Det vita hjärtat slår föralltid

Ja, "Det vita hjärtat slår föralltid!" <3
Det vita hjärtat är alltså Ystad IF (även YIF).. det var de vi skulle se idag (torsdag).. wiiiiieee! Pappa kom till skolan vid typ halv 3 och sen drog vi till Örebro! :) Det gick jättebra, ingen trafik så vi var i Örebro typ 5.. Suck! 2 timmar innan match. Men eftersom pappa skulle vara deras sjukgymnast för idag så behövde vi vara där då! (a)
Jättekul! :D pappa var så glad och det märks att han saknar handbollen!

Syster och jag satt på läkaren och kollade när de gjorde i ordning planen och sen fick vi våra biljetter och satte oss där vi skulle sitta. Då kom Basti och vi satt och snackade en stund med honom! :) Världens roligaste! :D hahah, sen började iaf matchen! YIF drog ifrån i början med 4 bollar.. och sen började en bra period för YIF. Försvaret funkade jättebra och framåt gick som en dans! Filip Nilsson och Sebastian Seifert storspelade! Och Niklas Ekberg (favoriten!) gjorde 7 straffmål. SÄKER! <3
Andra halvlek började också helt okej, men sen började en period då Lindesberg tog bort både Seifert och Tim Rix och då ledde LIF med en boll och sen gjorde YIF mål osv.. men tillslut så vann dem med 33-28!