NEW YORK' 07 <3

helt otroligt undeerbart!! Asså jag vet inte ens vart jag ska börja.. och jag ska göra mig kort.. hahaha annars blir det alldeles för mycket!!

vaknar vid 4 när klockan ringer.. resfeber som alltid :P käkar lite och packar det sista inför resan. Åkte till arlanda och parkerade på långtidsparkeringen.. shit va kallt det var att stå och vänta på bussen!! haha fast vi garva ju åt Fridas "blondin skämt" (vaddå förnedra sig själv?! hahah) sen kom vi till terminal 5 och träffade alla på pappas jobb.. checkade in och gick runt i taxfree ett tag.. gick mot gaten och sen bar det av.. kollade på film på flyget som tog typ 8 timmar eller längre.. sov typ också.. haha fett coolt vi såg Grönland (tror jag det var) hahaa.. sen kom vi fram till NEW YORK!!! vi åkte till hotellet "Roosevelt hotel" och packade upp lite sen drog vi ner på stan och rekade.. hahaha sen skulle vi på någon middag så det var bara att göra sig iordning för att gå dit.. (alla bilder finns på www.browndiie.bilddagboken.se )

morgonen därpå vare guidad tur i några timmar.. sen gick vi lite på stan och kollade på kläder o MKT MKT MKT mer hahaha.. va inne på världens största varuhus "Macy's" och kollade runt. var i Central Park och sen uppe i "Empire State buildning" fett coolt asså.. sen blev det Donken på kvällen hahaha..

lördag var vi på en outlet HELA dagen.. det var typ den varmaste dagen på hela året kändes det som.. typ 30 grader.. hittade lite kläder och sånt :D<3 sen var det ännu än middag med HFC.. en jättefin restaurang någonstans på Manhattan!!

söndag.. vare shoppning dag :D  när vi  var på väg till FN huset så hittade vi en jäättestor marknad där vi gick runt och kollade.. shitkul :D sen gick vi och några andra från pappas jobb till FN huset.. faktiskt riktigt coolt!!! :) sen gick vi hela dagen runt och kollade på kläder o sånt hahahha..
sen var vi också på en musikal som heter "Rent".. OMG alla amerikanarna blev typ helt tokiga när alla skådespelarna kom in.. fan man höll ju på att bli döv!! helt gaaalet asså.. men bra (fast man fattade typ inte vad den handlade om men de sjöng bra osv) på kvällen gick vi Broadway hem och kollade på alla neonljus.. fett nice assåå :D<3

måndag.. dagen för avresa men vi hann minnsan med att shoppa den här dagen med.. lite tröjor o sånt!! haahhah sen vare någon parad som var häftig med en massa dansare och typ folk som spelade olika instrument!!! vi kollade lite på den och sen var det dags att gå tillbaka till hotellet för att checka ut.. bussen var typ asmycket försenad så det blev lite tight om tid men vi hann till flygplatsen och kollade lite runt.. sen var det bara att sätta sig på planet och så skulle det bara ta 7 timmar tills vi var tillbaka till kalla Sverige.

UNDERBART ROLIG RESA MED HFC!! <333333 KOMMER ALLTID ATT MINNAS DENNA RESA!

Kommentarer
Postat av: nattis

OMGA! =D jag måste tillbaka till New York snart!
ungefär hur mkt gick resan på? det var väl en weekend resa eller ?
KRAM*

2007-10-09 @ 15:53:45
URL: http://nattsnatts.blogg.se
Postat av: Jennie

hm, jag vet inte rkt.. kanske runt 10.000!!
KRAM :)

2007-10-11 @ 20:21:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0