3 höger nior, okej Kim och Oscar ska såklart vara med, men inte behövde de ha med Johan Jackobsson. Här ser ni vilka som är med! (a)

Målvakter:
Per Sandström, Hamburg SV
Andreas Palicka, THW Kiel
Johan Sjöstrand, IFK Skövde

V6:
Jonas Källman, Ciudad Real
Henrik Lundström, THW Kiel

M6:
Robert Arrhenius, CAI Bálonmano Áragon
Mattias Gustafsson, AAB Aalborg
Magnus Jernemyr, FC Barcelona

H6:
Jan Lennartsson, AAB Aalborg

V9:
Tobias Karlsson, HSG Nordhorn
Jonas Larholm, AAB Aalborg
Jonathan Stenbäcken, IK Sävehof

M9:
Dalibor Doder, CAI Bálonmano Áragon
Lukas Karlsson, Viborg HK

H9:
Kim Andersson, THW Kiel
Oscar Carlén, SG Flensburg Handewitt
Johan Jakobsson, IK Sävehof

Min stora idol, Oscar Carlen! <3  En icke spelade Niklas Ekberg, :/ <3

Kram
Erixon

Skåne, första gången detta år!

Jahaa, orkade tyvärr inte skriva igår. Var alldelses för trött! :/ Resan gick bra, men min dator laddade ur preciiis när det mest spännande började i "Twilight" :/ menmen, då blev det musik istället! (: När vi typ var i "Vittsjö" kom dimman och vi fick köra mkt låååångsammare, :/ seeeegt! Kusinvitamin var iaf här när vi kom igår! Underbart! <3

Lite bilder, hm.. jaa vad ska jag säga! Flytt idag dåra! :/ seeegt. Fan 42 jävla tavlor fick vi upp.. men det finns fortfarande typ 10 st kvar.. haha men de får inte plats! Aja mkt trevlig dag med släkten iaf (; <3

Lillasyster! (: jag städade mitt rum innan jag åkte! *Stolt!rese outfit!Promis med dogsen! <3Alexander <3Jennie och Alexander <3pappa med alla dessa kartonger! :/Det är roliiigt att bada! Eller hur? <3

Lite bilder från dagen! (: jaja, nu blir det lite tv innan jag somnar! Imorgon bär det av hemåt!

Kram
Erixon

Trött på mig själv!

Yes, har jag börjat bli senil nu eller? Jag har nog umgåtts för mycket med Sarah! (a) (; nää, taskig jag är! Jag kollade på klockan och fick för mig att den var typ tjugo över 12, men det visade sig sen att den bara var tjugo över 11. Så jag åkte 1 timme förtidigt till min far! :/ ååh va arg jag blir! Men, men har fått i mig lite mat och läst metro. Där såg jag en ganska intressant artikel om "ego frisör" haha måste nästan prova! Det verkade ju bra, hehe, men det stod inget pris och jag (som fattig student) kommer väll antagligen inte ha råd.

Tycker ni jag ska prova?

  

http://www.metro.se/se/article/2009/01/08/17/1346-45/index.xml   om ni vill läsa artikeln! 
 
Nää ni, nu ska jag snaart, snaart åka till mitt Ystad!

Kram
Erixon


Fredag

Godmorgon! (:

Jaha nu har jag bara typ 20 min kvar tills jag måste dra mig till bussen och åka till min far! :) wiie! ska bli jättemysigt! Fast något håller mig kvar, eller ska jag säga någon. Juuust! :O jag såg att jag hade fått ett samtal från en person jag inte väntade mig! Jag var i duschen så jag hann inte svara. Hm, vad ville du? ;O Aja.. Pratade lite med Sarah nu för ett tag sen. haha måndag vännen! <3 (; hihi.

Jaa så nu är det bara att ni sätter igång med messen eller ringer! Jag kommer sitta i bilen tills sent ikv! :/
Bilder kmr när jag är i Ystad! (:

Kram
Erixon


Kärlek

Ingenting man kan ta på, en känsla så underbar! Men som glas krossas vääldigt lätt! Tyvärr..
Kände mig lite kärleksfull ikv (; undra vem det kan bero på ! :o (a) haha.
Älskar bara låten "Under my nose"..  First kiss.. when I touched you lips I bet I was nervous baby wiiie!

Kram
en kärleksfull Erixon

2009

Det nya året har bara (svischat) iväg och det har varit full rulle hela tiden! Men alla saker jag har gjort har varit roliga iaf! (: Efter en väääldigt chill nyårsdag! (a) träffade jag lilla Elise och drog en promis med henne, för att höra lite skvaller! ;) såklart.. haha!

Det har även blivit skridskor med Sarah, Mikael, Anna, Adam, Jonas, Hugo, Danne, (Erik). Haha en mkt mkt rolig dag måste jag säga! (: även fast jag var helt söndermulad efteråt! TACK ADAM OCH MICKE! ;p (a) Efter skridskorna fikade vi hemma hos tvillingarna och sa hejdå till Adam som åkte till England den 4 januari! :/ Efter det sorliga hejdåandet så gjorde Sarah och jag oss iordning lite iaf, och åkte till Danne för att käka en mkt god middag gjord av Hugo! Sen blev det "Indiana Jones - det sista korståget". Vid typ 1 åker jag och Micke hemåt. :) eller han följde med mig och tog 491 mot Tyresö/Älta med mig! Tack <3

Isgänget!<3

Ja vad har hänt mer.. bio med Lajs! :) Greveholm/Blood diamond med Sarah, Mikael och Hugo! Mycket trevligt (a).

Imorgon drar jag till Skåne med min pappa för att hjälpa farmor och farfar att flytta! :) Träffa min älskade kusin vitamin också! <3 Och X-ander! <3

Kram
Erixon

2008/2009

Jaha då var det ett nytt år! Eller det har i för sig gått ganska mkt på det nya året! Och det har hunnit hända mååånga saker! (:

2008 avslutades med att fira nyår med några av mina närmaste vänner! Det var så otroligt roligt. Lite kaos innan, men det blev jättelyckat! Verkligen! :) Hemma hos Adam blev det mat, och en jävla massa dricka! :o (a) haha! Anna hittar mig och Sarah på toan där jag sitter och läser "dassboken".. men hallåå?! hahah!

Jennie <3 Sarah Tjejerna (; Roligaste bilden på alla middagsgäster! ;D

Efter middagen, typ 11 åker vi till Erik! Haha men det visar sig att han ligger och spyr i badkaret! Och killarna är på väg till Falck. Vi tänkte först åka med dem, och drog till bussen. Men sen pallade vi inte, och fett taskigt att lämna stackars Erik! :/ Så vi drar tillbaka till Erik och firar in det nya året där! :) Taaack för en underbar kväll! <3

Kram
Erixon

RSS 2.0