Fantastiskt, födelsedag, frys helg

Ja allesammans!
Helgen har varit jättebra måste jag säga! :D Fredagen spenderades som jag nämde tidigare hemma hos Jossan! Jättemysig middag med Jennifer, Jossan och frida.. och bästa vän såklart! haha (a) Sen kom Maria också! Lets dance och solsidan :) Och youtube med Zac Efron! Älska, älska, älska honom!

lördagen vaknade jag och då var det 25 minus grader.. bor vi i Sverige eller vad? Vi gick in för att gratta lillasyster som fyllde 17 år. GRATTIS!! <3 <3 Hon fick två paket på morgonen, en turkos sport bh av mig och en eltandborste av mamma och pappa! Sen käkade vi frukost och pappa skjutsade mig till sats och syster till samlingen i Brännkyrkahallen.. Sen efter pilates kom mamma och pappa och vi åkte för att kolla på systers första match i Sm steg 4.. Hela familjen spenderade alltså dagen i Brännkyrkahallen och Spårvägen vann båda sina matcher! Syrran var otroligt duktig i sista matchen!!! Både anfall men framför allt försvar! På kvällen firade vi syster med mer paket och glass o film!

Spårvägen   

klockan ringde halv 5 på morgonen idag.. Bussen mot Romme skulle gå kl 6 och samling kvart i 6 i Ektorp.. Bästan vän och jag satt tillsammans på bussen såklart! Vi kollade på playa del sol och sov typ hela vägen till Romme. Sen åkte Anna, Sarah och jag skidor hela dagen! Hur mysigt som helst. Ni är verkligen underbara vänner! Det blev lite fikapauser och lunch såklart.. det var ju så himla kaaaallt!! Jättefina backar och lagom med snö! Underbart att bara swicha ner för backarna! Dock lite för kallt.. Vi åkte hela dagen och hade bara mysigt. Bästa vän och jag såg typ 2 avsnitt av Playa del sol på väg hem och sen somnade vi och sov typ hela vägen hem också (a) trötta tjejer eller vad? haha..

   

Carpe diem

Finally friday

ja äntligen är det fredag igen! och den sista fredagen på januari! :) (a)
Det var jätteroligt igår med Elin på Sofis grejen.. vi kom dit och kom in! haha, nej sen gick vi omkring och bara tittade och köpte varsin rosa sport-bh! Underbart fin, man längtar så efter sommaren! Sen ja bara var vi där ett tag och gick omkring! Det är så kul att vara med denna fina person, vi har alltid lika kul sexy bitch! Always and forever!

 

idag fredag så åkte jag till gymmet, alltid lika skönt! Duschade, gjorde mig iordning och sen mötte jag Jossan för att åka till skolan. Redovisningen gick jättebra och alla skrattade (det var de vi ville) haha.. Alltid bra med lite cred från Hélène & Bert! Sen skulle bästa vän och jag åka till stallet och rida.. men min bil började krångla så jag vågade inte. Så det blev en tur till Farsta och kollade lite.. alltid mysig! <3 Köpte jättesöta skor. Nu ligger vi i min säng och kollar på "Sex and the City" Weeee lovvee! <3 Snart ska vi åka hem till Jossan och käka middag, kolla let's dance och bara ha mysig med Maria o frida.


Capre diem

Dålig uppdatering, men bra dagar

Halloj allesammans!
Förlåt för min hemskt dåliga uppdatering men som vanligt pågår det väldigt mycket i mitt liv!
Helgen var iaf väldigt bra! Lördagen spenderades först i en handbollshall där jag tittade på mig syster. Jag är så otroligt stolt över henne då hon verkligen har kämpat för att komma tillbaka efter sin korsbadsskada för ett år sen. Jag vet att hon älskar handbollen och jag älskar henne för att hon kämpar. Spåret vann iaf mot Skogås och syster spelade jättebra! <3
På kvällen var Sarah och jag (och en massa andra tjejer) och firade Maria som äntligen fyllde 18! :) Grattis till Poca från Mico! <3

   
Maria 18 år! <3 (Maria på den första bilden!)

Söndag, ja då gjorde jag inte så mycket, jag sov hos bästa vän och sen åkte jag ut till stallet för att träffa Lotta (Mökkurs ägare) och så red vi ut i skogen.. mysigt! Sen lite plugg och kollade en massa handboll med daddy!

Resten av veckan har varit som vanligt, träning! haha (a) ganska mycket skolarbete men jag har varit otroligt motiverad den här veckan. Min lediga onsdag spenderades först på sats och sen hemma och fixade en massa småsaker som jag skulle ha gjort. Gjorde klart min scrapbook för 2007, 2008 och 2009.. Klistrade in bilder i mitt fotoalbum och lite födelsedagskort! :)
Idag torsdag har det varit skola.. inte gjort så mycket.. filosofiseminariet gick bra och vår lärare verkade nöjd med vår insats! Tur för dig bästa vän att det inte var något allvarligt!
Kvällen kommer spenderas med Elin (mitt diem) på Stadium på hamngatan där jag blev inbjuden av Sofis att vara med på "boot camp"-kväll! Det ska bli mycket intressant! :)

 

Carpe diem

Funderingar, förlust och fantastiskt

Ja det blev 3 f som fick summera min vecka..
Det har väll inte varit så mycket som har hänt, tisdag, skolan rullade på som vanligt. Åkte du till stallet och red för Malin, det gick lika bra som vanligt men nu måste jag jobba mer med att få Mökkur att kunna gå från tölt till trav och vise versa.. Men det kommer väll, och såklart jobbar vi mycket galopp nu när vi kan galoppera i snön. :) På kvällen Sverige - match, förlust mot Slovienien.. :/ Vi kunde ha vunnit!!

onsdag, ja då var jag ledig, åkte till skolan för utvecklingssamtal med Hélène. Det gick väldigt bra och inte så mycket att säga om det. Åkte och spinnade och sen hem för att plugga lite. Sarah kom hit typ en snabbis och sen åkte jag för att möta mamma i Sickla. Sarah och jag handlade födelsedagspresent till fröken Hiller som fyller år på lördag! :)

tordag, skola (lackade på min mattelärare) ja det var väl det enda roliga denna dag. Nej juste, haha vi hade inga lektioner på eftermiddagen så jag kom hem vid halv 2. Då kände jag bara för att inte göra något fram till att jag skulle hämta på dagis. Så jag la mig ner för att kolla på One Tree Hill.. Det är faktikst en mycket bra och tänkvärd serie. Det är klart att den är hemsk och det känns som om det aldrig blir bra, men så är väl livet? Det går i kurvor, såklart inte lika mycket som i en tv-serie. Men det finns mycket klokt.. Hur man egentligen inte känner personerna som går i ens klass. Hur man kan ändra uppfattning efter bara en lektion om en person. Att man verkligen borde säga till dem man älskar att man älskar dem, för livet kan snabbt ändras!

jag tror iaf på ödet, det måste jag erkänna! Att allt har en mening, även om det inte blir bra så är det en mening. Idag, inga lektioner för Bert var sjuk.. Så Sarah, Ellen, Isa och jag gjorde klart vårt svenska tal och käkade lunch. Sen åkte jag till stallet (funderade på att träna men hann inte med passet som var kl. 12) Ut till min älskling som nu kommer när man ropar på honom! Jag blir helt varm i hjärtat! <3 Red i 40 min, både på volten och sen galoppträning i snön. Både han och jag var helt slut när vi var klara, men det är bra! Den 20 ska vi till fors igen och rida heldag för Malin. Det ska bli jättekul eftersom vi har utvecklats väldigt mycket nu bara på en månad! <3 Åkte hem och fixade med lite saker. Sen till sats för att träna, ooooh! haha, supersnygg kille på träningen (såg precis ut som Nate i Gossip Girl!) mm :)
Svensk förlust idag också, vilket betyder att det inte blir mer spel i EM. Jag tkr så synd om dem! Fan också! :(

   






 Vad vore det svenska ladslaget utan YSTAD! <3 

Carpe diem


Sämre, bra, bättre

Måndag idag, vaknade upp med en halsont så det blev ingen träning.. :/ usch! Fan också.. jag som älskar att träna! Men jag måste bli bättre först!

Skolan var som vanligt, ganska tråkig. Möller och jag gick ner och bokade lokalen som vi ska ha på vårt Internationella coctailparty för SI-klasserna på torsdag. Jag måste säga att jag är sjukt irriterad på vår ordförande (jag är vice). Han gör inte ett jävla skit och hjälper inte till med något. Sist när vi skulle fixa inför vår "bonding-dag" så var det Sofia och jag som gjorde allt. Han frågade inte ens om han kunde göra något. Han hänger bara med och ba: "Yes, men bra!" Jag är såååå arg just nu. Denna gång när vi IR (internationella rådet) ska fixa en sak så hjälper han inte heller till.. Men jag ska ta det med honom imorgon! USCH!

var med bästa vän efter skolan idag, jättemysigt som vanligt! Satt och snackade om allt, precis allt! Du är bäst!<3 Pluggade lite också, gjorde klart en religionuppgift. Har lite spanskaglosor till imorgon och sen började jag med matten. HJÄLP säger jag bara. Jag har nu iaf skickat in en intresseanmälan för hjälp med matten! Det känns jättebra nu.

Nej nu måste jag sova, jobbiga tisdagar! Men onsdag ledig.. :) wiiieee



Carpe diem

förundran, sorg men samtidigt lycka

En ja, ganska bra helg.. i fredags åkte två förkylda bästisar hem till Sarah och bara tog det lugnt.. vi kollade på film och bara hade mysigt! Sen skulle vi åka och se när Axel och hans band spelade, men det var så sent att bussarna inte passade! :/ tråkigt! Jag åkte hem och kollade lite film.

lördag, ja då dömde pappa och jag först i stavan, två matcher. Skönt med lite pengar! Sen bara fixade mamma, pappa och jag lite saker.. födelsedagspresenter och sånt! (a) När vi kom hem beställde syster och jag biljetter till "New Moon", för syster hade inte sett den och pappa betalade! (a) haha, vi hade en jättemysig kväll! Ååh älskar New Moon! <3 <3

söndag, pappa och jag dömde i farstahallen. Usch! eller ja, vad ska jag säga. En tränare som var dum i huvudet. Ibland får man ju höra, "det här va fan det sämsta jag har sett!!!" men ofta är det från tränaren vars lag har förlorat. och denna gång var det för att en spelare tog 4-5 steg innan han sköt och då blåste vi av honom. Ja, sånt är livet! Men vi kan ju inte ta hänsyn till att han tar 4-5 steg och sen gör mål, jag menar ska vi döma mål bara för att det är synd om honom. Tänka "naaw, stackarn, nej men vafan det var "nog" 3 steg, han får göra det målet!" Det vore moraliskt fel! Det läskiga är att man ser ledarens beteende på spelarna också. Om en ledare är hetsig och skriker för ingenting då gör spelarna likadant! Tyvärr..
Det här är ofta väldigt vanligt när det kommer till killag.. det är på liv och död redan när killarna är 7,8 år gamla. Killar måste uppfostras för att bli bra spelare.. om tränaren skriker på domaren så tror de självklart att det är så man ska göra. Det är klart, det är så vi människor fungerar! Det är tråkigt när det blir så och speciellt när det händer med spelare som har stor potential att lyckas men som har fel inställning!

vidare sen till systers match. Det är så härligt att se henne spela igen! Att se henne göra mål och bara bli så glad. Det är nu mer än ett år sen hon opererades. Det känns som om det har gått fort, men samtidigt långsamt! Jag är iaf jätteglad att hon är tillbaka för jag vet att hon kommer att kunna lyckas som proffs! I believe in her! <3 

Bästis ringde också idag.. ett mindre trevligt samtal! Varför ska det alltid vara så att livet är orättvist? När man tror att man lever i en stabil tillvaro så ska det bara på några timmar förändras men framför allt förstöras. Det kan inte vara lätt att förlora en förälder. Eller vad vet jag, jag kan inte ens tänka mig in i situationen. Jag kan inte tänka mig ett liv utan min mamma, pappa och lillasyster! Jag älskar er! <3 

    

carpe diem


Vänskap, hälsa, besvikelse

Ja rubriken beskriver de sista dagarna av denna vecka.. Men allt som allt har denna vecka varit helt okej, första veckan i skolan! :p (a) Med onsdagar lediga hela våren så ska jag nog klara det! :) Tränat hela veckan så jag känner att beach 2010 kommer nog vara okej! hahha, kanske iaf (a).. 6 dagar i veckan är mitt mål, men sen har jag min älskling som jag rider 2-3 i veckan. Sen ska jag väll försöka satsa på skolan också.. ibland hatar jag att min tid inte räcker till! USCH!!!!

Att man blir sviken eller sviker, det tillhör nog livet. Men när man försöker göra allt till det bättre och är anklagad för att svika blir det inte lättare när den personer sviker igen! Aja, hoppas det går bättre nästa vecka!

  
jag har världens finaste vänner!

Carpe diem

Bra dag trots allt

ja som alla som går på nacka vet började skolan idag.. usch! Men det var inte så farligt.. haha kan bero på att vi inte hade några jättejobbiga lektioner. Först bild, sen lunch sen skulle vi haft engelska men vår lärare var sjuk så vi hade inget, och sen sista lektionen var matte. (a)
Åkte till stallet, jäääättehalt! Höll på att dö.. men jag klarade mig, sjukt läskigt! :/ Kallt som fan där ute. haha, allt låter negativt men sen började jag rida för Malin och det gick verkligen såååå himla bra. Vi fick jättefin tölt och kunde göra bra och fina övergångar från skritt till tölt och från skritt till trav. Han tyckte det var jobbigt och var helt svettig efteråt.. Men jag var jättelycklig! :D
Min bebis min älskling!
carpe diem

Söndag, dagen innan

Usch ja, dagen innan skolan börjar igen.. det här lovet har gått så himla fort måste jag säga. Tiden har bara rusat iväg.
Förra veckan var ganska lugn.. jobbade måndag, tisdag. Tisdagkväll var jag som sagt på bio med min bästa vän, först blev det italiensk restaurang och sen bio. Den var faktikst jättebra måste jag säga. Sarah och jag var lite missnöjda med slutet men annars väldigt bra! Hahah ingen kommentar på hur Sarah kom hem därifrån! hahahhah

onsdagen, var jag säkert i stallet, kommer inte ihåg. Men på kvällen kom mina kära vänner Sarah och Elin och vi kollade på ONE TREE HILL.. mohahha, det är helt underbart! Jag verkligen älskar denna serien. <3 <3 <3
torsdagen, var Elli, Elin och jag ute och åkte pulka hemma hos Elin. Det var jätteroligt, först kollade vi på paradise hotel och sen pulka, med fika när vi kom in. Sen fortsatte vi att kolla på One Tree Hill.. Käkade middag hos Elin och sen åkte jag hem och bara chillade.

 

Fredag kom barndomsvännerna och fikade vid lunch. Allt lika trevligt! Sen åkte jag hem till bästis.. vi kollade på Gossip Girl och käkade middag m familjen Hillbert. Sen började Sarah, Anna och jag göra oss iordning för att åka in till stan.. VI SKULLE UT OCH FEEEESTA!!! haha (a) Hela kvällen var lyckad. Fast det var otroligt kallt!!! Men när vi väl var på nype så hade vi jättekul med Elin och Sofia. Dansade och hade skojj! <3
Lördag, vaknade hemma hos bästis, trött som fan. Men bestämde mig ändå för att åka och träna. Skulle träffat en kompis men så blev det inte.. Men jag tränade på sats iaf. Sen hem och sen ut för att handla med mamma och pappa. När jag kom hem kollade jag lite på handbollen, men jag var sååå jäkla trött så jag somnade. Sen på kvällen kollade jag på Wallander med mamma och pappa. Och senare på kvällen så kollade jag på 17 again. Ååh den skulle inte vara lika underbar om inte Zac Efron var med! <3 <3 <3 underbar! <3 <3 <3



Söndag, åkte för att spinna i Nacka strand. Jätteskönt och sjukt taggad. hihi, sen kom Elin och jag och vi åkte till min älskling ute i stallet. Det var jättemysigt och vi red en tur i skogen. Bilder kommer! Tack min älskling Elin för en underbar dag ! <3 < 3 <3

Carpe diem

Hard work, work, work!

Japp sitter på jobbet igen. Eller ifs har jag gjort det sen kl 7, men det är en annan sak.
Det har varit precis som vanligt här, inget speciellt. Det har ringt lite folk, jag har ringt lite folk om nybesök. Allt har flytit på. Det känns verkligen som om jag jobbar här precis som vem som.. jag har vuxit upp med de här människorna. Både syster och jag har varit här när vi var små och sjuka. Lediga, ja hela vår uppväxt. Sen jag har väl jobbat på HFC sen jag var 15, 16.. med allt från att tugga papper till att nu sitta i receptionen.

Ikväll ska jag gå på date med min bästa vän! haha, vi får passa på nu när Gustav (hennes pojkvän) är i NY! ;).. först middag och sen bio! <3



carpe diem

2010

ja nu var det 2010 då!
Detta året kommer att ändra mycket i mitt liv. Jag ska ju ta studenten om några månader, närmare bestämt den 2 juni och innan dess ska det vara en massa skivor. Guud va roligt det ska bli! Är såå himla nervös och taggad för2010.

Jag har ansökt om att vara au-pair nu, så det är bara att vänta på att de ska ringa! :)

Men nu till nyår ja,
dagen började på Willys där vi (Sarah, Anna, Elin, Elli och jag) handlade efterrätt och sallad. Sen åkte vi till Ica Maxi för att hämta vår catering, medan Elin, Elli och jag gjorde det så stannade tvillingarna i Forum för att köpa lite andra saker till kvällen! En fullastad bil hem till Elin! Plockade ut alla varorna och därefter så åkte tvilliningarna och jag för att hämta stolar hemma hos Fille. Därefter åkte tvillingarna hem och jag åkte till Elin för att hjälpa till. Hela eftermiddagen gick och vi gjorde iordning med mat och sen såklart oss själva.
Det blev verkligen jättelyckat hela kvällen. Alla tyckte om maten och det räckte mer än väl till alla. Ingen var speciellt pepp på att dansa men några gjorde det iaf! hahah. Drickadet började vid kl 6 och fortsatte hela kvällen/natten. Ingen kommentar behövs! (a) haha, somnade tillslut brevid min bästa vän!

    

carpe diem

2009

Kan man tänkte sig, nu är det 2010.. det känns lite konstigt. Det här året kommer ändra mycket av min vardag. Men det är bara spännande och kul!

Januari 2009
Hände egentligen inte så jättemycket. Pappa fortsatte att träna sitt lag och jag satt i seketariatet alla helger. Träffade Andreas, som dömde en av min pappas matcher.

Februari 2009
Träffade Andreas ännu mer och vi blev tillsammans. Åkte sen med familjen till Thailand i två veckor. Direkt när jag kom hem åkte jag till London och träffade SI2. Underbara resor! :) <3

Mars 2009
Hemma från mina resor i mitten av mars. Tappade kontakten med en viss vän. Allt fortsatte som vanligt, både skola och privatliv.

April 2009
Påsklovet spenderades i Skåne, först med Frida och sen med Kusin vitamin. Mitt förhållande började knaka.. Otroliga vänner som ställde upp! Innan valborg tog det slut med Andreas och valborg tillbringades hemma hos Hugo Boss. Pappa och jag började utbildningen som handbollsdomare!

Maj 2009
Åkte med Viktor, Lukas och Sofia till Istanbul, EYP. Helt underbar resa! <3 Träffade jättemånga roliga människor! <3 Firade Milla som fyllde 18. En annan vänskap började nära sig sitt slut pga en onödig händelse (eller egentligen flera). Var på sm-finalerna i handboll med pappa, träffade där en gammal vän! :) Blev också medryttare på min älskade häst Mökkur!

Juni 2009
Äntligen sommarlov! Pappa och jag dömde upp som handbollsdomare på det regnigaste Eken cup jag har varit med om. Men det gick bra! Sen jobbade jag lite innan midsommar. Sen firade vi min födelsedag lite innan den 24 eftersom barndomsvännen Nathalie och jag åkte till Mora för att fixa körkortet den 22. Firade min födelsedag den 24 juni tillsammans med Nats. Jättemysiga dagar i solen i Mora. Varmt och skönt! Lite bio blev det och många kvällar vid sjön!

Juli 2009
Nats och jag var i Mora till den 7 juli och då skrev vi teorin i Falun! och vi KLARADE DET! Underbar känsla. Men fan va nervös jag var då! Usch. Sen hem för att sen åka direkt till norrland och hälsa på mormor och morfar. Jättemysiga dagar där med släkten. Sen åkte jag hem för att sen åka tillbaka till Mora för att köra upp. Denna gång var det regn alla dagarna, så Nats och jag gick på bio och bara mös med filmer! Den 14 körde både Nats och jag upp. och båda KLARADE DET! :D wiiiee. Vi var sååå glada! När jag kom hem hade jag unga reportrar och sen jobb i två veckor. Efter jobbet tillbringade jag nästan all tid i stallet hos min häst.

Augusti 2009
Började med att jag åkte till skåne. Var där i ungefär en vecka och hälsade på släkten. Sen åkte jag hem och då bar det av till Kreta med tvillingarna, Adam och frida. Hur underbart som helst! :D :D <3 Kommer aldrig glömma den resan! (Gabriel! <3) hihi. sen började skolan igen och nu gick jag i trean. Skolan fortsatte som vanligt, började med projektarbetet och andra nya klasser!

September 2009
Pappa och jag började döma handboll. Skolan fortsatte och den 25 kom lilla Benjamin till världen! :) Projektarbetet tog mycket tid att förbereda och Sarah och jag arbetade mycket!

Oktober 2009
SI 3 åkte till Genéve för att göra våra projektarbeten. Sjukt rolig resa :D hihi! Varmt och skönt med mycket fest! Sen rullade veckorna på.

November 2009
v.47 helvetes vecka! USCH! Projektredovisning, svenska nationella och engelska nationella! Men jag tror allt gick bra. Projektarbetet blev jättebra och Sarah och jag var mycket nöjda! :) <3 Sarah och jag var på globen horse show, våran årliga tradition. Pappa och jag dömde också en himla massa handboll. MONEY MONEY MONEY! Jobbade för unga reportrar några dagar också.

December 2009
Alltid lika stressigt i december. Men jag var nöjd med alla julklappar och födelsedagspresenter iaf! Åkte en snabbis till Malmö med unga reportrar, avslutning. Jättetrevligt! :) Sen fyllde min älskling Elin ÄNTLIGEN 18 år! :D <3 wiiiee.. och tillslut fyllde också världens bästa tvillingar 18! :D Julen firades i skåne, med snööö! thihi. Mysig jul! Nyår firades hemma hos Elin! Underbart roligt!

2010
kommer förmodligen att bli ett roligt och spännande år. Med studenten, flytten till USA och massa andra roliga saker! :D

Carpe diem

RSS 2.0